- Konu Sahibi minikcadimm83
-
cicekcik hamileysem de tam adet döneminde sivilce yaparmı yani???*
yapıcam ama test negatif çıkınca insan anlam veremio....nie böle oldu die...
pozitif te çıkarsa şu an ortam hiç müsait değil.fabrikadayım şu anda makine imalatı ve erkekler var çevremde...hani ne bileyim böle de bi ortamda çift çizgi tuhaf olacak.
en iyisi ben akşam alayım testi.sabah kalkar kalkmaz yapayım ve pozitifse eşimi onunla uyandırayımmm....:)))))))))))
canımm hadi hayırlısı,inş.hamişsindir ben 2gün varken yaptım negatif,olmucak galiba yine((
eşimin de yarın doğum günü süpris yapcaktım ama nerdeee
yarın haberini bdekliyorumm
:Saruboceq:
hayırlısı olsun brccimm canımm daha dur sakin ol tatlım yaa regli günün gelsin biraz geçsin gün ola hayrola daha çıkmayabilir birçok kişinin regli gününden 4-5 gün sonra ancak çıkıyor inşallah bebişin bu ay seninledir canımmm :Saruboceq:
hamilelik belirtisi olan akıntı beyaz mı oluyor yoksa yumurtlama döneminde ki gibi renksiz mi oluyor????? bilgisi olan var mı kızlaaar ??
kızlaarrr..dün akşam üstü bilgisayarımı topladım eşimle çıkıcaz işten bş wc ye gideyim dedim...
bişiler gelmiş kahverengi gibi.yerleşme sandım.
eve gittim hızlandı,bu sabahta devam.ve ciddi sancım var..
banada kırmızı kart kızlarrr....
öteki aylara nasip....
bizim tanııdk 3ay normal regl görmüş yuh dedim yaa inanamadım,onun 4gün falan sürüyomuş zaten fasla olmuyomuş.ilginç yaaa
canım dikkat et belki yerleşme kanamasıdır,az ve rengi değişik oluyomuş sanırsam..
yok canımcım ya baya baya geldi benim kırmızı....
bende öylemidir acaba die kontrol ediyorum kendimi ama ııhhhh...:umursamaz:
ben martta düşük yaptım kürtajsız kendisi düştü.ilk önce onada aynı düşünmüştüm.doktorumla konuştum yerleşme açık pembe-kahverengi olması gerekmiş ve 1 gün bile sürmezmiş...
o nedenle kızlar....olmadı bu ay olamadııı..
sanırım yumurtlama dönemindeki gibi oluyor arkadaşım ama benim reglim gelen kadar akıntım oldu renksiz ve regli oldum çokda bağlayıcı değil malesef ama inşallah sen hamişsindir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?