• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olmak istiyorum ama...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız İnşallah çok teşekkürler 🥰🤲🏻

Ayyy hayırlı olsun sevindim gerçekten darısı benim başıma 😄 bugün benim regli günüm genelde gündüz olurum bugün daha olmadım heyecanlıyım ama bir iki gün olmazsam test yaparım inşallah 🤲🏻🤲🏻
Allahımmm sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç ummadığın anda güzel şeyler oluyor 😌

Ben regli günümde test yaptım bebegim öyle öğrendim. Bide insan kendi vücudunu biliyor mesela ben sık idrara çıkmaya başlamıştım vede aşırı uyku hali vardı. Rabbim nasip etsin sanada 🤲
2 gün yasak'ta var şimdi ben 2 gün daha adet olmazsam meraklanırım iyice keşke bı test alsaydım 😅 Allah hayırlı evlatlar versin canım teşekkür ederim dua için Allah razı olsun ❤️🤲🏻

Bebek istiyoruz ben sigara kullanıyorum eşim kullanmıyor. 5 aydır korunmasız cinsel ilişki yaşıyoruz ama olmadı yeni evliyiz sigara icipte hamile kalanlar yazabilir mi ? Birde hazır çakşır otu suyunu aldım aktardan faydasını gören varmı gebelik için ?
Sigara icmiyoruz biz gene olmuyor.Onunla ilgisi yok bence.caksir suyunu bbende kullandim iki ay bizde ise yaramadi acikcasi yarayan varmis bende etki etmedi.Hala da bir sise dolapta var.Hayir tohumu aldim bu aydaonu deneyecegim. .Sogan kuru de bende ise yaramadi .

Sigara icmiyoruz biz gene olmuyor.Onunla ilgisi yok bence.caksir suyunu bbende kullandim iki ay bizde ise yaramadi acikcasi yarayan varmis bende etki etmedi.Hala da bir sise dolapta var.Hayir tohumu aldim bu aydaonu deneyecegim. .Sogan kuru de bende ise yaramadi .
Olur inşallah tadarız bu duyguyu bende bu ay kullanıcam aldımda daha başlamadım hayıt tohumu evde var bu ay olmadıysam hepsini deniycem bugün regli günüm hala olmadım heveslendim bakalım olur inşallah ikimizin de 🤲🏻

Bebek istiyoruz ben sigara kullanıyorum eşim kullanmıyor. 5 aydır korunmasız cinsel ilişki yaşıyoruz ama olmadı yeni evliyiz sigara icipte hamile kalanlar yazabilir mi ? Birde hazır çakşır otu suyunu aldım aktardan faydasını gören varmı gebelik için ?
Bende 1.5 yıllık evliyim. Eşimde bende sigara kullanmıyoruz.. Evliliğimin ilk gününden itibaren korunmasız ilişki yaşıyoruz. Ama Rabbim henüz nasip etmedi.. Sigarayla çok bağlantılı olmadığını düşünüyorum. Tabi sağlığınız için sigara içmeseniz daha iyi olur. Rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etwin inşaAllah. Bu arada soğun kürü deneyeceğim sizde deneyebilirsiniz Dr.Saraçoğlu sayfasından bilgi alarak 😇

Kuzum sabahlari esin ac karna keciboynuzu pekmezi icsin bn onun etkisini gordum suan 7 haftalik hamileyim :)

Çok teşekkür ederim önemseyip cevapladığınız için ❤️çok doğru fazla içmiyorum aslında ara ara bir gün icmedigim oluyo ama diğer gün daha çok içiyorum inşallah bırakıcam tamamen bilgileriniz için sağolun folikasit alınmalı mı hamilelikten 3 ay once başlamak faydalı olur diye duydum ne düşünüyorsunuz
Evet bn 2 ay kullandim

Meraba siz adete ne kadar kala ögrendiniz benim 9 gün var test yaptım negatif
Daha erken bnim 1 gun gecti koyu cizgim cikti silik fln dgildi bekleyin derim bn burda arkadaslarla yorumlasirken bi gazla test yptim dedim yoktur ama yapicm olmadina emindim cnlu adet agrilarim vrdi 1 2 gun normaldede gecerdi bn oylesine yptim testi ve hamileymisim😍

Daha erken bnim 1 gun gecti koyu cizgim cikti silik fln dgildi bekleyin derim bn burda arkadaslarla yorumlasirken bi gazla test yptim dedim yoktur ama yapicm olmadina emindim cnlu adet agrilarim vrdi 1 2 gun normaldede gecerdi bn oylesine yptim testi ve hamileymisim😍
Yumurtlamadan sonra hiç bişey hissetmedinizmi peki akıntı falan hemen oldumu yoksa zaman geçincemi belirti oldu benim 4. Günüm yumurtlamadan sonra pek hissiyatım yok :(

Adet günü lekelensiniz mi peki.yoksa hiç gelmedi mi en ufak bi leke adet zamaninizda

Yumurtlamadan sonra hiç bişey hissetmedinizmi peki akıntı falan hemen oldumu yoksa zaman geçincemi belirti oldu benim 4. Günüm yumurtlamadan sonra pek hissiyatım yok :KK43:
Yumurtlama gunumdu oldu galba takip etmiyodum bn 3 gunde agrim oldu bn adet tarihimi bekledim yapmadim test ama 24 saatte bir iliskide bulunuyoduk ve sabahlari esim keciboymuzu pekwzi iciyodu

İlk gebeliğim sürpriz olmuştu tek ilişkiyle.. oyuzden öncesinde folikasit kullanmıyordum ve çokça sigara içiordum. Öğrenince bıraktım tabii. Şimdi 2. Bebeği istiyoruz eşim hiç sigara kullanmıyor ben hala kullanıyorum. Folik asitte içiyorum ama 4 aydır tutmadı. Bu ay ovulasyon testi takibi yaptım yine olmazsa akışına bırakıcam. Hayırlısı olsun hepimiz için

Back