Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olup olmadığını hiç test yapmadan öğrenmek isteyenler :)
- Konu Sahibi cibi35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- 21 Kasım 2016
- 24
- 22
- 3
- 30
- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Nasil oluyorr
hamile taklidi yapar gibi şişiriyosun tatlım göbeğini
- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Bu sekilde 5. Ayda falan ogrenilir sanirim[/QUOTE
Kendiliğinden sismesini beklersen Evet
- 21 Kasım 2016
- 24
- 22
- 3
- 30
- 3 Haziran 2016
- 650
- 854
- 103
- 41
- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi
Üç gün geciktiyse kan tahlilinde çıkar idrarda da silik çizgiyi görebilirsin. Yalnızca parol kullan şüphen varsa diğer ilaçlar zarar verebilir.
- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
öncelikle gebelik düşünüyorsan hiçbir surette ilaç kullanmamalısın özellikle majezik gibi kuvvetli ağrı kesicileri çok mecbursan hamilelerin içebileceği hafif ağeı kesiciler var..Benim arkadaşım sırf bu sevepten bebeğini aldırmak zorunda kaldı..Aman dikkat..Ha birde Majezik adet kesebilir kimilerinde öyle etkisi olabiliyorArkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi
öncelikle gebelik düşünüyorsan hiçbir surette ilaç kullanmamalısın özellikle majezik gibi kuvvetli ağrı kesicileri çok mecbursan hamilelerin içebileceği hafif ağeı kesiciler var..Benim arkadaşım sırf bu sevepten bebeğini aldırmak zorunda kaldı..Aman dikkat..Ha birde Majezik adet kesebilir kimilerinde öyle etkisi olabiliyor
- Adetüm üç gün geçti.ya ben adetim bittikten sonea rahim testü çekilecektim.yumurtlama olmamışrı bu ay normalde.33 günde bir adet oluyorum.bugün adetimin 37 günü.hani beklemediğin zaman gebe kalanları duymuştum.bu ay bemde hiç gebelik için uğraşmadım.acaba stres yapmadığım için gebe kalmaış olabilirmiyim
.neler düşünüyorum ya.haftasony girditest de yapamıyorum. İlk defa adetimden önce majezik aldım. O yüzden nasıl etki ettiğini bilmiyorum. Kendimi boşa umutlandırmak da istemiyorum
- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 27
- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Bişey söylicem yaa,ben yaptım sanki midem daha çok şişiyormuş gibi geldi..hamileyim zaten..yoksa banamı öyle geldi nedir..Psikolojikde olabilor
Benim iki hamileliğimde de şişiremedim :)
- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 27
Bundan sonra paramız cebimizde kalıcak desene böylemi öğrendin peki ? Yani bunu yapıp şüphelenip sonramı test yaptın ?Benim iki hamileliğimde de şişiremedim :)
- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Bundan sonra paramız cebimizde kalıcak desene böylemi öğrendin peki ? Yani bunu yapıp şüphelenip sonramı test yaptın ?
Aynen öyle :) Sonra kardeşim tehlikeli günlerinde ilişki olduğunu söyledi şüpheleniyordu onda denedim şişiremedi idrar testi silik çıktı ertesi akşam kan testinde öğrendik :) Adet gecikmesi yaşamadan bide