- 9 Şubat 2015
- 169
- 55
- 31
-
- Konu Sahibi babayeva_gunel
bende baktırdım canım ben çok korkuyordum hiç acı olmuyor agrımıyor bence baktırmerhaba meleklerim ...ya kafamfan çıkmıyor...şu hamilelik..dr gitdim hiç sorun yok dedi. .ama vajinadanda bakayım dedi...bbende vajinismusu yeni yendim...bbirdaha korkub öyle olmak istemiyorum...vajinadan muayine olan arkadaşlar acı oluyormu?
çok sağol canım yürek direk verdin banabende baktırdım canım ben çok korkuyordum hiç acı olmuyor agrımıyor bence baktır
merhaba meleklerim ...ya kafamfan çıkmıyor...şu hamilelik..dr gitdim hiç sorun yok dedi. .ama vajinadanda bakayım dedi...bbende vajinismusu yeni yendim...bbirdaha korkub öyle olmak istemiyorum...vajinadan muayine olan arkadaşlar acı oluyormu?
Korkmana gerek yok acımıyor... Vajinismusu yeneli ne kadar oldu ve kaç aydır korunmuyorsun?merhaba meleklerim ...ya kafamfan çıkmıyor...şu hamilelik..dr gitdim hiç sorun yok dedi. .ama vajinadanda bakayım dedi...bbende vajinismusu yeni yendim...bbirdaha korkub öyle olmak istemiyorum...vajinadan muayine olan arkadaşlar acı oluyormu?
2ay oldu hiç korunmadimKorkmana gerek yok acımıyor... Vajinismusu yeneli ne kadar oldu ve kaç aydır korunmuyorsun?
Daha çok erken canım stres yapma2ay oldu hiç korunmadim
2ay oldu hiç korunmadim[/QUOTE
slm canım varmı hamilelik bende yeni yendim vajinismusu 4.denememiz inş.çok beklemeden hamile kalırız