- 19 Şubat 2020
- 5.307
- 2.881
- 40
-
- Konu Sahibi bs039sedef
:) ay bende onu düşündüm fanteziye kadar biliyor,ama bunu bilmiyor pehhh yaniBu yorumu yapmak için geldim
Ya ben anlamıyorum ki göğüslerine boşalacak kadar cinsellik ve fantezi biliyor sperm nereye gelirse hamile olacağını bilmiyor konu fake işte ne olsun
Sen böyle hamile kal biz tüp bebek aşılama çatlatma ile sürünelim Allah akıl versin
olay memede bitiyor anlamadınız sizSiz dalgamı geçiyorsunuz hem cinsel bölgemi hiç açmadım yazıp hem hamilemiyim nedir ya
Abla
Gerçekten ciddi cevap bekledim dalga gecmeyin vallahi iyi değilim
Meme ucundan sızmış olabilir desem ucuna gelmedi yazacak ama biliyorum hdjdkfkfolay memede bitiyor anlamadınız siz
hepimizi akşam akşam fanzeti kurmaya zorluyor valla,nasıl oldu diyeMeme ucundan sızmış olabilir desem ucuna gelmedi yazacak ama biliyorum hdjdkfkf
abla oksijeni nasıl alıcam ? oral mı? anal mı? ay kız hepimizin ayarını bozduAdamın şeyine dokunuyon memeni aciyon her halti biliyorsun
Ben hamilemiyim git oku biraz
Burda dalga gecicegine
Çok dışarı bi hava al beynine oksijen girsin
Ya yemin ederim hayatimda ilk defa biriyle yakinlastim bu kişi de nisanlim oldu. Neyin detayini vererek yazayim zaten gunah diye çok pismanim ama içimi kemiren bi şüphe işte saçmadır biliyorum ama korktum takıntı yaptım. Biliyorum gülünecek haldeyim ama söyleyecek kimsem yoktu üyelik açtım ve hemen sormak istedim. Gerçekten kötü durumdayımMeme ucundan sızmış olabilir desem ucuna gelmedi yazacak ama biliyorum hdjdkfkf
Vallahi dalga geçmiyorum yemin ederim geçmiyorum yaAdamın şeyine dokunuyon memeni aciyon her halti biliyorsun
Ben hamilemiyim git oku biraz
Burda dalga gecicegine
Çok dışarı bi hava al beynine oksijen girsin
Tabiki göğsünü açıp alacan birinden alıp birinden vericenabla oksijeni nasıl alıcam ? oral mı? anal mı? ay kız hepimizin ayarını bozdu
Kötü olmanı gerektirecek bir durum bile yok ortada yakınlaşmışsın olmuş bitmiş burdan nasıl hamileliği düşündün o zaman başka detay da var demediğin bende şimdi bunu düşündüm mesela panikleyicisin....Ya yemin ederim hayatimda ilk defa biriyle yakinlastim bu kişi de nisanlim oldu. Neyin detayini vererek yazayim zaten gunah diye çok pismanim ama içimi kemiren bi şüphe işte saçmadır biliyorum ama korktum takıntı yaptım. Biliyorum gülünecek haldeyim ama söyleyecek kimsem yoktu üyelik açtım ve hemen sormak istedim. Gerçekten kötü durumdayım
Abla nasil düşündüm biliyo musun. Hani elime bulasti falan desem asla açıp dokunmadım bile elimi yikamadan etmeden. Bide şimdi kasıklarım karnim baya ağrıyınca internette de döllenme sırasında ağrı olabilir ilk haftada falan diyince korktum. Gerçekten başka hicbisey yok olan şeyleri yazdım zaten hicbisey olmamasina rağmen bu panigi yaptım elimde değilKötü olmanı gerektirecek bir durum bile yok ortada yakınlaşmışsın olmuş bitmiş burdan nasıl hamileliği düşündün o zaman başka detay da var demediğin bende şimdi bunu düşündüm mesela panikleyicisin....
Hastaneye gidip kan testi ver bari pozitif çıkar belkiAbla nasil düşündüm biliyo musun. Hani elime bulasti falan desem asla açıp dokunmadım bile elimi yikamadan etmeden. Bide şimdi kasıklarım karnim baya ağrıyınca internette de döllenme sırasında ağrı olabilir ilk haftada falan diyince korktum. Gerçekten başka hicbisey yok olan şeyleri yazdım zaten hicbisey olmamasina rağmen bu panigi yaptım elimde değil
Şimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Beş gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
HAMİLESİNŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Beş gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
bu ben yaBen adamı damızlık gibi kullanıyorum yine olmuyor söyleyeceklerim bu kadar…
Yavru sakin ol. Hamile değilsin bu şekilde hamile kalınmaz. O kadar imkansız ki insanlar dalgaya vuruyor haliyle. Yaşadığın belirtiler beyninin uydurması, stres yaptığın için adetin gecikebilir onda da stres yapacaksın daha da gecikecek. Sakin ol HAMİLE DEĞİLSİN. Bu kadar tedirgin oluyorsan evlenmeyi bekleyin.Ya yemin ederim hayatimda ilk defa biriyle yakinlastim bu kişi de nisanlim oldu. Neyin detayini vererek yazayim zaten gunah diye çok pismanim ama içimi kemiren bi şüphe işte saçmadır biliyorum ama korktum takıntı yaptım. Biliyorum gülünecek haldeyim ama söyleyecek kimsem yoktu üyelik açtım ve hemen sormak istedim. Gerçekten kötü durumdayım