- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok heyecanlı, hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
istiyoruzda daha doğru düzgün adet olamıyoruzki bebek olsun
ben oluyordum taki bu aya kadar valla hayırdır neden böyle söyledin ? geciktin mi sende
ben hep gecikiyorumki canım gününde geldiği sayılır pko var bende 5 ay adet görmediğimi bilirim
yalnız bu ay aslan pençesi kürü uyguladım bu sefer de erken geldi yani tam geldide sayılmaz 3 gündür pembe leke şeklinde geliyor
sinir oldum
canım idrarım koyulaştı sanki önceden çok açık renkti
ben hep gecikiyorumki canım gününde geldiği sayılır pko var bende 5 ay adet görmediğimi bilirim
yalnız bu ay aslan pençesi kürü uyguladım bu sefer de erken geldi yani tam geldide sayılmaz 3 gündür pembe leke şeklinde geliyor
sinir oldum
Bence yarın güzel haberi alıcaksın sen
ay canım inşallahhhhhhh
Fsh/ Lh oranın kaç canım senin?
Bilmiyorum canim baktirmadim
Bu oran 1 den büyük olması gerekiyormuş. Benim 1 den küçük bu da pco yu düşündürmüş doktoruma ama şu an bekliycez dedi. Ben 1 hamilelik geçirdim düşükle sonuçlandı maalesef. Senden bilgi edineyim diye sormuştum canım.
valla canım bu pkoyla ilgili okadar çok doktora gittimki
benim yumurtalıklara bakan direk pkosun diyor
gidiyorum 2 aydır 3 aydır adet görmüyorum diyorum usgyle bakıp direk pkosun diyorlar
sonra hormon tahlili istiyorlar bundan 6 ay önce yaptırmıştım devlette ordaki doktor hormonların iyi dedi
ama tahlili elime vermedi pcden baktı söyledi
bundan bir ay önce gittiğim özel hastanede tahlillere 500 isteyince sinirim alt üst oldu çıktım bir dahada doktora gitmedim
Anladım canım. Bende öyle net birşey yok sadece bu oran şüphelendirdi doktorumu. Adetlerim düzensiz ama en geç 2 sene önce 47 günde olmuştu ( o da nişan arifesindeydim stressden dediler) onun dışında o kadar uzun süre olmadı. Bir de sanırım pco kilo yapabiliyormuş. Ben 1 senede 15 kilo aldım. O da korkuttu beni beni. Hatta internetten araştırdığımda glifor diye bir ilacın pco ya iyi geldiğini okudum eşim sürekli kullanıyor o ilacı, şeker hastası kendisi, bende içtim bu seferde 20. Günümde hastalandım. Doktora sormadan kullanırsam böyle olur işte Allah seninde gölüne göre versin. Bitkisel tedavilerin iyi geldiğini okumuştum, soğan kürü vs. İnşallah alırsın bebişini kucağına sağlıkla.
inşallah canım hepimiz inşallah
yalnız ben pkonun kilo değil kilonun pko yaptığını düşünüyorum
ben kızımın doğumundan sonra yaklaşık 15 kilo verdim ve 3 sene kesintisiz saat gibi adet gördüm
ne zaman tekrar kilo aldım adetlerim düzensizleşti kilona dikkat et
Hmm belki de başka bi nedenden kilo aldım o değiştirdi hormonlarımı. Doğru söylüyorsun o zaman kilo vermeliyim..
onu bende yapmalıyım ama işte bu hastalık kilo vermeyide zorlaştırıyor ((
ay canım inşallahhhhhhh