bende birşey sormak istiyorum bu şekilde sürtünmeyle deilde mesela spermleri sildiğimiz selpakla vajina bölgesinide sildiğimizde gebelik riski varmıdır?yani spermler canlı kalıyormu ?aydınlatırsanız sevnirim.birde ilişkiden kaç gün sonra kan testi kesin sonuç verir?
üstüne 2 defa adet gördüm.ilişkiden sonra idrarda pozitif çıkmıştı.bende kesin sonuç için kan testi yaptırdım onda negatif çıktı.yani ilişkiden 45 gün sonra kan testim negatif .doğru sonuçmudur acaba?
idrarda pozitif çıktıktan 9 gün sonra tekrar kan testi yaptırdm negatifti.sonra emin olamadım diye 4 gün sonra tekrar yaptırdım kan testini yine negatif çıktı.bütün param kan testlerine gitti heralde doğru sonuç vermişlerdir diye düşünüyorum.karından bakılan ultrasonda ne zamn belli olur şimdi baktırsam gözükürmü acaba varsa?
merhba. ben 1 hafta önce ilk defa erkek arkadasimla iliskiye qirdim ama pişman değilim. ve ay başındaydım. adetken hamile kalınmazmış bunu öğrendim, öğrenmeden önce sevqilim icime bi kere bosaldı sadece bi kereliğine, korunmuyoruz. ben korunmam diyo, ben hap kullanayım diyorum. hemen hamile kalınmaz diyo. aynı qünün yarınında qene iliskiye qirdik bu sefer qöbeğime bosaldı. o bosalıyo bende bosalıyorum ama qöbeğe bosalması bence farketmiyor, spermleri bulasır diye düşünüyorum ve hamile kalmaktan korkuyorum. lütfen biraz bilgi verirmisiniz ?
merhba. ben 1 hafta önce ilk defa erkek arkadasimla iliskiye qirdim ama pişman değilim. ve ay başındaydım. adetken hamile kalınmazmış bunu öğrendim, öğrenmeden önce sevqilim icime bi kere bosaldı sadece bi kereliğine, korunmuyoruz. ben korunmam diyo, ben hap kullanayım diyorum. hemen hamile kalınmaz diyo. aynı qünün yarınında qene iliskiye qirdik bu sefer qöbeğime bosaldı. o bosalıyo bende bosalıyorum ama qöbeğe bosalması bence farketmiyor, spermleri bulasır diye düşünüyorum ve hamile kalmaktan korkuyorum. lütfen biraz bilgi verirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?