- Konu Sahibi minikcadimm83
hoşgeldin yeşill,burda bazı ark.lar kuruyken hamiş oldu,Allahın hikmeti işte belirti herkeste aynı olmuyom .inş.hamişsindir.günün nezman??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesıll hayırlı olsun canım blertılerını yazarmısın benımde 1 gun gectı fakat hıcbır belırtı yok sadece bu ay cok farklı olarak bende su gıbı sankı ter akıyormus gıbı camasırım ıslanıyor neden boyle oldugunu anlayamıyorum tabıkı belırtılerını yazarsan sevınırım
kızlar kırmızı kartı gördüm yine bu ay oyun dışı kaldımmm:)))))))
ama şu var ki regli olana kadar akıntım oldu hamişlik belirtisi değilmiş en azından benim içinnnn :)))
merhaba kızlarrr..bende aranıza katılmak istiyorum...ama şu saate kadarda kimseler girmemiş..bende düne kadar akıntısızdım.kasıklarımda sancı vardı.belim de ağrıyor.ama dün başladı akıntım.bgn de hep sıcaklıkla bakıyorum ama bişi yok.ben 1 haziranda adet oldum.bugün 29.gün yani..daha gecikmem 1 gün oldu.göğüslerimde arada kaşınıyor.normalde adetime yakın çikolata krizine girerdim,birde sivilce yapardı bi tanecik.ama 1 gün gecikmeme rağmen çikolatada istemiyorum sivilcemde yok..
adet öncesi bu geldi gelecek akıntısı normalmi yoksa hamişmiyim...
yazın bişiler kızlarr.....
brc canım benim iş yerindeyim.şimdi sonuç ne olursa olsun kafam allak bullak olacak.zaten eşimde yanımda onun iş yerinde çalışıyorum bende...tutamam kendimi söyleyemem,arabayla çıkmam lazım eczaneye anlar,ifaademden belli olur,kargaşaya denk gelir...
bi ara fırsat bulup yaparım belki gün içinde.ama az önce yüzümde adet sivilcesi çıktı.
ve sağ bacak kasığım öylesine kasıyorki bacağımı atarak yürüyorum bazen..
bişiler farklı gidiyor ama hayırlısı bakalım...
bugünde kayınvalidemin doğumgünü..
martta da annemin doğum günü vardı hamileydim ama keseyi görememiştik.düşürdüm sonrada..
tesadüfe bak dimi.iki anneye de doğumgünlerinde süprizlik gibi ama daha net değil ki bişi denmiyor....