• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma olasılığım?

Bbyfg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
12
1
1
20
Öncelikle lütfen duyar kasacak olanlar yorum yapmasın!!! Korunmalı bir ilişkim oldu öncesinde sıvıyı kendimiz attık kontrol ettik ve iki üç saniyelik kondomsuz oldu tekrar kontrol ettik birşey yoktu birşey gelme ihtimali var mı diye düşündük ama iki üç saniyede olamaz dedik sonrasında kontrol ettiğimizde de yoktu zevk suyundan şüphelendik sadece hemen hap kullandım saat olmadan sonrasında bir iki gün sol kalça da ağrı oldu oturamadım çok zorlandığım için olabilir mi adetim yaklaşmadı yeni bitti ama şişkinliğim var ve adetten bir iki gün sonra oldu ilişki sizce hamile miyim?

Değilsinizdir. Boşuna hap kullanıp dengenizi bozmuşsunuz. Şişkinlikte yüksek ihtimal hapın yan etkisidir.

Değilsinizdir. Boşuna hap kullanıp dengenizi bozmuşsunuz. Şişkinlikte yüksek ihtimal hapın yan etkisidir.
Bende öyle düşünmüştüm ama ilişkide üçüncü seferim ama ilk ve ikincide ağrım olmamıştı o zaman zorlanmadığım için mi olmamıştı acaba bu sefer zorlandım oldu

Back