Doğuma Hazırlık hamileler bebeklerinizin burcu ne olack

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimki de oğlak olacak. 7 ocak dedi doktorum allah nasib ederse...
hiç de oğlak tanıdığım yok...

canım benimde 10 ocak doğum allah izn verirse erkende olabilir normal doğum belli olmayabilir.ama oğlak süper kişiliği var annem ve eşim oğlak ve huylarıda benziyor çok uyumlu karakterleri çok sağlam hep dua ederdim hamile kalmadan önce annem ve eşime benzesin diye inş. benzer tamamen tesadüf ben beklediğimden dah önce hamile kaldım planlı değil yani ama oğlak olcak arkdaşlarımdanda kim varsa etrafımda oğlak tanıdğım süper insanlar .şahsen ben koç burcundanım ve inanılmaz inatçı huysuzum o yüzden eşim ve anneme benzesin istedim

çok sevindim canım, inşallah hayırlısıyla kavuşuruz kuzularımıza. oğlak deyince herkes amaaaan yandın çok inatçı olurlar falan diyo, senin yazdıkların sevindirdi beni. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. kaydirigubbakcemile5

benimkide 9 mart dedi yani balik...kova olmasini cok isterdim ama olmaz sanirim...

burç takvimine bir bakayım derken heryerde burçlar değişti,yeni burç takvimine göre 6.7 milyar kişinin burcu değişti diyor ve heryerde yeni burç takvimi dedkleri şey var.ben pek burçlara takıntılı değilimdir ama normalde boğa burcuyumdur yeni burç takvimine göre koç oluyorum şimdi,oğluşumun burcuda yay olması gerekirken yılan burcu çıkıyor! :uhm: eee şimdi neye göre bakıcaz eski mi yeni mi?:bbo:

ışte yeni burç takvimi

Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat

Kova: 16 Şubat-11 Mart

Balık: 11 Mart-18 Nisan

Koç: 18 Nisan-13 Mayıs

Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran

ıkizler: 21 Haziran-20 Temmuz

Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos

Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül

Başak: 16 Eylül-30 Ekim

Terazi: 30 Ekim-23 Kasım

*Akrep: 23 Kasım-29 Kasım

Yay: 17 Aralık-20 Ocak

*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık

Son düzenleme:
koç olacak inşallah rabbim izin verirse daha cinsiyeti belli değil

bizim küçük erkeğimiz koç olacak büyük ihtimalle. ama bir süpriz yapıp balık da olabilir:)

BENıM BEBıŞıMDE KOÇ OLCAK BÜYÜK ıHTıMALLE..AMA HENÜZ CıNSıYETıNı BıLMıOZ:ecrin_bebek:

benim bebiş de kova olucak kısmetse tabi süpriz yapmazsa daha erken gelirse de oğlak

kızım akrep olacak. akrep burcları biraz tehlikeli olurlar ama napalım evlat (!!!!!) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…