- Konu Sahibi minikcadimm83
-
elifcim yoğun beyaz akıntın varsa büyük ihtimalle hamilesin alkisalkisalkis
haberdar et ama a.s.
günaydın bayanlar hiç akıntım olmuyo ama 10 gündür kasık ağrılarım çok fena başka bir belirtide yok bide sık idarara çıkıyorum ama ben daha öncede öleydim.reglim 18 inde dayanamadım dün sağlık ocağında test yaptırdım hemşire bi çizgi az belirgin dedi şüpheli belki vardır dedi.Ay içim nasıl oldu morelimde bozuktu ama bu ufacık ümit beni neşelendirdi Rabbim hayırlısını versin bakalım yarın regl olmassam pazartesi doktora gidicem inş.. ay olabilirmi acaba daha önce kaç kez test yaptım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı silik bile olsa.Öpüyorum kızlarr opuyorumnanaktan
arkadaşlar benmde günüm 1 gün geçti belimde agrı var her an hasta olcakmışım gibi hafif bulantımda var kasıklarımda agrı var halsizlik var elim ayagım titriyo akıntımda beyaz krem kıvamında sizce ben hamilemiyim varmı bi düşüncesi olan
ebruli kanda çıkar doğru diorsun ama yarın adetim beklicem artık gününde gelir çünkü.Kan testi aç karnına yapılıyo demi karnımı doyurdum fisfisfis bide çalışıyorum izin almam gerek :uhm:
bekle canım bence hamilesin inş.yaa nebiliim içime mi doğdu nee:)))
arkadaşlar bugun 2 günüm geçti kaç gündür hep belirtilerim vardı adet olcakmışım gibi ama bugun kalmadı bişey gögüslerimin falanda acıması azaldı sadece uçlarında hafif kaldı bide akıntım su gibi oldu beyaz bilmiyorum şimdi ben hastamı olcam hamilemiyimmi test yapmayada korkuyorum her ay hep yapıyorum sonunda hüsran yapmayada korkuyorum bi kaç gün daha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?