• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olmam için yeterli mi dersiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Murphycan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
74
38
8
31
Kızlar selamunaleyküm. Gebe olduğumdan şüpheleniyorum emin de değilim ama bi tuhafım 10 gündür, bir farklı hissediyorum. Henüz 3 aylık evliyim ve hap vs şekillerde korunmadık. Vücudumdaki tuhaflıkları sıralayım. Cevap gelir umarım ☺️ Yüzümde ve boynumda deri dökülmeleri oldu o geçti bu sefer akneler oluştu. Ağzım kuruyor(şeker testi yaptırdım bişi yok) ağzım acı gibi bi tuhaf çok hafif baş ağrılarım var arada hafif baş dönmesi elim ayağım bi buz gibi oluyor bi bakıyorum ayağmın altı yanıyor belim 10 gündür ağrıyor ki iş falan yapmıyorum akşama kadar yatış Sağ ve sol kasığımın üstü göbeğimin biraz altında batmalar ve hafif seğirmeler oldu şimdi de kasıklarımda iğne batması gibi oluyor bacaklarım uzanırken sızlıyor göğüslerimde ağrı yok sürekli yatasım var bir iş yapmak gelmiyor içimden Ama yeni evliyim illa gebelik olsun diye yazmıyorum bunu belirtiyim sizce ne derece olabilir adetime 4 gün var o yüzden test yapmıyorum ☺️

bu kadar erken belirtiler genelde psikolojik oluyor. günün her anı hamileliği düşünmeseniz bile bilinçaltınıza yerleştiriyse bi şekilde böyle olabiliyor. yarın veya cuma günü sabah ilk idrarla test yapabilirsin varsa çıkar :) tabi geç döllenme değilse.

bu kadar erken belirtiler genelde psikolojik oluyor. günün her anı hamileliği düşünmeseniz bile bilinçaltınıza yerleştiriyse bi şekilde böyle olabiliyor. yarın veya cuma günü sabah ilk idrarla test yapabilirsin varsa çıkar :) tabi geç döllenme değilse.

Bende o psikolojik olanı Anlamıyorum Olabilir tabi mümkün gittim bütün testleri yaptırdım gebelik dışında hiç bişe çıkmadı gebelik yaptırmak aklıma bile gelmedi ☺️ Hayırlısı artık olursa olur olmazsa daha erken zaten

Bende o psikolojik olanı Anlamıyorum Olabilir tabi mümkün gittim bütün testleri yaptırdım gebelik dışında hiç bişe çıkmadı gebelik yaptırmak aklıma bile gelmedi ☺️ Hayırlısı artık olursa olur olmazsa daha erken zaten
bence korunmasız ilişki farkındalığı, çocuk istiyor olma bile yeterli psikoloik belirti yaşamak için. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ama dayanamıyor insan kendimden biliyorum :) sen de birkaç güne test yapabilirsin

bence korunmasız ilişki farkındalığı, çocuk istiyor olma bile yeterli psikoloik belirti yaşamak için. en iyisi adetin gecikmesini beklemek ama dayanamıyor insan kendimden biliyorum :) sen de birkaç güne test yapabilirsin

Ucuz testlerden almıştım evde dursun diye bişe olursa eczane aramayım diye onla belli olur mu dersin varsa bişe ☺️ Nasıl bi psikoloji var biz kadınlarda ya

Ucuz testlerden almıştım evde dursun diye bişe olursa eczane aramayım diye onla belli olur mu dersin varsa bişe ☺️ Nasıl bi psikoloji var biz kadınlarda ya
şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severim :D

şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severim :KK70:

İşte 23-24 ünde adet olmam gerekiyor bekleyim ben şimdi yoktan yere heycan yapmayım 24 de de olmazsam test yapim paylaşırım burdanda Zannetmiyorum da işte ne olur ne olmaz Ay bakamam da ben neyse teşekkür ederimmmm

İşte 23-24 ünde adet olmam gerekiyor bekleyim ben şimdi yoktan yere heycan yapmayım 24 de de olmazsam test yapim paylaşırım burdanda Zannetmiyorum da işte ne olur ne olmaz Ay bakamam da ben neyse teşekkür ederimmmm
hahaha. heyecanın buraya kadar yansıdı. insallah vardırr ;)

4 gün çok ama erken gebelik testi lazım ona diyebiliyorum ☺️ Bi de onu yok yere kullnmak istemiyorum alırken utanmıştım çok Kadın olduğu halde Hem bu kadar çabuk hamile kalınır mı ya
ilk gece kalanlar var neden kalınmasın bende korunmayı bırakınca ilk ay kalıyorum evleneli 3 ay olmuş bi sorun olmadıkça neden kalmis olmayasın canim

ilk gece kalanlar var neden kalınmasın bende korunmayı bırakınca ilk ay kalıyorum evleneli 3 ay olmuş bi sorun olmadıkça neden kalmis olmayasın canim

Bilmem sağlıklı insanlarda uğraştığı halde olmuyor :) Bi de ilaç falan içmedik hiç kendimizce korunduk ondan belki olabilir bulantım yoğun değil koku algısı yok değilimdir değilimdir

Bi de baktım kasıklara bıçak saplanır gibi adet ağrısı gibi ağrı giriyor demişler benimkisi karnıma ve kasığıma iğne batması ve bel ağrısı tek bildiğim üşütmedim çünkü yeni idrar ve kan tahlili verdim hiç birşey yok

şuan bata kaç var? bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 2-3 gün kala öğreniliyor silik de olsa. sabah ilk idrarla olmak şartıyla tabi :) yaparsan test at bana test yorumlamayı cok severim :KK70:

Gaza geldim yaptım 10 dk oldu bak bişe yok 3 gün kala yaptım :D Bir kadın doğuma gitmeli miyim aceba neden oluyor diye abartıyor muyum ☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    197,7 KB · Görüntüleme: 95
Gaza geldim yaptım 10 dk oldu bak bişe yok 3 gün kala yaptım :KK70: Bir kadın doğuma gitmeli miyim aceba neden oluyor diye abartıyor muyum ☺️
sırf bu bahsettiğin batmalardan falansa gitme tabi ki. bende de hemen hemen her ay oluyor artık onları belirtiden görmüyorum bile. bazen hiçbir sorun olmuyor sadece yumurtayı kaçırıyoruz mesela. aslında en önemlisi yumurtlama günündeki ilişki sıklığını ayarlamak.

sırf bu bahsettiğin batmalardan falansa gitme tabi ki. bende de hemen hemen her ay oluyor artık onları belirtiden görmüyorum bile. bazen hiçbir sorun olmuyor sadece yumurtayı kaçırıyoruz mesela. aslında en önemlisi yumurtlama günündeki ilişki sıklığını ayarlamak.

Bu ay 7 ilişki oldu yumurtlama dönemde en çok bende ilk defa bu kadar belirti oldu belki de evliliğe alışamamışımdır :P ay ne bilim ne olur ne olmaz dedim kaynanamda aradı hamile misin rüyamda gördüm diye 2 gündürde ondan işkillendim ☺️ Kadın olmak zormuş :D

Bu ay 7 ilişki oldu yumurtlama dönemde en çok bende ilk defa bu kadar belirti oldu belki de evliliğe alışamamışımdır :p ay ne bilim ne olur ne olmaz dedim kaynanamda aradı hamile misin rüyamda gördüm diye 2 gündürde ondan işkillendim ☺️ Kadın olmak zormuş :KK70:
zor valla. belki de hamilesindir henüz testte belli olmamıştır. adetinin gecikmesini bekle insallah vardır

Back