HAMİLE OLMAKTAN KORKUYORUM LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

:) ay bende onu düşündüm fanteziye kadar biliyor,ama bunu bilmiyor pehhh yanigidim akşam ovulasyon testimi yapım

Meme ucundan sızmış olabilir desem ucuna gelmedi yazacak ama biliyorum hdjdkfkf
Ya yemin ederim hayatimda ilk defa biriyle yakinlastim bu kişi de nisanlim oldu. Neyin detayini vererek yazayim zaten gunah diye çok pismanim ama içimi kemiren bi şüphe işte saçmadır biliyorum ama korktum takıntı yaptım. Biliyorum gülünecek haldeyim ama söyleyecek kimsem yoktu üyelik açtım ve hemen sormak istedim. Gerçekten kötü durumdayım

Kötü olmanı gerektirecek bir durum bile yok ortada yakınlaşmışsın olmuş bitmiş burdan nasıl hamileliği düşündün o zaman başka detay da var demediğin bende şimdi bunu düşündüm mesela panikleyicisin....

Abla nasil düşündüm biliyo musun. Hani elime bulasti falan desem asla açıp dokunmadım bile elimi yikamadan etmeden. Bide şimdi kasıklarım karnim baya ağrıyınca internette de döllenme sırasında ağrı olabilir ilk haftada falan diyince korktum. Gerçekten başka hicbisey yok olan şeyleri yazdım zaten hicbisey olmamasina rağmen bu panigi yaptım elimde değil

Hastaneye gidip kan testi ver bari pozitif çıkar belki

Ben adamı damızlık gibi kullanıyorum yine olmuyor söyleyeceklerim bu kadar…

HAMİLESİN

Yavru sakin ol. Hamile değilsin bu şekilde hamile kalınmaz. O kadar imkansız ki insanlar dalgaya vuruyor haliyle. Yaşadığın belirtiler beyninin uydurması, stres yaptığın için adetin gecikebilir onda da stres yapacaksın daha da gecikecek. Sakin ol HAMİLE DEĞİLSİN. Bu kadar tedirgin oluyorsan evlenmeyi bekleyin.

Bacım sen Meryem ana mısın töbe töbe ben aylardır taklalar atıyorum hamile kalabilmek için o kadar kolay değil o işler. Korkacaksan da yapma düğünü bekle bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…