- 17 Kasım 2023
- 40
- 15
- 27
-
- Konu Sahibi bs039sedef
İlişŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Beş gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
HamilesinŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Beş gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
orkid kanatlanırır.......imkansız. çünkü spermler uçmazork
Hayır uçarimkansız. çünkü spermler uçmaz
ShsjfjfjdcndnxnxkvdmYani eğer bunca engele hamile kaldıysan o cocuk tövbe estağfurullah mehdi falandır
Nasıl önlem almazlar aklım almıyor şimdi düğünü erken yapmak zorunda kalacaklarGöğüs ucundan giren spermdende hamile kalınır. Bunu bilmeyecek kadar cahil olamazsın
AblaHamilesin
Gerçekten ciddi cevap bekledim dalga gecmeyin vallahi iyi değilimYani eğer bunca engele hamile kaldıysan o cocuk tövbe estağfurullah mehdi falandır
Bu yorumu yapmak için geldimtöbe ya, sen bu şekilde kalıp biz senelerdir kalamadıysak atarım çatıdan kendimigerçekten şakamısın??
Belki inanmazsiniz ama yemin ederim korktum hamile kalmaktanBu yorumu yapmak için geldim
Ya ben anlamıyorum ki göğüslerine boşalacak kadar cinsellik ve fantezi biliyor sperm nereye gelirse hamile olacağını bilmiyor konu fake işte ne olsun
Sen böyle hamile kal biz tüp bebek aşılama çatlatma ile sürünelim Allah akıl versin
Kız kafayı yedin heralde memişlerine boşaldı diye kaç kişi hamile kalmış dünyadaAbla
Gerçekten ciddi cevap bekledim dalga gecmeyin vallahi iyi değilim
Siz dalgamı geçiyorsunuz hem cinsel bölgemi hiç açmadım yazıp hem hamilemiyim nedir yaŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Beş gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
Neden dalga geceyim bunca engele hamile kalinmaz onu diyorumAbla
Gerçekten ciddi cevap bekledim dalga gecmeyin vallahi iyi değilim