bi cwp yazan yokmuu bn çok heyecnlıyım bnm qibi bekleyen yokmu
inşallahhh 9 ay boyunca hiç gelmezzzz :)
daha önce hiç gecikme yaşamadıysan, ümitlenmen lazım
ayyy ewet ilk defa böyle bişey yaşıyorum we ben hala olmadım :)inş hamişimdir yaaa
slm kızlar bnm buqün adet qünüm hala olmadım bana dua edin bebiş çok istiyorummmbelirtilerde war qibi ama inş hamişimdirr beklemek çok zorrrrr:44:
benimde günüm 4 gün gecikti adet öncesi göğüslerim çok acırdı hassaslaşırdı ama bu ay hiç olmadı.
yüzümde örümcek ağı gibi kılcal damarlar belirginleşti. en büyük fark bu benim için. ilk kez oldu.
dün test yaptım negatif çıktı.. biraz daha beklicem sabretmek çok zor
Canım ben ilk gebeliğimde ( ki düşük yaptım maalesef 6 ay önce ) adetimin gecikmesinde 5. Gün test yaptım ve negatif çıktı. 3 gün sonra tekrar yaptım baktım ki pozitif. 5 haftalıktı yani öğrendiğimde. Ya test bozuktu ya da biraz daha beklemem gerekiyordu. Bence sabret bi kaç gün daha tekrar yap. Olmazsa doktora gidersin.
bende beklemeye aldım kendimi. geç döllenme olabilir belki diye. sabretmek çok zor
Geç döllenme olabilir. İyi şeyler düşün. Halsizlik ya da sık idrara çıkma gibi değişiklikler var mı? Benim bat 5 mart ama kasıklarımda çok ciddi ağrı var 4-5 gündür batma gibi. Hiç böyle olmazdı. Tuvalete çok sık gidiyorum, bıraksalar 15 saat uyurum.
ben normalde uykuya düşkünümdür ama bu aralar zorla çıkıyorum yataktan ve uyuyorum da 12 saat falan. tuvalete sık çıkıyorum evet ama her adet öncesi bende olduğu için ayırt edemiyorum. kasık batmasıda bi kaç gün sürdü ara ara çok şiddetli değil. inşallah ikimizinde bebiş haberini alırız
İnşallah canım, sen bir kaç gün bekle yap testi, ilk haber senden gelsin, başka değişiklikler olursa da yaz lütfen.
inşallah canımmm, tabiki yazarım.. iştah açılması, afedersin gaz çıkarma falan da var bende bu arada
Onlar bende de var :26: İlkinde bu kadar erken olmamıştı o yüzden emin olamıyorum. 7-8 mart gibi öğrenicem inş. Peki arada hafif bi lekelenmen geldi mi? Benim 4 gün önce 1 sefer geldi çünkü, bu da yaşamadığım bişey.
Adetime 3 gün var dün test aldım yaptım tek çizgiyi gördümadet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Tek belirti, kirpiklerim yapış yapış duruyor normalde böyle olmazdı. Bakalım, şu 3 gün geçsin hele :)
bencede daha çok erken senin için.
yok gelmedi lekelenme.
Var mı bi gelişme canım?
çok şiddetli gaz problemim var canım, ve çok çabuk acıkıyorum, çok yiyorum doymak bilmiyorum sürekli açım. eşim bile şaşırıyo halime :)
7. gün bugün hala olmadım. pazara kadar bekleyip öyle test yapayım diyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?