hamilekte lekelenme ve progestan

Bu haftalarda kese cok kucuk oldgu icin idrara sikisikken ultrasona bakiyolar
Aynn cnm erken daha ztn burda cogu doktora giden anca 6.haftada tam gorebilmis kimyasal olsaydi simdiye anlamistim belirtilerden ve akintidan keseye benzer bise var gibi ama olmayadabilir dedi şüpheli birakti baklm haftaya gorucz ins.

Rahat ol canım.yorulmayla birşey olmaz.agir kaldırma uzanma yeter.bol bol dinlen şu iç.

Su anda 19 haftalık hamileyim ve 17 haftalık hamileyken ben de kanama basladi doktor subkoryonik hematom oldugunu söyledi 1.5 cmlik. 2 haftadır dinlenmedeyim ve progestan kullandim bi kaç gün ama artık crinone jel kullanıyorum perşembe dr gittim kontrol e ve baya küçülmüş hematom halen ilaca devam aynı zamanda dinlenme ve bol su .sende bunlara dikkat et umarım en kısa zamanda düzelir

Dikat eiyorum lkelenmelerim dunden beri durdu daha umutluyum :) sali gunu doktora gidcegim ins guzel hbaerler alirim

Bende 6 haftalık hamileyim 5 gün önce benimde senin gibi keseyi gördükten sonra kanamam oldu iğne ilaç verdi ama hala kahverengi leke geliyor bugün tekrar gittim kese küçük gelişmemiş dedi Pazartesi gel eğer bebeği yada kalp atımını görmezsek almamız lazım dedi Boş gebelik dedikleri bu herhalde Allah yardım etsin hepimize

birinci gebeliğimde ben de boş gebelik yaşadım. haftaya mı gideceksin doktora ? Rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok şükür bebeğine birşey olmamış bende 4+4teyim lekelenmem var inşallah sağ salim alablrm kucağıma

Evet aynı zamanlarda bendede oldu 15 gün evde progestan yattım .
Kızım şu anda 2 ayı bitirecek maşallah zamanında ve sorunsuz doğdu
Canim dinlen bol ve ALLAH onu sana nasip ettiyse hiç birsey olmuyor her şey allahin izniyle

Bende subkoryonik hematom du kanama sebebi kagitda öyle yazıyordu. Doguma kadar senle gider dedi ama arttik zararı olmaz demişti doktorun. Ilac la kanama olan yer küçüldüğü icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…