hamilekte lekelenme ve progestan

tubishh35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
37
21
Merhaba kizlar bu ay adetim gecikti 1 mayista dr'a gittim 4+4 haftalik dedi keseyi gorduk tahlillerim yapildi hepsi normal cikti. Doktordan eve geldikten 4 saat sonra leklenmelerim oldu. Aksam vaktine denk gldigi iicn acile gttik ebe dokorumla konustu igne yaptilar ve progestan basladik. Ertesi gub doktoruma gittim kese duruyodu knama alani da gorulmuyordu ama doktorum 1 hafta yat dinlen, bol su ic dedi isyerim icin 7 gun rapor verdi. 3 gundur evdeyim yatiyorum hala pembemsi lekelenmelerim oluyo ara ara . sali gunu kontrole gidecegim. Bu durumlari yasayip bebegini kucagina alan var mi ?

Kahverengi lekelenme yaşadım hep 12. Haftaya kadar progestan kullandım hep o zamana kadar şuan 37+2 deyim çok şükür bisikinti olmadı daha almadım kucağıma almadim kucağıma ama çok şükür 12 den sonra geçti ki ben o aşamada çalıştım ayaktaydim da üstelik

Kanama olursa ondan kork kahverengi lekelenme den korkma dikkatli ol yerleşme kanaması bile olabilir

Benim cok hafif lekelenmem olmustu senin gibi 4 haftalik hamileyken hemen progestana basladik. Icerde kanama alanlari vardı 25+5 haftalik hamileyim suan ve progestani daha dün kesti doktorum. Stres yapma doktorun ne diyosa onu yap kendini yorma progestani kesinlikle aksatma ben 25 hafta boyunca hergün 2 tane ictim cok sukur bi sıkıntım yok. Hayırla kucagina alırsın İnşaAllah

Lekelenmesi ya da kanaması olmayan hamile yok gibi birşey. Sen dinlenmene bak, progestanı da ihmal etme çok yardımcı oluyor bu konuda.

Allag saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah icime su serptin ck sagol

merhaba,

bende 5.haftanın içindeyim 2 günde bir sarıdan daha koyu renkte damla yada akıntı gibi değilde silik bişey görüyorum çamaşırımda bişeyede benzetemedim kan gibi değil adet bitiminde gelen kahverengi akıntı gibi de değil strese girdim. doktor randevum pazartesi acaba erkene mi alsam sizin lekelenme dediğinizde böyle mi

Duzenlu iciyorum uzanip dinleniyrum lekeler ara ara hala gelince endiselendim tecrubeerinizi dinlemek istedim cok sagolun

Çok normal bende senin gibi oldum canım ve benim.tehlikem baya uzun sürdü.ama çok şükür 22 haftalik olduk.hic korkma rahat ol.doktorun güzel söylemiş.zaten tehliken olmasa bile ilk üç ay çok dikkat edeceksin canım.boyle düşünürsen daha rahat edersin.ben ilerde ikinci çocuk düşünürsem eğer kesinlikle ilk üç ay sıkıntım olmasa bile yatıp dinlenecem.simdi bütün hamilelikler malesef ki böyle.iki gün önce doktora gittim gelen senin gibi canım. Doktor progestan veriyor gönderiyor...uzan ve sitres yapma bebişin tutunsun sana...

Bazen acik pembe bazen kahverengi geliyor camasira degil ama peceteye gelyor arada. Stres yapma ama doktorunu bi ara sor istersen gel derse erken gidersin. Yerlesne kanamasi da olabilirmis. Bi de bu donemde ilski yasama doktora gidene kadar o yuzden de lkeeler olablirmis doktor sorun yok derse devam edersin. dikkat etmk gerek.

Lekelerdeb bi gun once esimle yazlik kislik yaptik agir kaldirtmadi ama yine de yorulnustum ondan oldu blki de smdi dinleniyorum icim rhaatliyor sizden bu lari duyunca birinci gebeligimde bos gebelik yasadim ondan da buna da bisey olursa diye tedirginim.

teşekkürler olmazsa ben bugün gidiyim içim rahatlasın :)

d

doktoru aradım yerleşme sırasında olabiliyor dedi, çok sıkıntı yaparsanız gelin ama pazartesi daha iyi olur dedi. kararsız kaldım

d

doktoru aradım yerleşme sırasında olabiliyor dedi, çok sıkıntı yaparsanız gelin ama pazartesi daha iyi olur dedi. kararsız kaldım
Snin lekeler kn gibi de degil akinti gibi sanirim. Benc tedirgin olma agir kaldirma dikkat et pazartesiy az kalmi leke geliyo mu bgun de

4 Haftada kese gorundu demissin cnm karindami gorundu kese 4 haftaliken ben 5 hafta oldm ama goremedi pskolojim bozuldu karindan bakti acaba normalmi gorememesi bilen varsa yazabilirmi lutfen

Aynı durumu yaşadım. Ilk Gebeligim de doğuma kadar pembe lekelenmelerim oldu ilk başta düşük riskim vardı sonra erken doğum olabilir dendi. Doğuma kadar progestan kullandım. Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin.

4 Haftada kese gorundu demissin cnm karindami gorundu kese 4 haftaliken ben 5 hafta oldm ama goremedi pskolojim bozuldu karindan bakti acaba normalmi gorememesi bilen varsa yazabilirmi lutfen
Karindan gordu herkste degiisk olabiliyor goremedigi zaman vajinal ultraisnla da bakip grebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…