Hamilekte yatili misafir acil lutfen

Bizim insanlarimiz ne zaman değişecek çok merak ediyorum.29 günlük keyiften birinin evinde yatılı kalmak neyin kafası.ben annemde bile bı gün kalmak istemiyorum kendi evimi ozluyorum.bu yaşlıların çocuklarında kalmasının sebebi millete bak ben ne iyiyim gelinin evinde kalıyorum.helede siz hamilesiniz bende hamileyim ve değil 29 gün 1 günlük yatılı misafire tahammülüm yok.istedigi kadar yardım etsin ben sessiz ortamda uzanmak istiyorum.

Haklisiniz hamilelik hastalık değil.ben 7 aylık hamileyim hem çalışıyorum hem evin bütün işi bende duvar bile sildim geçen gün.ustune kızım var ve üstüne yüksek lisans yapıyorum.bunlarin hiçbiri beni o kadar zorlamazken bir günlük misafir gelse perişan oluyorum.konu yemek yapmak değil evin içinde özgürce uzanıp dinlenmemek.iceri geçip uzansa yanlış anlarlar eee sürekli onlarla otursa insan yorulur.

Hamileyim rahatsızım kendi kendime zor yetiyorum başıma çöreklenilmesini istemiyorum diye ağlansın bence
Ayy hastaneden gelip elini yıkamıyormuş beni en çok burası yaraladı
Beni de en çok yemek yapmamak için dünden kalan azıcık yemeği ısıtıp dörde bölüp yiyip kalkmaları yaraladı.

Herkesin hamileliği bir değil ki. Kiminin cok agrısı mide bulantısı halsizliği vs oluyor. En başta kabul etmeseydiniz keşke. Eşiniz karımın ağrıları var deseydi. Birkaç gün geliyorsa idare edilir ama 1 haftadan fazla kalıyorsa 1+1 evde normal karşılanamaz.Yemegi hazırlasa çay faslı var. Konu sahibi sizin yerinizde olsam ağrım var diyip uzanırım elimi de hiçbir işe sürmem. Ama birkaç günlüğüne geldilerse idare edin.

Neye duyarlı olsun tam olarak?

Benim ilk gebeliğim çok kolay geçmişti, hiç hissetmiyordum bile ama ikinci çok zorladı. Kanamalarım, bel ağrılarım çok oluyordu. Rapor alıp dinlene dinlene 37. haftaya kadar çalıştım ama bir de bana sorun nasıl çalıştım… Herkes sizin kadar mükemmel olmayabiliyor işte. Cidden neye duyarlı olsun bu kadın o kısmı anlamadım?

Aynen katılıyorum, konu sahibesi ağrım var, bulantım var rahatsızım kendime zor bakıyorum diyor, bazı üyeler de yok yok 1 ay boyunca misafir ağırla üstüne hizmet et diyorlar Eşşek olsa ağrım var diyen insana bana yemek yap demez.

Çocuğum olsa eşim yapar cocuga sofra kur yanlarında otur getir götür derdi yok. Misafir olunca ağır oluyor ama..
Anneme gitmek istiyorum uzak.annem halimi biliyor. Kv yi sevmiyorum çünkü bilerek bisey yapmıyor kendi halinde yaşıyor.. Bi cop alıp evime gelmedi. Cöp yani .düşünün. eşyamı evime hiç yardımı olmadı.k3ndi derdindeler.
Sevmediğim için aşırı ağır geliyor tabiki.ek olarak

Aynen tatlım ya saol valla içimdekiler.

Benim sancım var yazdığım.halde mi bunları yazıyorsun ciddiye almıyorum seni arkadaşım. Konudan yavaşça uzaklasabilirsin.

Kıskanmayın ya. Kimse size yardım etmedi eşiniz bi işin ucundan tutmadı, cocuklara kimse bi tas corba kaynatmadı 9 ay değersizliğinizi köküne kadar yaşamışsınız diye değer gören ve bekleyen sevilen kadınları kıskanmayın. Gidin 4.dogurun siz.

bana duyarli olun yazan bir uyeye siz duyarli olun yazdım. Konu sahibine deil. Dikkatli okuyun lutfen

En anneğg sensin en büyük kadın sensin ennn becerikli sensin en çok sen acılar cektin . Sen kendine layik gördüğün şekilde yaşadığın için çevrende kimi görsen dibe çekmek için ugrasaxaksin hayatın boyunca değil mi?

Kim benmi cok komiksiniz.

Mutfakta zor patates soyuyorum alttan sandım var hafif.ayakta durmak istemiyorum.. gelmiş diyor ki o kadar uğraşma büyük doğra. Akıl verdi saolsun. Sanki büyük doğrayın bitecek olacak yemek. Kızım çorbayı da ben yapayım ne var evde demiyor.anca ne yiyelim diye dolapları karisitriyir

Yok canim aci cekmedim. Hatta omrumde cam bile silmedim. Malesef seni mutlu edemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…