• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olupta idrar testinde çıkmayanlar varmı yardım

tadorna

herşey mümkün :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
1.598
12
158
Tekirdağ
Merhaba kızlar adetim gecikti normalde 17 sinde olmam gerekti olmadım 18 inde test yaptım negatif bugün gene yaptım gene negatif ama bu ay garip bir şekilde baş dönmesi ve bulantım var testin yanıldığını görenler varmı?

testin yanıldığı oluyor canım sen genede bekle biraz belki stresten falan gecikmiştir....2hafta yada 1 hafta geçmesi lazım adetten ozamana daha kesin çıkar

eşimde acaba dio ümitleniyoruz ama olmayınca hayal kırıklığı :D testte hafif çizgibile yoktu vallaa

eşimde acaba dio ümitleniyoruz ama olmayınca hayal kırıklığı :D testte hafif çizgibile yoktu vallaa
adetlerin normalde düzenli mi günü gününe gelirmi
eğer öleyse belki vardır canım
bazı kişilerin hcg hormonu idarar geçmeyebiliyor benim akrabam 9 aylık hamileyken tes yapmış da meraktan tek çizgi çıkmış düşün yaniii.....bu test işi biraz da yanıltıcı sen bekle biraz

bazı kişilerin hcg hormonu idarar geçmeyebiliyor benim akrabam 9 aylık hamileyken tes yapmış da meraktan tek çizgi çıkmış düşün yaniii.....bu test işi biraz da yanıltıcı sen bekle biraz

aslında düzensizdi ama tedavi gördüm doğum kontürol hapıkullandıktan sonra günü gününe oldum bu ay hapta kullanmadımm ama gecikti

aslında düzensizdi ama tedavi gördüm doğum kontürol hapıkullandıktan sonra günü gününe oldum bu ay hapta kullanmadımm ama gecikti
hap kullanmadıysan ondan olmamışındır ...
benimde düzensiz hap kullanınca olldum 3 ay bırakktığım ay olmadım hamile sandım tabiki de değildim

Hamilelik ilerledikçe HSC hormonu azalır, 9 aylıkken bakıp tek çizgi çıkması çok normal :) Hcg hormonu oldukça azalmış olmalı.

Sunagokan çok zaman geçmiş ama aynı şeyi ben şu anda yaşıyorum iki çizgi ne zaman çıktı yada çıktımı??? Çok heyecanlı bir süreç Hakkımızda hayırlısı inşallah

Back