• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu ögrenmeden önce ne gibi belirtiler yaşadınız

aselseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
202
72
28
23
Kızlar yorumlarda buluşalim hamilelik belirtileriniz nelerdi çok heyecanlıyım olursa eğer ilk gebeliğim olcak Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Birkaç kez hamile kalmıs biri olarak benim iletebileceğim en belirgin özellik kesinlikle ağızda metalik tat, idrarda o tuhaf koku, birden gelen anlık baş dönmesi, öksürünce kasıklara giren ağrı. Mesela meme hassasiyeti vs 6. Hafta gibi oldu, bulantım hiç olmadı.

Birkaç kez hamile kalmıs biri olarak benim iletebileceğim en belirgin özellik kesinlikle ağızda metalik tat, idrarda o tuhaf koku, birden gelen anlık baş dönmesi, öksürünce kasıklara giren ağrı. Mesela meme hassasiyeti vs 6. Hafta gibi oldu, bulantım hiç olmadı.
Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu

Konunun uzmanı değilim tabi ancak 5-7 gün canlı kaldıgını bilmiyordum. Yerleşme kanaması ise( lekelenme ) ztn hemen geçer ve testte pozitif cıkar. Kaset test ile deneyebilirsiniz, erken gebelik testlerinden daha güvenilir. Adete 4 gün kala öğrenmiştim ben

Metallik tat hissedemiyorum tat duygum yok gibi göğüslerim ağrıyor 1 haftayı geçkin iğne batiriyorlar sanki belirgin kasik ve bel ağrım vardı şuanda arada geliyor gidiyor dün yere oturamadim sol kasigim battı ve ağrıdı 4 gündür akşamları basim yanıyor eşime alnıma baksana atesimmi var diyorum yok diyor normal diyor bulantida vardı kusturacak şekilde değil sat 7 aralık adetime 9 gün var

Metallik tat hissedemiyorum tat duygum yok gibi göğüslerim ağrıyor 1 haftayı geçkin iğne batiriyorlar sanki belirgin kasik ve bel ağrım vardı şuanda arada geliyor gidiyor dün yere oturamadim sol kasigim battı ve ağrıdı 4 gündür akşamları basim yanıyor eşime alnıma baksana atesimmi var diyorum yok diyor normal diyor bulantida vardı kusturacak şekilde değil sat 7 aralık adetime 9 gün var
Herkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yapsanız?

Herkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yapsanız?
Adetime 9 gün kaldı fakat bazen 3 5 gün gecikmelerim oluyor açıkçası çıkmaz diye düşünüyorum cnku ama sabirsizlaniyorumda biraz daha beklesemmi acaba🥹

9 güne cıkmaz siz adete 2 gün kala deneyin sabah ilk kalktıgınızda, illa cıkar.

Herkeste farklı olabilir tabi bulgular, adete kaç gün kaldı? Kaset test yap

9 güne cıkmaz siz adete 2 gün kala deneyin sabah ilk kalktıgınızda, illa cıkar.
İnşallah bebeğim benimledir rabbim isteyen herkeze nasip etsin stres yapmayın diyorlar böyle belirti gibi şeyler olunca insan ister istemez acabamı diyor 🥹

Konunun uzmanı değilim tabi ancak 5-7 gün canlı kaldıgını bilmiyordum. Yerleşme kanaması ise( lekelenme ) ztn hemen geçer ve testte pozitif cıkar. Kaset test ile deneyebilirsiniz, erken gebelik testlerinden daha güvenilir. Adete 4 gün kala öğrenmiştim ben
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken

Ben sanmıyorum adet görüp hamile kalınabileceğini ancak cok anlamam dediğim gibi. Hakkınızda hayırlısı

Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken
Allah aşkına gına geldi aynı yorumlarindan

Bence siz adet olmuşsunuz. Tarlusal söktürür zaten. Telaş etmenize gerek olmadığını düşünüyorum.

Back