ben bir hata yaptım nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim üzerime boşalmadı. 2 aydır adetimide görüyorum ama göğüslerim şişti karnımda acayip bir sancı var eczaneden 2 kez test aldım ve negatif çıktı ama yinede korkuyorum resmen cinsellikten soğudum lütfen yardım edin çok korkuyorum
canım eğer üreme sistemin balıklar gibi değilse sorun yok.ben bir hata yaptım nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim üzerime boşalmadı. 2 aydır adetimide görüyorum ama göğüslerim şişti karnımda acayip bir sancı var eczaneden 2 kez test aldım ve negatif çıktı ama yinede korkuyorum resmen cinsellikten soğudum lütfen yardım edin çok korkuyorum
ben bir hata yaptım nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim üzerime boşalmadı. 2 aydır adetimide görüyorum ama göğüslerim şişti karnımda acayip bir sancı var eczaneden 2 kez test aldım ve negatif çıktı ama yinede korkuyorum resmen cinsellikten soğudum lütfen yardım edin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?