• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

ceylanmeler idrarında tortu görmüşmü acaba gelirse ben olmassam sorarmısınıs kıslar?
benim böyle bi topiğim vardı amaa

Canim benim dedigim sadece topikteki,idrarini yapiyorsun uzerine yada tam tersi karbonatin uzerine idrari yapiyorsun,,eger cok kopururse hamileymisin ama bende oyle bir sey olmadi,hatta bir arkadasla beraber yaptik burada,oda hamileydi oda sacma buldu,ondada kabarmadi anliyacagin...
Aldirmayin boyle seylre,gununuz gecsin hele ona gore yapin bazi seyleri,sonra testi...
Sizi cokkk iyi anliyorumm cokkk ..allahim en yakin zamanda sizin karninizada bebisler koysun,,,sizin icin dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Canim benim dedigim sadece topikteki,idrarini yapiyorsun uzerine yada tam tersi karbonatin uzerine idrari yapiyorsun,,eger cok kopururse hamileymisin ama bende oyle bir sey olmadi,hatta bir arkadasla beraber yaptik burada,oda hamileydi oda sacma buldu,ondada kabarmadi anliyacagin...
Aldirmayin boyle seylre,gununuz gecsin hele ona gore yapin bazi seyleri,sonra testi...
Sizi cokkk iyi anliyorumm cokkk ..allahim en yakin zamanda sizin karninizada bebisler koysun,,,sizin icin dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq:

amiin canım sağolasınnn:Saruboceq:

canım benim hep akıntım olurdu zaten birde adetime yakın belimde göğsümde agrı filan ama bu sefer adetime 1 haftadan fazla varken kasıklarımda agrı olmuştu elim sürekli oraya gidiyodu o derece bende hay allah adet belirtilerim değişti diye düşünürken adet olmadım veeee hamişmişim şimdi 7. aya girdim

seninde kasıklarında agrı varmı

Günaydın Kızlar

315beiv.gif

2 kilo pırasayı 2 kilo suyla kaynatıp buğarına oturmayı önerdi march canım..

ben işe yarayacagını sanmıyorum canım :utangac: gerci ``Mısırlılar, kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu, bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. ```

QUOTE=Sezen;7040461]canım benim hep akıntım olurdu zaten birde adetime yakın belimde göğsümde agrı filan ama bu sefer adetime 1 haftadan fazla varken kasıklarımda agrı olmuştu elim sürekli oraya gidiyodu o derece bende hay allah adet belirtilerim değişti diye düşünürken adet olmadım veeee hamişmişim şimdi 7. aya girdim

[/QUOTE]

canım allah kucağına almayı nasip etsin canım:1hug:
benimde günüm geçiyor akıntım yok denecek kadar az ve kasıklarım ağrıyor adet belirtisi göğsüm acırdı bu ay oda yok bakalım hayırlısı ne olacak seninde benim gibi olmuş sanırım azcık ümitlendim

aslında varya canım olacagı varsa olur olmaycaksada kendimizi paralasakta olmaz ama inşallah söyledikleri dogrudur :) deneyen arkadaslar faydasını görürse bize bildirirlerse seviniriz

QUOTE=Sezen;7040461]canım benim hep akıntım olurdu zaten birde adetime yakın belimde göğsümde agrı filan ama bu sefer adetime 1 haftadan fazla varken kasıklarımda agrı olmuştu elim sürekli oraya gidiyodu o derece bende hay allah adet belirtilerim değişti diye düşünürken adet olmadım veeee hamişmişim şimdi 7. aya girdim

hayırlı olsun canımm benimde ağrım vardı amaa,şimdide sivilce çıktı neden yaaaa:çok üzgünüm:

slm .akıntısız belirti olurmu bilmiyom ama benim akıntım olduğu halde negatifi gördüm bugün...

adetin geçeli kaç gün oldu ki sen negatifi gördün?
az daha bekle ve tekrarla yesyes!!
hemen pes etme :)

ama yoksa da, hakkatten negatifse de... önümüzdeki ay nasipse gelecek heralde meleğin.
böyle durumlarda, RAHİM BEBEK ARIYOR diyor eskiler.

canım benim hep akıntım olurdu zaten birde adetime yakın belimde göğsümde agrı filan ama bu sefer adetime 1 haftadan fazla varken kasıklarımda agrı olmuştu elim sürekli oraya gidiyodu o derece bende hay allah adet belirtilerim değişti diye düşünürken adet olmadım veeee hamişmişim şimdi 7. aya girdim

sezen'cim allah sağlıkla kucağında göstersin bebeğini.

olurmu olur vesiledir belkide bunlar marc bulunca soralım bakalım ne kadar zamanla ve ne zaman başlanıyomuş buna deneriz oolmazsa:çok üzgünüm:

sevimsu... bacım sen naptın? regl oldun mu? günün ne zamandı senin?
ben hala kuruyum. akıntı makıntı bişey yok. ve 1. günüm bugün.. geciktim.
yarın test mi yapsam diyorum.. ne dersin?

canım benim bu gün 5 inci günüm ama hala cesaret edip test falanda yapmadım bekliyorum azcık bekle bence sende test için eğer varsada çıkmazsa insan daha kötü oluyor
inş hamileyizdir

canım benim bu gün 5 inci günüm ama hala cesaret edip test falanda yapmadım bekliyorum azcık bekle bence sende test için eğer varsada çıkmazsa insan daha kötü oluyor
inş hamileyizdir

ah be canım be..
ne sabırlı kadınsın sen valla ya
maşallah :)

ben nasıl sabredicem o kadar?

millet diyorki, adet günümde test yaptım - açık renk çizgiyi gördüm...

demekki çıkıyormuş bacım :) bekleyip sinirlerini bozma daha fazla.
bu gebelik beklentisiyle, kendi kendini geciktiriyor olabilirsin sevimsu.

ben 1 kere bunu yaptım. tam 10 gün ''gebeyimdir inşallah.. nolur kırımızıları görmiyim'' diye düşünerek geciktim. kendim geciktirdim yani :)
sonra test.. ve negatif..

sonra da 2 ay düzenim bozuldu.

diyeceğim şu yani... sen 5 gün gecikmişsin. bu epey bişey.... aksilik maksilik olmasın... inşallah gebeliktendir. hemen bi test yap şekercim.

inş hamileyizdir

canım artık bi test yap yaa ucuz testlerden,çıkmassa üzülme geçerse biras daha sora bidaha yaparsın.nevar bunda bukadar.Rabbim bitane vermiş 2.yide vercek inş. sorun yok biliyosun..

ah be canım be..
ne sabırlı kadınsın sen valla ya
maşallah :)

ben nasıl sabredicem o kadar?

millet diyorki, adet günümde test yaptım - açık renk çizgiyi gördüm...

demekki çıkıyormuş bacım :) bekleyip sinirlerini bozma daha fazla.
bu gebelik beklentisiyle, kendi kendini geciktiriyor olabilirsin sevimsu.

ben 1 kere bunu yaptım. tam 10 gün ''gebeyimdir inşallah.. nolur kırımızıları görmiyim'' diye düşünerek geciktim. kendim geciktirdim yani :)
sonra test.. ve negatif..

sonra da 2 ay düzenim bozuldu.

diyeceğim şu yani... sen 5 gün gecikmişsin. bu epey bişey.... aksilik maksilik olmasın... inşallah gebeliktendir. hemen bi test yap şekercim.

canım herkesde belli olmuyor ya sorunda orda ben biraz beklim diyorum zaten dr tedavisi görüyorum bebek için hormonlarım şu an güzel inş bozulmadıysa sitresden
sabır değilde aslında kendimi zoraki bekletiyorum ya yoksa azdaha ümitle beklim d,iye sanırım allahım hakkımızda hayırlısını elbette biliyor ve verecekdir inş

canım herkesde belli olmuyor ya sorunda orda ben biraz beklim diyorum zaten dr tedavisi görüyorum bebek için hormonlarım şu an güzel inş bozulmadıysa sitresden
sabır değilde aslında kendimi zoraki bekletiyorum ya yoksa azdaha ümitle beklim d,iye sanırım allahım hakkımızda hayırlısını elbette biliyor ve verecekdir inş

he iyi madem :)
psikolojini bozmuyorsan sorun yok :)
bekle madem...
hala kuru musun sen bu arada?

Back