• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

merhaba kızlarrr ben hep uzun zamandr kk yı takip edenlerdendm.fakattt ilk defa yazıyorum.heycanladm :kedi: bende ayın 19 unda pregnyl vuruldum.beklemedeym.2gune kdr akıntım beyazdı fakat simdi azaldı ve rengi sarıya döndü.sizce noluo bana?yine mi adett olucam benn:delphin:

benim akıntım olmadı canım
tşk.ler canım herkeste farklı oluyo sanırımm
merhaba kızlarrr ben hep uzun zamandr kk yı takip edenlerdendm.fakattt ilk defa yazıyorum.heycanladm :kedi: bende ayın 19 unda pregnyl vuruldum.beklemedeym.2gune kdr akıntım beyazdı fakat simdi azaldı ve rengi sarıya döndü.sizce noluo bana?yine mi adett olucam benn:delphin:

canım inş.olmassın..

cnmm saol inşşşşş..
allahm herkese hayırlı evlat nasip etsin..
aslında zamanıı bellii ama iştee sabırsızlanıyoruzzzz yine dee..

merhaba hanımalr topikteki tüm yazıları okudum bende kendımden bışeyler aradım 1,5 yıldır bende tedavı oluyorum aslında elle tutulur bı sebep yok su an ıcın sadece yumurta buyutup çatlatmaya çalışıyoruz henuz bı sonuç yok her ay test yapmakdan beklemektenn oldummu olmadımmı belirti aramaktan kafayı yedım artık bu ayda tabı yıne oyle bu akıntı olayı pek açıklığa kavuşmamış benımde bu gune kadar akıntım cok oldu ıkı gundur kupkuru bışey yok acaba burdakı onceden yazan bayan arkadaşlar ne durumlardasınız veya suanda benım gıbı olan varmı ?

Konu başlığı eski ama yine de belki biri görür diye cevap yazıyorum. Bu ay eşimle adetten birkaç gün sonra denemelere başladık. Sanırım iyi yapmışız, beklenen yumurtlama gününden birkaç gün önce uzayan berrak akıntım oldu, o günleri değerlendirdik. Ama yumurtlama günü yakın olduğu için bu akıntım o yüzden sanmıştım. Fakat sonrasında ve hesapladığım yumurtlama gününde hiç akıntım olmadı. Hatta o hesapladığımyumurtlama gününün üzerinden şu an 2 gün geçti nerdeyse kuruyum diyebilirim. Şimdi bu durumda bu döllenme belirtisi olabilir mi? Yoksa bu ay yumurtlamadım da boşa mı umutlanıyorum? (bu arada iki güne bir çalışıyoruz ama kuru gibi olduğum için biraz zor oluyor)

Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Gebelikte ise cogunda akinti oluyor,cogunda olmuyor,,,
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,

Benim 3 yila yakin olmadi ve yeni hamileyim iste,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin insallahhh...
Akinti ya fazla kapilmayin,stres yapmayin a.s.a.s.

Merhaba ,
Senin problemin neydi ??? bende pko var ondan olmadı henüz. Kendiliğinden mi oldu? yoksa bir tedavi uyguladın mı????
Buarada hayırlı olsun bebişiniz Allah sağlıkla yaşatsın :)

Konu başlığı eski ama yine de belki biri görür diye cevap yazıyorum. Bu ay eşimle adetten birkaç gün sonra denemelere başladık. Sanırım iyi yapmışız, beklenen yumurtlama gününden birkaç gün önce uzayan berrak akıntım oldu, o günleri değerlendirdik. Ama yumurtlama günü yakın olduğu için bu akıntım o yüzden sanmıştım. Fakat sonrasında ve hesapladığım yumurtlama gününde hiç akıntım olmadı. Hatta o hesapladığımyumurtlama gününün üzerinden şu an 2 gün geçti nerdeyse kuruyum diyebilirim. Şimdi bu durumda bu döllenme belirtisi olabilir mi? Yoksa bu ay yumurtlamadım da boşa mı umutlanıyorum? (bu arada iki güne bir çalışıyoruz ama kuru gibi olduğum için biraz zor oluyor)
aaa kuruluk döllenme belirtisi mi diyosun yani?bak yine umutlandırıyonuz beni:)

sarı akıntı şart galiba.genelde herkes sarı akıntıdan bahsediyor

Merhaba bu durumdan sonra hamile mi oldunuz adet mi gördünüz

Back