• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmaktan korkuyorum

leylaolabilirim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
16
2
6
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım, 2 ay öncesine kadar regl düzenim hep aynıydı. 30 günde bir oluyordum. Regl olduktan 15 gün sonra çamur gibi akıntı, kanlı akıntı falan geldi. Doktora gittim. Bir sorun olmadığını, yaşım gereği olabileceğini söyledi adet düzenleyici verdi. Reglime 1 hafta kala erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk ama boşalma anında temas olmadı. Belki sadece zevk suyu... Şimdi reglim 6 gün gecikti. Bugün karın ağrım oldu ama yine regl olmamışım. 1 haftadır da ağır grip geçiyorum. İlaç kullanmadım. Kaldığım yeri falan da değiştirdim 2 hafta önce. Sizce bu hamilelik mi? Yoksa sıradan adet gecikmesi mi?

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım, 2 ay öncesine kadar regl düzenim hep aynıydı. 30 günde bir oluyordum. Regl olduktan 15 gün sonra çamur gibi akıntı, kanlı akıntı falan geldi. Doktora gittim. Bir sorun olmadığını, yaşım gereği olabileceğini söyledi adet düzenleyici verdi. Reglime 1 hafta kala erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk ama boşalma anında temas olmadı. Belki sadece zevk suyu... Şimdi reglim 6 gün gecikti. Bugün karın ağrım oldu ama yine regl olmamışım. 1 haftadır da ağır grip geçiyorum. İlaç kullanmadım. Kaldığım yeri falan da değiştirdim 2 hafta önce. Sizce bu hamilelik mi? Yoksa sıradan adet gecikmesi mi?
hönk :KK57:

:D:D :D

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Back