- Konu Sahibi minikcadimm83
unutmayıs tatlım inş.herkes hamile kalır bu ay artık,oruçlar geliyo zor olur bidahaki ay
canım ben oğluma oruçda hamile kaldım
:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutmayıs tatlım inş.herkes hamile kalır bu ay artık,oruçlar geliyo zor olur bidahaki ay
grş. canım bizede dua et 1.yi bari sağlıla görelim 2. Allah kerim canım üzme kendini 1 tane varya 2.de olur noolcakk
tşk.ler canım herkeste farklı oluyo sanırımmbenim akıntım olmadı canım
merhaba kızlarrr ben hep uzun zamandr kk yı takip edenlerdendm.fakattt ilk defa yazıyorum.heycanladm :kedi: bende ayın 19 unda pregnyl vuruldum.beklemedeym.2gune kdr akıntım beyazdı fakat simdi azaldı ve rengi sarıya döndü.sizce noluo bana?yine mi adett olucam benn
Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Gebelikte ise cogunda akinti oluyor,cogunda olmuyor,,,
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Benim 3 yila yakin olmadi ve yeni hamileyim iste,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin insallahhh...
Akinti ya fazla kapilmayin,stres yapmayin a.s.a.s.
aaa kuruluk döllenme belirtisi mi diyosun yani?bak yine umutlandırıyonuz beni:)Konu başlığı eski ama yine de belki biri görür diye cevap yazıyorum. Bu ay eşimle adetten birkaç gün sonra denemelere başladık. Sanırım iyi yapmışız, beklenen yumurtlama gününden birkaç gün önce uzayan berrak akıntım oldu, o günleri değerlendirdik. Ama yumurtlama günü yakın olduğu için bu akıntım o yüzden sanmıştım. Fakat sonrasında ve hesapladığım yumurtlama gününde hiç akıntım olmadı. Hatta o hesapladığımyumurtlama gününün üzerinden şu an 2 gün geçti nerdeyse kuruyum diyebilirim. Şimdi bu durumda bu döllenme belirtisi olabilir mi? Yoksa bu ay yumurtlamadım da boşa mı umutlanıyorum? (bu arada iki güne bir çalışıyoruz ama kuru gibi olduğum için biraz zor oluyor)
Kişiden kişiye değişiyor canım, ben de kuruluk olmuştu.aaa kuruluk döllenme belirtisi mi diyosun yani?bak yine umutlandırıyonuz beni:)
Merhaba bu durumdan sonra hamile mi oldunuz adet mi gördünüzKonu başlığı eski ama yine de belki biri görür diye cevap yazıyorum. Bu ay eşimle adetten birkaç gün sonra denemelere başladık. Sanırım iyi yapmışız, beklenen yumurtlama gününden birkaç gün önce uzayan berrak akıntım oldu, o günleri değerlendirdik. Ama yumurtlama günü yakın olduğu için bu akıntım o yüzden sanmıştım. Fakat sonrasında ve hesapladığım yumurtlama gününde hiç akıntım olmadı. Hatta o hesapladığımyumurtlama gününün üzerinden şu an 2 gün geçti nerdeyse kuruyum diyebilirim. Şimdi bu durumda bu döllenme belirtisi olabilir mi? Yoksa bu ay yumurtlamadım da boşa mı umutlanıyorum? (bu arada iki güne bir çalışıyoruz ama kuru gibi olduğum için biraz zor oluyor)