Nasil oluyorr
Bu sekilde 5. Ayda falan ogrenilir sanirim[/QUOTE
Kendiliğinden sismesini beklersen Evet
Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi
öncelikle gebelik düşünüyorsan hiçbir surette ilaç kullanmamalısın özellikle majezik gibi kuvvetli ağrı kesicileri çok mecbursan hamilelerin içebileceği hafif ağeı kesiciler var..Benim arkadaşım sırf bu sevepten bebeğini aldırmak zorunda kaldı..Aman dikkat..Ha birde Majezik adet kesebilir kimilerinde öyle etkisi olabiliyorArkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi
öncelikle gebelik düşünüyorsan hiçbir surette ilaç kullanmamalısın özellikle majezik gibi kuvvetli ağrı kesicileri çok mecbursan hamilelerin içebileceği hafif ağeı kesiciler var..Benim arkadaşım sırf bu sevepten bebeğini aldırmak zorunda kaldı..Aman dikkat..Ha birde Majezik adet kesebilir kimilerinde öyle etkisi olabiliyor
Bişey söylicem yaa,ben yaptım sanki midem daha çok şişiyormuş gibi geldi..hamileyim zaten..yoksa banamı öyle geldi nedir..Psikolojikde olabilor
Bundan sonra paramız cebimizde kalıcak deseneBenim iki hamileliğimde de şişiremedim :)
Bundan sonra paramız cebimizde kalıcak deseneböylemi öğrendin peki ? Yani bunu yapıp şüphelenip sonramı test yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?