• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

güle güle canım k.i.b:1hug:

ayıpettin canım kaydirigubbakcemile3bagırmak ne demek inletiriz forumu kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Gebelikte ise cogunda akinti oluyor,cogunda olmuyor,,,
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Benim 3 yila yakin olmadi ve yeni hamileyim iste,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin insallahhh...
Akinti ya fazla kapilmayin,stres yapmayin a.s.a.s.

yok canım arkadaşın bahsettiği yumurtlama dönemindeki akındı değil bence.. hani bu adet olmadan önceki hamilelik belirtileri varya işte kasık ağrısı göğüslerin hassaslaşması felan işte ondan bahsediyor.. bende hiç akıntı yok ama kasıklarım belim tıpkı hasta olacakmışım gibi ağrıyor ve bir umutla bekliyorum.. Rabbim sana sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına...:Saruboceq:

biri bana yardım etsin akıntım var adetim iki gün geçti

yardım mı edelim.. deli misin hatun sen :)))
koş test yap...
inşallah pozitif çıkacak... dua ediyoruz topluca :)

herkese merhabalar... bende uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyordum.. topic çok isabetli olmuş..inşallah hamileler girerde bizde cevabı öğreniriz.. benimde bugün adet olmam gerekiyor ve hiç akıntım yok.. normalde herzaman göğüslerim şişer belim ve kasıklarım ağrır.. oyüzden bilmiyorum ilerleyen saatlerde veya yarın hasta olurum gibime geliyor.. inşallah rabbim isteyen herkese bebişini gönderir..

aynen..
geçen ay çıldıracaktım.. tüm vücudum şişti adet öncesinde 3-4 gün. göğüslerim, içi su dolu balon gibiydi.. kasıklarım karnım şişti.. berbattı yani.

bu ay.. aynen şiştim ... fakat normalde yarın regl olmam lazım. ve bugün tüm şişlikler indi. kasık masık ağrım kalmadı hemen hemen... akıntım yok.
nedir bu iş?

Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!

ceylanmelek... seni MÜJDECı GEBE ilan ettim şu anda :) sağlıkla al meleğini kucağına inşallah...

ne kadar iyi geldi bu söylediklerin.. bilemezsin.
aslında kasttettiğimiz akıntı şuydu...
hani yumurtlarken yapışkan kıvamda olur.. sonradan sıvılaşır ve kaybolur... ve regl olursun ya....
yani kuruluk başlar ve 3-5 gün sonra kanaman başlar normalde... gebelik yoksa budur yani.

işte.. eğer gebelik varsa, genel kabul gören belirti, akıntının hiç kesilmemesi ve hatta artış göstermesidir.
şayet, akıntı, normalde olduğu gibi kesildiyse de... gebelik var olabilir mi?

soru budur :)

sence?

Yalel cim guzel dileklerin icin tesekkur ederim,,,a.s.
Evet bende herzamanki gibiydi yani,yumurtlama donemiim gectikten sonra akinti olayi kalmadi...Hamile olunca ilk basta boyle surekli akinti olmuyor,hamileleigin belirli ayindan sonra hcg yukseliyor ozaman akinti oluyor,benim 1 aydir akintim olmaya basladi,,,yani akintisizda hamile kalinabiliyor tabikiii....
Sen icini ferah tut,bos ver akintiyi...
Allahim gonlune gore versin inllahhhh,en yakin zamanda hamileyim diye baslik at insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

YALEL ESRAMM83 KITTYCAT XSULTANX BRC1769

:CüvCüv: ALLAH SIZI BOYLE YAPSIN :Saruboceq:
Herkeste belirtilerr farkli,mesela kizkardesimde adet olurken hamile kaldi ve hicc belirti yasamadi...3 aylikken ogrendi ama bu 2.cocuktu...benim yokken o bu cocugu aldirmisti,,cok yalvardim ama dinlemedisenağlama
Simdi yeni yeni pisman cunki kardes dusunuyor kizina...
ALLAHIM GERCEKTEN COCUK SAHIBI OLMAK ISTEYENLERE ISTEDIGI AY NASIP ETSIN!!!

ya kızlar birşey soracağım size
bu akıntı adetten 10 gün önce nasıl olmalıdır normalde yada kesilmeli midir

kizlar bugun test yapmtim inanmicaksiniz cok hafif bir sekilde 2. cizgiyi gordum..ama belli belirsiz..ben yaptiktan sonra nasil olsa yine negatiftir diye birakip iceri gelmistim sonra esim farketmis..

ama simdiden cok sevinmek istemiyorum. gecen ayda boyle olmustu ve tutunamamisti..o yuzden carsamba gunune kadar tekrar test yapicam evde egerki biraz daha belirginlesirse doktora kan testi icin gidicem..( internetten 15 tane testi $10 aldim da oyuzden hergun yapiyorum) kaydirigubbakcemile4

insallah olur o kadar sabirsizlaniyorum ki adet tarihime de daha 4 gun var..dua edin benim icinde.
Allah'im hepimize cift cizgileri gormeyi nasip etsin..Amiiiinnnnnn

ceylanmelekcim Allah senden razi olsun valla senin mesajini okuduktan sonra oyle bir rahaladim ki anlatamam. benim duymak istedigim de boyle bir seydi..

her konustugum hamile hep akintidan sikayetciydi, ben de de olmayinca ne dusunecegimi bilememistim..bir yandan diger belirtiler bir yandan da akintisizlik..

neyse cnm Allah sana bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..

Merhaba arkadaslar,,,

slm arkadaşlar
canım benimde günüm geçiyor ama bende beklemek istiyorum test için varsada yok çıkar yıkılırım ve ağır şeyler kaldırırım diye korkuyorum
kasıklarımda ağrı var ama göğüslerimde sızı falan yok
amin canım allahım isteyen kullarını sevindirsin allahda senin bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş

brc cim sivilce adet öncesi olabiliyor

sevimsucum inş Allah sana da en kısa zamanda 2. bebeğini verir

Back