-
- Konu Sahibi izmirgelini
Canım dar paça pantolon likralı, giymede sorun olmaz. Ben kiloyu basenden alan bir yapım olmasına rağmen rahat kullandığım bir ürün. Sert kumaşı yok.
Haki renk olan da sarmayan rahat bir pantolon.
tamam cnm ben almak istiyorum
Tamam canım, adres bilgilerini ad soyad ve telf bilgilerini özelden gönderirsen yarın kargonu yaparım. Yalnız yarın sabahtan benim kızı doktora götürücem kalça çıkıklığı kontrolü var. Öğleden sonra kargonu yaparım. Ödemeyi istersen hesap bilgilerimi vereyim hesaba eft yap ya da istersen ptt kargo ile kapıda ödemeli olarak gönderirim.
2 pantolon ücreti toplam 15 TL. Kargo sana ait. PTT ile göndericem senin kargon 6,5 TL tutar. Sana toplamda 21.5 TL ye mal olur canım.
canım ptt hesabın var mı. ben çalıştığım için bankadan havale yapamam
kapıda ödemeli olarak gönderin. fakat ben 5 den sonra yollayabilirim iş çıkışıVar canım ptt hesabımız. Kapıda ödemeli olarak mı düşünüyorsun.
kapıda ödemeli olarak gönderin. fakat ben 5 den sonra yollayabilirim iş çıkışı
Tamam canım, yarın kapıda ödemeli olarak gönderirim ürünleri. Yalnız 5 i beklemene gerek yok. PTT kargoyu teslim alırken gelen kişiye parayı ödüyorsunuz onlar bizim hesabımıza parayı yatırıyorlar. Siz gelen kişiye hem ürünlerin ücreti olan 15 TL'yi hem de 6,5 TL kargo ücretini ödeyeceksiniz. Bana sadece adres ad soyad ve telf bilgilerinizi vermeniz yeterlidir.
aaa öyle birseyde mi var yeni duydum iyiymiştamam öyle yapalım benim için de ii olur. bilgileri özelden atarım
cnm tarcın renk bluzu da alıyorum onuda ekleArkadaşlar 12 ve 13 numaralı ürünler satılmıştır.
Kalanların arasına tarçın renkli bluzumu da ilave ettim. Onu dolapta unutmuşum malesef
Kalanlar yani satışı devam edenler aşağıdaki gibidir.
Ürünler 1.55 - 1.60 m boyunda ve 60-74 kg arasındaki hamile bayanlara uygundur.
Son 3 ürün arkadaşlar hepsi ayrı ayrı 5 TL dir.
2 numaralı ürün: S Beden Şeftali rengi yarasa kol Bluz. İçerisine beyaz sıfır kol veya askılı badi ile kombin yapabilirsiniz. Haki renk pantolon (12 numara) üzerine çok hoş duruyor. Esnek kumaşa sahiptir. LCW 'dan alınmıştır. Hamileliğinizin her döneminde karnınızı çok şirin gösteriyor. Fiyatı: 5 TL S beden olduğuna bakmayın 38 bedene rahat oluyor.
Eki Görüntüle 867139 Eki Görüntüle 867164
Eki Görüntüle 876406 Eki Görüntüle 876407
Eki Görüntüle 876408 Eki Görüntüle 876409
Eki Görüntüle 876410 Eki Görüntüle 876411
Eki Görüntüle 876412 Eki Görüntüle 876413
Eki Görüntüle 876414 Eki Görüntüle 876415
14 numaralı ürün: 40 Beden Siyah İspanyol paça pantolon. Bu pantolon kesinlikle ütü istemez. Yıkayıp kuruttuğunuz gibi kullanabilirsiniz. Hamileliğinizin ayına göre belini sıkılaştırabileceğiniz veya genişletebileceğiniz bel lastiği mevcuttur. Alvina malıdır. Belini terzide kendim yaptırarak hamile pantolonu haline getirdim. Fiyatı: 5 TL Bacak boyu 73 cm (Belden paçaya kadar 99 cm)
Eki Görüntüle 867151 Eki Görüntüle 876916
Eki Görüntüle 876918 Eki Görüntüle 876917
Eki Görüntüle 876913 Eki Görüntüle 876919
16 numaralı ürün: Tarçın renk Bluz. Kollarında zincirli boncuklar var. XL beden. Fiyatı: 5 TL
Eki Görüntüle 879777 Eki Görüntüle 879784
Eki Görüntüle 879778 Eki Görüntüle 879782
Eki Görüntüle 879785
cnm tarcın renk bluzu da alıyorum onuda ekle
cnm tarcın renk bluzu da alıyorum onuda ekle