- Konu Sahibi minikcadimm83
-
yok canım 2 günüm falan var..
üzülme ama adet sivilceside olabilir azcık bekle canım adet belirtilerin varmı
evet brc cim sen...
ama kendini çok umutlandirma
benim eşim benden adet günümü daha iyi sayıyor dememe gerek kalmıyor nasıl aklında tutar bilmem.:roflol:canım bak ben artık hiç eşime belirtim felan var demiyorum
o bana habire sorup duruyor bende yok diyorum yalan da değil yok
böyle durumlarda onlara söyleyince onlar daha da hayal kırıklığına uğruyor
bari birimiz ayakta dursun ki...o ona sırtını yaslaybilsin..
hemen belli olmazki o canım bende mesela ne adettde nede hamilelikde sivilce olmaz adet olacağımı sadece göğsümdeki şişlikden anlarım o kadar üzülme ne olurumudum btti artık canım eşimde üzüldü adet sivilcesi galiba diincesenağlama:çok üzgünüm:
vardı kasıklarda ağrı ve bikaç ker e batma oldu ama üşüttüm ozman nebiliim yaa beklicem artık umudum yok şimdiii
canım yaa..
birbirinize destek olun bu dönemde:)
sıkma canını inşallah olacak bak benim hiç yok ben ne yapayım yaa??
halinize biraz şükredin bende şükrediyorum halime yerimseniben
benim eşim benden adet günümü daha iyi sayıyor dememe gerek kalmıyor nasıl aklında tutar bilmem.:roflol:
hemen belli olmazki o canım bende mesela ne adettde nede hamilelikde sivilce olmaz adet olacağımı sadece göğsümdeki şişlikden anlarım o kadar üzülme ne olur
bekle ama sitres yapma olurmu:1hug:
canım iyiki sende ve öteki arkadaşlarımız vede kk var bizler burada herşeyi daha iyi paylaşabiliyoruz iyiki sizleri tanımasamda buraya üye olup sizlerle konuşabiliyorum ve sizleri tanımış kadar oldum inanın:1hug:iiki varsınıs canım iik kk var:1hug:
sevimsu sen nie test yapmıyossun günün geçmedimi seninsengözlerimebaksanab
aynısı bende de var sevimsucum
benim eşim de adet tarihlerimi benden ii biliyorhabire bugün değil mi bugün olması gerekiyor felan deyip duruyor bende olacak adetim felan deyince ümit bağlamaktan vazgeçiyor:))
eşlere anlatmak zor oluyor çoğu zaman
bayan olmak ne kadar zor AH!!!AH!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?