- Konu Sahibi minikcadimm83
güle güle canım k.i.b:1hug:
ayıpettin canım kaydirigubbakcemile3bagırmak ne demek inletiriz forumu kaydirigubbakcemile3
ayıpettin canım kaydirigubbakcemile3bagırmak ne demek inletiriz forumu kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Gebelikte ise cogunda akinti oluyor,cogunda olmuyor,,,
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Benim 3 yila yakin olmadi ve yeni hamileyim iste,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin insallahhh...
Akinti ya fazla kapilmayin,stres yapmayin a.s.a.s.
biri bana yardım etsin akıntım var adetim iki gün geçti
herkese merhabalar... bende uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyordum.. topic çok isabetli olmuş..inşallah hamileler girerde bizde cevabı öğreniriz.. benimde bugün adet olmam gerekiyor ve hiç akıntım yok.. normalde herzaman göğüslerim şişer belim ve kasıklarım ağrır.. oyüzden bilmiyorum ilerleyen saatlerde veya yarın hasta olurum gibime geliyor.. inşallah rabbim isteyen herkese bebişini gönderir..
Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Merhaba arkadaslar,,,
sevimsucum ne kadardır istiyorsun??
yaa kıslar bende de sivilce çıktı((((((