hamile olmak

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
31
merhaba meleklerim ...ya kafamfan çıkmıyor...şu hamilelik..dr gitdim hiç sorun yok dedi. .ama vajinadanda bakayım dedi...bbende vajinismusu yeni yendim...bbirdaha korkub öyle olmak istemiyorum...vajinadan muayine olan arkadaşlar acı oluyormu?

Benim arkadaşım çok kilolu olduğu için karından ultrasonla görülmemiş vajinal bakmışlar acı olmuyormuş zaten soktuğu ultrason ucu öyle kalın değil. Ama isteğe bağlı yani alttan baktırmak istemiyorum deyip imza atabiliyorsun. Yine de baktır ama bence nolur nolmaz

bende baktırdım canım ben çok korkuyordum hiç acı olmuyor agrımıyor bence baktır

bende eskiden vajinismustum çok korkuyordum o cihazdan ama acılı bi işlem değil kesinlikle, kendini kasma derin derin nefes al 30 saniyelik bi işlem sıkıntı yok yani

Hiç sıkıntı yapma . çok kolay bişey . hatta özellikle vajinadan baktır ki o korkunda tamamen silinsin hamilelik düşünüyorsun daha stresli durumlarda yaşayabilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım o yüzden korkunun üstüne git ve tamamen hallet bence hiçbirşey olmayacak hiç korkma

Korkmana gerek yok acımıyor... Vajinismusu yeneli ne kadar oldu ve kaç aydır korunmuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…