Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

GEBELıKTE SıVıLCELER: Gebelikte özellikle 8. haftadan itibaren değişen hormonal ortam bazı anne adaylarında önceden varolan sivilcelerin artmasına ya da ilk defa gebelik döneminde sivilcelerin ortaya çıkmasına neden olur. Ender durumlarda ise varolan sivilcelerde azalma görülür. Yüz cildi temiz ve kuru tutulmalıdır. Sivilceler kozmetik sorunlar yarattığında doktor önerisine göre topikal (bölgesel) ilaçlar kullanılabilir (dikkat: izotretinoin içerikli "sivilce ilaçlarının" doğumsal anomalilere neden olduğu kanıtlanmıştır. Bu yüzden gebelik döneminde sivilceleriniz için ilaç kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız!).

bunu buldumsenağlama

canım bak ben artık hiç eşime belirtim felan var demiyorum
o bana habire sorup duruyor bende yok diyorum yalan da değil yok
böyle durumlarda onlara söyleyince onlar daha da hayal kırıklığına uğruyor
bari birimiz ayakta dursun ki...o ona sırtını yaslaybilsin..

eşim benden daha sakin hiç belli etmiyor biliyorum çok istiyor ama bana diyoki bi tane yeter oğlum ben kardeş istiyorum diyo ozaman oda ona ne diyeceğini bilmiyor üzülüyor ama banada belli edemiyor..:çok üzgünüm:....

canım yaa..
birbirinize destek olun bu dönemde:)
sıkma canını inşallah olacak bak benim hiç yok ben ne yapayım yaa??
halinize biraz şükredin bende şükrediyorum halime yerimseniben

benim eşim benden adet günümü daha iyi sayıyor dememe gerek kalmıyor nasıl aklında tutar bilmem.:roflol:
umudum btti artık canım eşimde üzüldü adet sivilcesi galiba diincesenağlama:çok üzgünüm:
hemen belli olmazki o canım bende mesela ne adettde nede hamilelikde sivilce olmaz adet olacağımı sadece göğsümdeki şişlikden anlarım o kadar üzülme ne olur
vardı kasıklarda ağrı ve bikaç ker e batma oldu ama üşüttüm ozman nebiliim yaa beklicem artık umudum yok şimdiii

bekle ama sitres yapma olurmu:1hug:

canım yaa..
birbirinize destek olun bu dönemde:)
sıkma canını inşallah olacak bak benim hiç yok ben ne yapayım yaa??
halinize biraz şükredin bende şükrediyorum halime yerimseniben

canım daima şükür ediyorum oğlumu ben 4 yılım bittiğinde kucağıma aldım allahım herkese bebek sevgisini tattırsın inş

aynısı bende de var sevimsucum
benim eşim de adet tarihlerimi benden ii biliyorhabire bugün değil mi bugün olması gerekiyor felan deyip duruyor bende olacak adetim felan deyince ümit bağlamaktan vazgeçiyor:))

iiki varsınıs canım iik kk var:1hug:
sevimsu sen nie test yapmıyossun günün geçmedimi seninsengözlerimebaksanab

iiki varsınıs canım iik kk var:1hug:
sevimsu sen nie test yapmıyossun günün geçmedimi seninsengözlerimebaksanab
canım iyiki sende ve öteki arkadaşlarımız vede kk var bizler burada herşeyi daha iyi paylaşabiliyoruz iyiki sizleri tanımasamda buraya üye olup sizlerle konuşabiliyorum ve sizleri tanımış kadar oldum inanın:1hug:
canım 4 gün geçiyo bugün ama mazidede böyle günüm geçtiği için biraz daha beklemek iyi diye düşünüyorum eşimde bana üzlürsün şimdi test yapsan diyo azcık bekle diyo onu dinlicem sanırım bu kez

aynısı bende de var sevimsucum
benim eşim de adet tarihlerimi benden ii biliyorhabire bugün değil mi bugün olması gerekiyor felan deyip duruyor bende olacak adetim felan deyince ümit bağlamaktan vazgeçiyor:))

ben bazen erken oluyorum adam inanmıyor zoraki inandırıyorum kaydirigubbakcemile3...onalr malum hem onadan hemde başkaanlayın işte sebepden sayıyolar bence...

merhaba kızlar...ablanıza soru sormak ister misiniz...iki evladım var ve 16 yıllık evliyim...bugün sizin sorularınızı alabilirim...elimden geldiğince yardımcı olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…