hamile olmak isteyenlerrrrrrrrrr

ben oluyordum taki bu aya kadar valla hayırdır neden böyle söyledin ? geciktin mi sende

ben hep gecikiyorumki canım gününde geldiği sayılır pko var bende 5 ay adet görmediğimi bilirim
yalnız bu ay aslan pençesi kürü uyguladım bu sefer de erken geldi yani tam geldide sayılmaz 3 gündür pembe leke şeklinde geliyor
sinir oldum

Allah yardımcın olsun canım, kür yüzünden olmuş olabilir sen devam et ne varsa bitkilerde var

Fsh/ Lh oranın kaç canım senin?

Bilmiyorum canim baktirmadim

Bu oran 1 den büyük olması gerekiyormuş. Benim 1 den küçük bu da pco yu düşündürmüş doktoruma ama şu an bekliycez dedi. Ben 1 hamilelik geçirdim düşükle sonuçlandı maalesef. Senden bilgi edineyim diye sormuştum canım.

valla canım bu pkoyla ilgili okadar çok doktora gittimki
benim yumurtalıklara bakan direk pkosun diyor
gidiyorum 2 aydır 3 aydır adet görmüyorum diyorum usgyle bakıp direk pkosun diyorlar
sonra hormon tahlili istiyorlar bundan 6 ay önce yaptırmıştım devlette ordaki doktor hormonların iyi dedi
ama tahlili elime vermedi pcden baktı söyledi
bundan bir ay önce gittiğim özel hastanede tahlillere 500 isteyince sinirim alt üst oldu çıktım bir dahada doktora gitmedim

hatta son gittiğim doktor çok salak bişeydi
kadın bir hafta önce pkosun söktürücü kullan adetin 3. günü gel dedi
gittim tabi hatırlamadı dedimi anlattım kıllanmamı var sende dedi bana ya
yahu 5 aydır adet görmedim diyorum kadının takıldığı mevzu kıl bravo yani

Anladım canım. Bende öyle net birşey yok sadece bu oran şüphelendirdi doktorumu. Adetlerim düzensiz ama en geç 2 sene önce 47 günde olmuştu ( o da nişan arifesindeydim stressden dediler) onun dışında o kadar uzun süre olmadı. Bir de sanırım pco kilo yapabiliyormuş. Ben 1 senede 15 kilo aldım. O da korkuttu beni beni. Hatta internetten araştırdığımda glifor diye bir ilacın pco ya iyi geldiğini okudum eşim sürekli kullanıyor o ilacı, şeker hastası kendisi, bende içtim bu seferde 20. Günümde hastalandım. Doktora sormadan kullanırsam böyle olur işte Allah seninde gölüne göre versin. Bitkisel tedavilerin iyi geldiğini okumuştum, soğan kürü vs. İnşallah alırsın bebişini kucağına sağlıkla.

inşallah canım hepimiz inşallah

yalnız ben pkonun kilo değil kilonun pko yaptığını düşünüyorum
ben kızımın doğumundan sonra yaklaşık 15 kilo verdim ve 3 sene kesintisiz saat gibi adet gördüm
ne zaman tekrar kilo aldım adetlerim düzensizleşti kilona dikkat et

Hmm belki de başka bi nedenden kilo aldım o değiştirdi hormonlarımı. Doğru söylüyorsun o zaman kilo vermeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…