hamile olma ihtimalim varmıdır

canım hayırlısı olsun benimde ümidim kesildi şimdi çünkü bendede senin dediğin gibi yumurtalık sızlaması vardı hoş oda kesildi şuan ben biraz daha bekliyim baklım görücez hayırlısı artık.buarada canım dediğin ilaçlar hakkında hiç bilgim yok acba bendemi doktor kontrolune başlasammmı bu ayda olmazsa çünkü 4 ay oldu denemeye başlıyalı bi problem varsa erkenden çıksın bari

bence git bi doktora görün muhakkak en azından baştan al önlemini

canım ya..bende aynı durumdayım...22 martta olmam gerekıyordu..olmadım ..hala olmadım..kan tahlılı yaptırdım 23 martta negatıf...
25 martta doktora gıttım..muayene bılem etmedı..daha erken olursun dedı...
ama bugun29 oldu halan gelmedı...
doktor bır hafta daha bekle olmassan gel dedı...
pende persembeye kadar olmassa gıdecegım doktora..umarım doktora gıtmeme gerek kalmaz ve adet olurum...

canım bende hep bekledim ama gelmedi bekledikçe hiç gelmio zaten ben şimdi farlutala başladım ve dahada uzadı 12 tane hap içicem bıraktıktan 4-5 gün sonra gelse 20 gün yani çok uzuyo git bence bi an önce doktora

ama doktor 1 hafta sonra gel dedı bana..
bencede beklıyorum ama gelcek gıbı degıl..adet gunumde çok karnım agrıdı 3 gun..ama gelmedı.şimcık agrıda kalmadı...
çok korkuyorum...keske dogal yoldan gelse adet..mafoldumben

genel kontrol ıçıjn gıtmıs olursun aslında..gıtmekte fayda var..bebek dusundugunude soyleyınce genel bır muayene yapar..ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…