kuzum sakin ol. adet tarihine göre hesaplayabilirsin. belirtilerin psikolojik önce onu bi söyleyeyim :) eğer bir kere ilişkiye girdiyseniz o ilişkiden 10-12 gün sonra test yaptırırsan (kan testi) öğrenebilirsin hamile olup olmadığını ama ilk seferde çok zor bir ihtimal çünkü ilişki yaşadığın için hormonların sapıtacak birazcık, regl düzenin değişebilir. hiç panik yapma. bir dahaki sefere korunun ama tamam mı? reglden bir hafta sonra yumurtlama olması çok zor bir ihtimal olduğundan büyük ihtimalle hamile değilsin. ikinizde çok sağlıklı olup da yumurtlama gününde ilişki yaşasanız bile %25 şans var hamilelik için. hırpalama kendini.
Ablacım çok çok teşekkür ederim cevabın biraz da olsa yüreğime su serpti pembe akıntı olması beni çok korkuttu ama hastaneyede gidip kan testi yaptıramam ailem öğrenirse çok kötü olur
Gerçekten öyle ablakuzuşum ilk beraberlikten sonra birkaç gün olabilir. ikinci kez beraber olduğunuzda da pembe pembe akıntı gibi olacaktır. ama ne olur korunun bir daha. yazık günah sana uyku uyuyamıyorsun belli ki stresten.
Buyuk konusmak gibi olmasin da acelen neydi daha 17 yasindasin Hadi yaptin niye korunmuyorsun simdi hamileysen ne olacak ne yapacaksin ?
Bilmiyorum üzülüyorum ben Benimde kardesim var Korkuyorum bu zamandan neden boyle oluyor,Ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım hatamı bende farkındayım olay çok farklı gelişti bende çok isteyerek yapmadım
Bilmiyorum üzülüyorum ben Benimde kardesim var Korkuyorum bu zamandan neden boyle oluyor,
Kendinizi niye ziyan ediyorsunuz,Simdi onu mutlu etmek icin kendini dert sahibi yaptin farkindamisin ?
umarim iliskiniz devam ederde evlenirsiniz...
Ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım hatamı bende farkındayım olay çok farklı gelişti bende çok isteyerek yapmadım
Diger adet tarihin ne zaman ? 6 gunde hamilelik olusmaz.. Diger adetin gunude gelmezse test yap INSALLAH hamile degilsindir..
Sen yine de adet gününde test yap için rahat etsin, stresten gecikebilir :) hata olarak da görme, olmuş bitmiş artık. Sevdiğinle yapmışsın, kanunen reşit olmak üzeresin dolayısıyla kimseye hesap vsrmek durumunda değilsin. Senden küçük kızlar zorla evlendiriliyor, toplum önce bunu eleştirsin
Tamam Gecikirse test yap 1 hafta filan gecerse,Kasımın ilk haftası, her zaman ayın ilk haftası adet olurum bir kaç kere gecikmiştir
Tamam Gecikirse test yap 1 hafta filan gecerse,
kafana takip stres yapma o zamanda geciktirirsin iyice panik olursun,
bazilarinada aldirma istemis yapmissin evet ama tekrarinda ALLAH korusun hamile kalsan,
olsun canim sevdiginle yapmissin diyenler sahip cikmaz davulun sesi uzaktan hos..
Benim yorumlarim seni sarmadi biliyorum ama dogru olan bu.. Hayirli sabahlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?