• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

benim eşimin işi vardı dışarda onu halletmeye gitti anca akşama gelir mecburiyetten gitti maalesef
bende yalnız kaldım uffff
belki senin eşinin de iş vardır kızma kızma:))

benim eşimin işi vardı dışarda onu halletmeye gitti anca akşama gelir mecburiyetten gitti maalesef
bende yalnız kaldım uffff
belki senin eşinin de iş vardır kızma kızma:))

benim eşim dükkanda bir hafta boyunca sıkılıyor çokda kızamıyorum düşününce sitres atmaya arkadaşlarıyla buluşuyor gittiği yeri biliyorum yanikaydirigubbakcemile3 kahveye gitti kız :roflol: yenilip gelirse değme benim keyfime..:roflol:..:roflol:

iimiş o zaman aranınız ii olsun da...
valla bazan düşünüyoru da eşlerin durumu çok zor gerçekten..

çok şükür canım aramız iyi allah bozmasın
evet eşlerin durumu biraz zor napsınlar her zaman çalışıyolar bende keyfine takılmıyorum napim gezsin azcık diyorum

evet evet biraz rahat bırakalım onları:))aa sen erken hmilelik topiğin
de değilmisin ordana da konuşabiliriz niye bir oraya bi buraya yapıyoruz ki:)):roflol:

evet evet biraz rahat bırakalım onları:))aa sen erken hmilelik topiğin
de değilmisin ordana da konuşabiliriz niye bir oraya bi buraya yapıyoruz ki:)):roflol:

evet sende ordasın bende kaydirigubbakcemile3aklımızamı gelmedi ne :sm_confused:

kıslarrr,yaa civilce hamilelikten olmas dmii??
burdan konuşsnısa takip edebiliyorum urda,benimde eşim evde arada bi bakıyorum gelin burayaaa

CANIM herkesle irtibattayız diye topik topik dolaşıyoruz ne yapalım:))
sivilce adette de olur ama adete 1 2 gün kala sönmeye başlar diye biliyorum
hamilelikte artar galiba yine de yanlış bilgi vermeyeyim sen netten bir araştır canım

netten bir baksana
Eşine çaktırma ama yoksa da üzülmesin
eşlerde bu süreçte çok yıpranıyor

Back