Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğinizden önemli birşey yok bunu biliyorsanız lütfen bırakın. hem kendiniz hem bebeğiniz için. doktorunuz ne diyor?7+6 hamıleyım sıgara ıcıyorum. Benım durumumda olan var mı acaba
O kadar mutsuzum kı bır turlu bırakamıyorum
Cok haklısınız ama olmuyor ıstebebeğinizden önemli birşey yok bunu biliyorsanız lütfen bırakın. hem kendiniz hem bebeğiniz için. doktorunuz ne diyor?
Amın Allah razı olsun sızden guzel dualarınızdan inşaAllahAllah yardimciniz olsun, insAllah hamilelik vesileniz olur bir daha agziniza surmezsiniz. Benim ailemde ve etrafimda herkes iciyo babam hem beyin kanamasi hemde kalp krizi gecirdi bu yuzden doktorlar ne desede birakamadi hala hatta giderek cogaliyor tabii yaninda saglik sorunlarida giderek cogaliyor simdi olmasada sonrasi var bebeginizi temiz havada buyutmek isteyeceksiniz ne kadar balkonda icip gelssenizde sevmeye kiyamicaksiniz o koku ustunuzdeyken.. birakmak zor birakamamak daha zor vicdanen.oncelikle kendinizi cok iyi motive etmeniz gerekiyor bence bırakabilirsiniz 35 yildir icen annem birakti sizde miniginiz icin bunu yapmalisiniz inanin ger ictiginizde vicdan azabi cekiceksiniz en azindan ne kadar azaltabiliyosunuz azaltn simdilk insAllah tamamen kurtulursunuz
Bu sıgara tıksıntısı ne zaman gelıoSlm kizlar bende 6+0 haftalik gebeyim ve sigara iciyorum neyapicam nasil birakicam bilmiuorum normalde 1 paketten fazla iciyodum ama suan 7 8 e indirdim insallah bidakabilirim 2ci gebeligim oglumda tiksinmistim hic icememistim bugun biraz bulantilarim basladi gibi insallah bundada hic icmem 1 bucuuk ay oncede kurtaj oldum adet gormeden hamile kaldim
Aynen cnm banada gelmiyo cok üzluyorum bu duruma nasil birakicam hiic bilmiyorum bulanti kusmamda yok inat gibi canim ya
Canım ben 0,1 e gectım zarar tabıkı cok buyuk ama nıkotın oranını azaltmak ıcınAynen cnm banada gelmiyo cok üzluyorum bu duruma nasil birakicam hiic bilmiyorum bulanti kusmamda yok inat gibi canim ya
Keske yapabilsem beyinde bitiyo ama basaramiyorum evladima zarar veriyorum cok uzuluyorum en aza indirmeye calistim bakalim tamamen birakicam insallah cnmCanım ben 0,1 e gectım zarar tabıkı cok buyuk ama nıkotın oranını azaltmak ıcın
Cok daha agır sıgara ıcıyordum
Dumanı yok pek ama el tıryakılıgı ıcın ıyı bı denesen
Ah canım ya bende denedım 2 ye kırmayıMerhaba kızlar bende 6+5 haftalık hamileyim. Aktif sigara kullanan birisiydim. 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendiğimde çok direndim kendime ama başaramadım maalesef. Günde 5 veya 6 tane içiyordum. Doktora 2.kan tahlili vermek için gittiğimde midemin hafif bulandığını fark ettim ve bunun üstüne giderek iyice içmeye çalıştım ki tiksineyim diye. Sen deme farenjit olmuşum iyice azdırdı hastalığımı. Geniz akıntısının haddi hesabı yoktu. Bende bundan faydalanarak şöyle bişey yaptım kendimce. Sigarayı ortadan ikiye böldüm öyle yaktım 2 fırt çektim midem bulanıyrmuş gibi kendimi adapte ettim. O 2 fırttan sonra söndürdüm. 3 gün böyle devam ettim ve bingo tam 6 gündür ağzıma gram sigara vurmadım. Gerçi mide bulantılarımda başladığı için evde içilmesine bile tahammül edemiyorum. Yani demem o ki kendinizi sıkmayın üzmeyin mide bulantılarınız başlayınca bir iki tane inadına için ve beyninizde sigarayla mide bulantısı bağdaştırın inşallah hepiniz bırakırsınız. İlk 3 gün çok önemli gerçekten o 3 gün içmezseniz bidaha içmezsiniz. Arada içme isteği gelmiyor değil bana ama hemen içtiğimde mide bulantılarımı hatırlıyorum ve kendiliğinden kesiliyor. Gerisi irade. İmşallah başarırsınız dualarım sizinle
Ayy olmasın o bulantı bendeki bulantının haddi hesabı yok. İnsan hayatını çok etkiliyor. Ama başardım ben artık sigara adını duyunca bile midem bulanıyor bırak içmeyi :) bu konuda kendimle gurur duyuyorumAh canım ya bende denedım 2 ye kırmayı
1 nefes cekmeyı
3 nefes cekıp atmayı
9.haftaya yaklastım ne bulantı ne tıksıntı
Aman bulantım olmasında calısıyorum cunku
Vallahı helal olsun canımAyy olmasın o bulantı bendeki bulantının haddi hesabı yok. İnsan hayatını çok etkiliyor. Ama başardım ben artık sigara adını duyunca bile midem bulanıyor bırak içmeyi :) bu konuda kendimle gurur duyuyorum![]()