Hamile ve çocuğu olan bayanlar birşey sormak istiyorum 😔🤯

Jelibon0321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
21
20
43
Hayırlı cumalar arkadaşlar dört ayllik evliyim insAllah çocuğumuz olucak ama eşimin ailesi daha erken dediler sevinmek yerine çok üzüldüm acaba erken mi dedim nasl bakicaz nasl buyutucez gibi kuskulara girdim kendi anneme soliyemedim bile yok gezemezsin edemezsin vs 24 yaşındayım bu arada sizc dedikleri doğrumu

Pardon da gezmek tozmak çocuk sahibi olmaktan daha mi önemliymiş. Ne güzel Allah nasip etmiş hayırlı olsun diyip şükür edecekleri yerde dedikleri lafa bak. Suz kendinizi hazır hissediyorsaniz anneliğe kimsenin lafına bakmayin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamile birine daha erken demek nedir
Çocuk düşünüyorum diyen birine daha erken diyebilirsin fikrini belirtirsin tamam da çocuk olmuş artık yani iade edilecek bir şey mi bu ne kadar ayıp tepkiler
Siz isteyerek yapmadınız mı şimdi niye ailelerin dediğini önemsiyorsunuz

Canim hic canını sıkma ben 22 yaşındayım 6 aylik evliykn hamile kaldim 20 yaşında cocugumu kucağıma aldım simdi 2 yasinda ve ikinciye hamileyim sen ve esin memnun ise gerisini birak bi kenara kimsenin sozune bakma buyutursun. Ben kimseye hic birsey sormadan bu yaşına getirdim.

Yaa kim ne derse desin takmayın kafanıza.. Bi bitmediler arkadaş.. Ne yapmaya çalışıyorlar bunlar anlamıyorum siz hamileyken böyle apır sapır konuşmanın mantığı nedir.. İyi o zaman aldırayım bari mi diyeceksiniz sanki.. Çocuk olmadan çocuk düşünüyoruz deseniz tamam fikir belirtilebilir de şimdi çok gereksiz.. Rabbim ne güzel vermiş size sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Kim ne derse desin takmayın bence.. Bebek tabi ki sorumluluk ama olduğu zaman da bakamayan ben görmedim..

Baskalari baskı kurar cocuk yapin diye,sizinkiler oyle degil sükredin

Bir de bunun geç kaldınız ondan olmuyor versiyonu var.
Yani bacım insanlar konuşmaktan bıkmaz, her koşulda bulurlar. Ne güzel Allah nasip etmiş, sen onlara kulak asma, sağlıkla evladına kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…