hamile olma ihtimalim varmıdır

kaktus16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
50
0
selam arkkadaşlar yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz bebek için her doktor ayrı bişey söyledi son doktorum herşeyime baktı ve senin durumun psikolojik dedi ama puregon 600 verdi bu ay adet olmamı bekliyoruz 19 unda olmam gerekiyordu 6 gün geçti olmadım sadece bel ağrım var bide kasıklarımda oluo ama çok nadir sancılar idrar testi yapsam çıkarmı 6 gün geçince yine hüsrana uğramak istemiyorum

birde her ay 1 hafta önceden göğüslerim şişerdi dokunamazdım bile acıdan ama bu ay hiç bi adet belirtisi yaşamadım sadece günüm geçince bel ağrılarım başladı

ıdrar testınde 6 gun gectıyse cıkar canım...genelde 1 hafta bekleyın derler ıdrar testı ıcın ama yarın yap canım...ınsallah gonlune gore olur canısııı

bence sen bekle, madem psikolojik dedi doktor, daha çok stres yapma kendini.olursa allahtan...
çok yakın bir arkadaşıma doktor kesin olmucak tedaviye başlamamız lazım dedi. o ay hamile kaldı arkadaşım.çünkü psikolojik olarak kendini serbest bırakınca oluyor, sıkarsan hiç bişey olmaz.bende şuan kendimi sıkıyorum, ama adetimi olayım rahatlıcam inşallah ondan sonra...

yok sıkmıyorum kendimi zaten oluruna bırakmıştım bu ay ama bugün 7 gün oldu adetim geçeli vede yumurtalıklarımda hissediyorum çok batma ve sancı var ama adet olmassam hap içipde olmam gerekiyor o yüzden birazda acele ediyorum

canım iyi dayanmışsın valla. varsa idrarda çıkar. benim adetime daha 5 gün var ama dün idrar testi yaptım çıktı gittim hemen kan testi yaptırdım ordada çıktı. senin adetinin üstüne 6 gün geçmiş. büyük bi ihtimal çıkar. inşallah hamilesindir.

kan testi yaptır canım en kesin sonucu orda alırsın. idrara güvenme fazla belli olmuyor.

onuda yaptırmaya cesaretim yok her seferinde negatif sonucu aldığım için zaten daha iğnelere bile başlamadım olma ihtimali yok ama adet olmadığım için şüpheleniyorum çünkü yumurtamın çatladına eminim off off oluruna bırakıcam bi kaç gün daha bekleyip öle kan yaptırırım belkide gelir ozamana kadar

arkadaşlar bugün 9 gün oldu adet günüm geçeli ve sabahtan beri otururken yürürken sağ yumurtalığımda acaip sancı oluo tarif edemiyeceğim bişi her ayağımın üstüne bastığımda oluo sağ tarafımda sanki yumurtalıklarım zıplıo gibi oluo bide belime vuruyo acaba diyorum yumurtam çatlamamış ve kist olduda ondanmı böle oluo kan henüz yaptırmadım ama bu gece gidip yaptırcam galiba dayanamıcam yoksa

ay canım inşallah hamişsindir test sonucunu bizede bildir dualarım seninle

inşallah hamilesindir canım aynı durum bendede var adetim son sat 27 şubat ve mart ayının 13 de başlayan ve 3 gün süren ve benim yumurtamın çatladığını düşündüğüm yumurtalık sızlaması oldu aynı senin dediğin gibi ve bi gece rahmimin ağrıdığını hissettim uykumdan uyandım yani o derece yakşaşık 5 gündür gene yumurtalık sızlamam var bi biri bi diğeri sızlayıp duruyo anlamadım umarım hamileyimdir diyorum hiç böyle olmamıştım yumurtalık neden sızlarki nettede araştırdım bişey bulamadım fisfisfis

benim de son sat 19 şubat inşallah canım öledir ben gidiorum şimdi testi yaptırmaya 1 saat sonra falan yazarım olumlu olumsuz artık hazırım ikisinede

inşallah hamılesındır canım benımde gunum 3 gun gectı ama husrana ugramak ıstemıyorum .

benim de son sat 19 şubat inşallah canım öledir ben gidiorum şimdi testi yaptırmaya 1 saat sonra falan yazarım olumlu olumsuz artık hazırım ikisinede
canım bekliyorum haberini inş.hayırlısı olur umarım hamilesindir:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar.ben 6 aylık evliyim.ilk 3 ay ben korundum,2 ay kadarda eşim korundu.bu ay tekrar ben korunmaya başladım ilk 5 gün doğum kontrol hapı içtim sonra bıraktım.ilk bi iki gün lekenme şeklinde kanama geldi sonra durdu.sonra korunmadan bi çok kere ilişkiye girdik.en son adet başlangıç tarihim 26 şubattı ve ben hamile olbilirmiyim diye 24 ,25 ve 26 martta idrar testi yaptım negatif çıktı.ve bugün 28 mart.acaba yarın kan testti yaptırmalıyım hamilelik varsa çıkarmı?bu konu ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

malesef negatif biliyodum ama genede bi ümit işte 10 gün geçince farlutala başlıcam bugün o bitincede puregona inşallah bidaki aya kızlar doktora sormayı unuttumda farlutalin içinde 12 tane var günde 1 mi 2 mi içicem bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…