• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

Veaskgittibizden

Çok Şükür , Bin Şükür ❣️
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
945
559
23
33
Çocuğum olsun istiyorum , anne olmak istiyorum... Hamile olmak istiyorum. Çok taktım kafayı artık. 24 saat aklımda bu düşünce... Açıp bebek videoları izliyorum ağlıyorum yeni doğum yapanların videolarını izleyip ağlıyorum... Allahım en kısa zamanda nasip et Ya Rabbim... :(( Dua edin neolur arkadaşlar....

Çocuğum olsun istiyorum , anne olmak istiyorum... Hamile olmak istiyorum. Çok taktım kafayı artık. 24 saat aklımda bu düşünce... Açıp bebek videoları izliyorum ağlıyorum yeni doğum yapanların videolarını izleyip ağlıyorum... Allahım en kısa zamanda nasip et Ya Rabbim... :KK43:( Dua edin neolur arkadaşlar....
Doğum yapanların videolarını görünce korku filmi görmüş gibi oluyorum
İnşallah bebeğiniz olur.

Çocuğum olsun istiyorum , anne olmak istiyorum... Hamile olmak istiyorum. Çok taktım kafayı artık. 24 saat aklımda bu düşünce... Açıp bebek videoları izliyorum ağlıyorum yeni doğum yapanların videolarını izleyip ağlıyorum... Allahım en kısa zamanda nasip et Ya Rabbim... :KK43:( Dua edin neolur arkadaşlar....
Canım kendini bu kadar yıpratarak bu süreci daha da zorlaştırma unutma ki psikolojik olarak da etkileniyor bu hamile kalma süreci Allah yardımcın olsun sen ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ne kadar zamandir bekliyorsunuz bu sekilde uzerine dusmeniz yipratici bir hareket degil mi bizim iki seneye yakindir yok.s boyle davransam aklimi kacirirdim.
Ben 5 yıllık evliyim... son zamanlarda böyle bi hal aldı bende. 3 senedir uğraşıyoruz ama son zamanlarda çok fazla istekliyim :(((

Canım kendini bu kadar yıpratarak bu süreci daha da zorlaştırma unutma ki psikolojik olarak da etkileniyor bu hamile kalma süreci Allah yardımcın olsun sen ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşaAllah... her namazdan sonra yaptığım dua zaten. Allahım diyorum önce benden daha fazla isteyen evlat hasretiyle daha çok yanıp tutuşanlara nasip et önce diyorum sonra bana diyorum... :((( çok istiyorum

Sanırım belli bir yaştan sonra kadınlar hormonlardan dolayı böyle delicesine bebek sahibi olmak istiyorlarmış. Bebek sahibi olmak için ideal yaştasınızdır belki ondan böyle hissetmeye başlamışsınızdır.

Umarım çok sağlıklı bir bebeğiniz olur :KK200: Senelerce çocuk isteyip de sonra sahip olan insanlar çok iyi anne baba oluyorlar. Çok da güzel anne olur sizdeen :KK68:

:KK42:
Sanırım belli bir yaştan sonra kadınlar hormonlardan dolayı böyle delicesine bebek sahibi olmak istiyorlarmış. Bebek sahibi olmak için ideal yaştasınızdır belki ondan böyle hissetmeye başlamışsınızdır.

Umarım çok sağlıklı bir bebeğiniz olur :KK200: Senelerce çocuk isteyip de sonra sahip olan insanlar çok iyi anne baba oluyorlar. Çok da güzel anne olur sizdeen :KK68:
:KK1: Aminnnn :KK42:İnşaAllah canım inşaAllah... Öyle hayallerim var ki... okadar çok yapmak istediğim şeyler varki onun için... Benim gibiler için daima duanızı eksik etmeyin lütfen... 26 yşındayım ve 5 yılı aşkın evliyim... çevremde Benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.. Onları gördükçe çok imreniyorum. Asla içimden art bi niyet geçmeden Rabbimin evlatlarını onlara bağışlamasını dileyerek bi maşallah çekiyorum ve ne kadar daha çok istediğimi bi kere daha görüyorum... Tek düşüncem bu oldu artık. Bazende hiç o güzel duyguyu hissedemicekmişim duygusuna kapılıyorum çok yıprandım son zamanlarda... :’(

Bu mesajınız okadar çok hoşuma gitti ki gözlerimin dolmasına sebep oldunuz... Devamlı devamlı okudum desem :KK200: çok teşekkür ediyorum bu yazıklarınız için...

Evlenmeden önce evlenemedim ah bi evlensem herkes evlendi vs diye stres...Evlenirsin ya ben bekarken mutluymuşum dersin mobilyadan ağaca dönüşen kocalarla...Sonra çocuk olmazsa hemen stresi başlar...Çocuk olsa bu sefer koca uzaklaşır yok anne olarak görüyorum hamileyken aldatmalar vs. Doğurursun kilolar kalır koca kendi gobegine bakmaz seni begenmez olur..Sonra kaynana derdi yok cocuga baktı yok bayramda önce nereye gidilecek. Boşansan onun travması yok çekişmeli yok anlaşmalı mahkeme vs...

Aboo yok kalsın :))

Evlenmeden önce evlenemedim ah bi evlensem herkes evlendi vs diye stres...Evlenirsin ya ben bekarken mutluymuşum dersin mobilyadan ağaca dönüşen kocalarla...Sonra çocuk olmazsa hemen stresi başlar...Çocuk olsa bu sefer koca uzaklaşır yok anne olarak görüyorum hamileyken aldatmalar vs. Doğurursun kilolar kalır koca kendi gobegine bakmaz seni begenmez olur..Sonra kaynana derdi yok cocuga baktı yok bayramda önce nereye gidilecek. Boşansan onun travması yok çekişmeli yok anlaşmalı mahkeme vs...

Aboo yok kalsın :))
Canım bu saydıkların hepsi zaten evlendikten sonra olabilen şeyler... biz evlenerek bunların hepsini göze almışız demektir. Kaderde ne yazılıysa o yaşanır... Eden kendi bulur. Elhamdülillah çok mükemmel olmasada evlilik hayatım normal akışında gidiyo... Başka bir sorunumuz yok. Haklısın tabi bu saydıklarından herhangi biri başımda olsaydı belkide onun hakkında bi konu açacakdım belkide fakat şükürki Yaradana bi problem yok çocuk istememden başka...

Bu mesajınız okadar çok hoşuma gitti ki gözlerimin dolmasına sebep oldunuz... Devamlı devamlı okudum desem :KK200: çok teşekkür ediyorum bu yazıklarınız için...

Ben de çok mutlu oldum hoşunuza gittiği için :KK23:

Zamanı gelip de bebeğinizi kucağınıza aldığınızda boşu boşuna kendini sıkmışım ne gerek varmış kendimi böyle üzmeme diyeceksiniz, içinizi ferah tutun :KK68: Bebek sahibi olmak isteyen herkesin güzel haberlerini burada okuruz inşallah :anneadayı:

Ben de çok mutlu oldum hoşunuza gittiği için :KK23:

Zamanı gelip de bebeğinizi kucağınıza aldığınızda boşu boşuna kendini sıkmışım ne gerek varmış kendimi böyle üzmeme diyeceksiniz, içinizi ferah tutun :KK68: Bebek sahibi olmak isteyen herkesin güzel haberlerini burada okuruz inşallah :anneadayı:

İnşaAllah.keşke öyle diyeceğim gün en kısa zamanda gelse :KK200:

Burada bazen denk geliyorum uzun süredir bebek isteyip olmayan arkadaşları. Sonra bir bakıyorum hamilelik takvimi..

Ohh diyorum, çok şükür.

İçtenlikle söylüyorum umarım en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. :KK19:
:KK1::KK1::KK1: Ayyy canım benimmmm :KK200: inşaAllah inşaAllah...... isteyen herkeseee nasip olur inşaAllah Allahım ...çok teşekkür ediyorum canım benim:KK51:

Back