- 21 Ekim 2016
- 37
- 21
Bu haftalarda kese cok kucuk oldgu icin idrara sikisikken ultrasona bakiyolarSaol cnm vajinal bakmadi idrarini tut yarin tekrar gel dedi haftaya gitcm ama net gorunmesi icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftalarda kese cok kucuk oldgu icin idrara sikisikken ultrasona bakiyolarSaol cnm vajinal bakmadi idrarini tut yarin tekrar gel dedi haftaya gitcm ama net gorunmesi icin
Akintiysa hic sikma kndini. Hormonlain etkisiyle akintilar cogalabliyomus
Aynn cnm erken daha ztn burda cogu doktora giden anca 6.haftada tam gorebilmis kimyasal olsaydi simdiye anlamistim belirtilerden ve akintidan keseye benzer bise var gibi ama olmayadabilir dedi şüpheli birakti baklm haftaya gorucz ins.Bu haftalarda kese cok kucuk oldgu icin idrara sikisikken ultrasona bakiyolar
Rahat ol canım.yorulmayla birşey olmaz.agir kaldırma uzanma yeter.bol bol dinlen şu iç.Lekelerdeb bi gun once esimle yazlik kislik yaptik agir kaldirtmadi ama yine de yorulnustum ondan oldu blki de smdi dinleniyorum icim rhaatliyor sizden bu lari duyunca birinci gebeligimde bos gebelik yasadim ondan da buna da bisey olursa diye tedirginim.
Yatip dinleniyorum bi yemege bi wcye kalkiyorum cok sagol canim suyu ztn gunde 2,5 ltre icerdim smdi de cok iciyorumRahat ol canım.yorulmayla birşey olmaz.agir kaldırma uzanma yeter.bol bol dinlen şu iç.
Dikat eiyorum lkelenmelerim dunden beri durdu daha umutluyum :) sali gunu doktora gidcegim ins guzel hbaerler alirimSu anda 19 haftalık hamileyim ve 17 haftalık hamileyken ben de kanama basladi doktor subkoryonik hematom oldugunu söyledi 1.5 cmlik. 2 haftadır dinlenmedeyim ve progestan kullandim bi kaç gün ama artık crinone jel kullanıyorum perşembe dr gittim kontrol e ve baya küçülmüş hematom halen ilaca devam aynı zamanda dinlenme ve bol su .sende bunlara dikkat et umarım en kısa zamanda düzelir
Bende 6 haftalık hamileyim 5 gün önce benimde senin gibi keseyi gördükten sonra kanamam oldu iğne ilaç verdi ama hala kahverengi leke geliyor bugün tekrar gittim kese küçük gelişmemiş dedi Pazartesi gel eğer bebeği yada kalp atımını görmezsek almamız lazım dedi Boş gebelik dedikleri bu herhalde Allah yardım etsin hepimize
Çok şükür bebeğine birşey olmamış bende 4+4teyim lekelenmem var inşallah sağ salim alablrm kucağımaMerhaba kizlar bu ay adetim gecikti 1 mayista dr'a gittim 4+4 haftalik dedi keseyi gorduk tahlillerim yapildi hepsi normal cikti. Doktordan eve geldikten 4 saat sonra leklenmelerim oldu. Aksam vaktine denk gldigi iicn acile gttik ebe dokorumla konustu igne yaptilar ve progestan basladik. Ertesi gub doktoruma gittim kese duruyodu knama alani da gorulmuyordu ama doktorum 1 hafta yat dinlen, bol su ic dedi isyerim icin 7 gun rapor verdi. 3 gundur evdeyim yatiyorum hala pembemsi lekelenmelerim oluyo ara ara . sali gunu kontrole gidecegim. Bu durumlari yasayip bebegini kucagina alan var mi ?