Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olduğunuzu ögrenmeden önce ne gibi belirtiler yaşadınız
- Konu Sahibi aselseda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur muBirkaç kez hamile kalmıs biri olarak benim iletebileceğim en belirgin özellik kesinlikle ağızda metalik tat, idrarda o tuhaf koku, birden gelen anlık baş dönmesi, öksürünce kasıklara giren ağrı. Mesela meme hassasiyeti vs 6. Hafta gibi oldu, bulantım hiç olmadı.
- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 28
- 23
Metallik tat hissedemiyorum tat duygum yok gibi göğüslerim ağrıyor 1 haftayı geçkin iğne batiriyorlar sanki belirgin kasik ve bel ağrım vardı şuanda arada geliyor gidiyor dün yere oturamadim sol kasigim battı ve ağrıdı 4 gündür akşamları basim yanıyor eşime alnıma baksana atesimmi var diyorum yok diyor normal diyor bulantida vardı kusturacak şekilde değil sat 7 aralık adetime 9 gün varBirkaç kez hamile kalmıs biri olarak benim iletebileceğim en belirgin özellik kesinlikle ağızda metalik tat, idrarda o tuhaf koku, birden gelen anlık baş dönmesi, öksürünce kasıklara giren ağrı. Mesela meme hassasiyeti vs 6. Hafta gibi oldu, bulantım hiç olmadı.
Herkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yapsanız?Metallik tat hissedemiyorum tat duygum yok gibi göğüslerim ağrıyor 1 haftayı geçkin iğne batiriyorlar sanki belirgin kasik ve bel ağrım vardı şuanda arada geliyor gidiyor dün yere oturamadim sol kasigim battı ve ağrıdı 4 gündür akşamları basim yanıyor eşime alnıma baksana atesimmi var diyorum yok diyor normal diyor bulantida vardı kusturacak şekilde değil sat 7 aralık adetime 9 gün var
- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 28
- 23
Adetime 9 gün kaldı fakat bazen 3 5 gün gecikmelerim oluyor açıkçası çıkmaz diye düşünüyorum cnku ama sabirsizlaniyorumda biraz daha beklesemmi acabaHerkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yapsanız?
- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 28
- 23
Herkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yap
İnşallah bebeğim benimledir rabbim isteyen herkeze nasip etsin stres yapmayın diyorlar böyle belirti gibi şeyler olunca insan ister istemez acabamı diyor9 güne cıkmaz siz adete 2 gün kala deneyin sabah ilk kalktıgınızda, illa cıkar.
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurkenKonunun uzmanı değilim tabi ancak 5-7 gün canlı kaldıgını bilmiyordum. Yerleşme kanaması ise( lekelenme ) ztn hemen geçer ve testte pozitif cıkar. Kaset test ile deneyebilirsiniz, erken gebelik testlerinden daha güvenilir. Adete 4 gün kala öğrenmiştim ben
Allah aşkına gına geldi aynı yorumlarindanIliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken
- 28 Mart 2023
- 28
- 11
- 8
Bence siz adet olmuşsunuz. Tarlusal söktürür zaten. Telaş etmenize gerek olmadığını düşünüyorum.Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken