- Konu Sahibi minikcadimm83
-
ceylanmeler idrarında tortu görmüşmü acaba gelirse ben olmassam sorarmısınıs kıslar?
benim böyle bi topiğim vardı amaa
slm kızlar neymiş bu pırasa anlamadım walla
bencede niye takılıyorsunuz bunlara kendinizi kasıyorsunuz biz herşeyi hamilelik belirtisi zannediyoruz boşaa gelen geliyor gene
2 kilo pırasayı 2 kilo suyla kaynatıp buğarına oturmayı önerdi march canım..
Canim benim dedigim sadece topikteki,idrarini yapiyorsun uzerine yada tam tersi karbonatin uzerine idrari yapiyorsun,,eger cok kopururse hamileymisin ama bende oyle bir sey olmadi,hatta bir arkadasla beraber yaptik burada,oda hamileydi oda sacma buldu,ondada kabarmadi anliyacagin...
Aldirmayin boyle seylre,gununuz gecsin hele ona gore yapin bazi seyleri,sonra testi...
Sizi cokkk iyi anliyorumm cokkk ..allahim en yakin zamanda sizin karninizada bebisler koysun,,,sizin icin dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq:
2 kilo pırasayı 2 kilo suyla kaynatıp buğarına oturmayı önerdi march canım..
valla march arkadaşım doktor olmas dedi bunu yaptı 1 ayda hamile kaldı dedi amaa.
olurmu olur vesiledir belkide bunlar marc bulunca soralım bakalım ne kadar zamanla ve ne zaman başlanıyomuş buna deneriz oolmazsa:çok üzgünüm:
slm .akıntısız belirti olurmu bilmiyom ama benim akıntım olduğu halde negatifi gördüm bugün...
canım benim hep akıntım olurdu zaten birde adetime yakın belimde göğsümde agrı filan ama bu sefer adetime 1 haftadan fazla varken kasıklarımda agrı olmuştu elim sürekli oraya gidiyodu o derece bende hay allah adet belirtilerim değişti diye düşünürken adet olmadım veeee hamişmişim şimdi 7. aya girdim
seninde kasıklarında agrı varmı
olurmu olur vesiledir belkide bunlar marc bulunca soralım bakalım ne kadar zamanla ve ne zaman başlanıyomuş buna deneriz oolmazsa:çok üzgünüm:
canım benim bu gün 5 inci günüm ama hala cesaret edip test falanda yapmadım bekliyorum azcık bekle bence sende test için eğer varsada çıkmazsa insan daha kötü oluyor
inş hamileyizdir
canım benim bu gün 5 inci günüm ama hala cesaret edip test falanda yapmadım bekliyorum azcık bekle bence sende test için eğer varsada çıkmazsa insan daha kötü oluyor
inş hamileyizdir
ah be canım be..
ne sabırlı kadınsın sen valla ya
maşallah :)
ben nasıl sabredicem o kadar?
millet diyorki, adet günümde test yaptım - açık renk çizgiyi gördüm...
demekki çıkıyormuş bacım :) bekleyip sinirlerini bozma daha fazla.
bu gebelik beklentisiyle, kendi kendini geciktiriyor olabilirsin sevimsu.
ben 1 kere bunu yaptım. tam 10 gün ''gebeyimdir inşallah.. nolur kırımızıları görmiyim'' diye düşünerek geciktim. kendim geciktirdim yani :)
sonra test.. ve negatif..
sonra da 2 ay düzenim bozuldu.
diyeceğim şu yani... sen 5 gün gecikmişsin. bu epey bişey.... aksilik maksilik olmasın... inşallah gebeliktendir. hemen bi test yap şekercim.
canım herkesde belli olmuyor ya sorunda orda ben biraz beklim diyorum zaten dr tedavisi görüyorum bebek için hormonlarım şu an güzel inş bozulmadıysa sitresden
sabır değilde aslında kendimi zoraki bekletiyorum ya yoksa azdaha ümitle beklim d,iye sanırım allahım hakkımızda hayırlısını elbette biliyor ve verecekdir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?