Hamile olduğunuzu nasıl söylediniz?

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
30
Slm kızlar.. Hep böyle belirtim var şöyle şeyler yaşıyorum gibi başlıklar içerikler var.. Bende bunu merak ediyorum hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?? Ya da hamile kalınca plan yaptınız mı böyle söylerim diye?? Yaratıcı şeylerin çıkacağına eminim biraz da eğlenelim dimi

ilkinde sürpriz yapyosunda 2 cisinda fazla bişey yapamıyorum sadece azında hamileyim diyosun

Ya yeter ki hamile kalayım klasik kutu hazırlardım videoya çekerdim herhalde

9 aylık olup bı kutunun içinden çıksak fena olmazdı

ne durumdasın yarın senin bat
Bugünde hastalanmazsam yarın test yapıcam kuzum eşime söyledim alacak benim tek çıkıp alma imkanım yok maalesef ama gündüz öğleye kadar uyuduıu için sabah yapıcam varsa bi sürpriz yaparım onda

Bugünde hastalanmazsam yarın test yapıcam kuzum eşime söyledim alacak benim tek çıkıp alma imkanım yok maalesef ama gündüz öğleye kadar uyuduıu için sabah yapıcam varsa bi sürpriz yaparım onda
Hadi inşaAllah güzel haberler ver bana

Yani hamileyim demedim ben testi gösterdim direkt bak çift çizgi diye. Hamile mi oluyorsun yani dedi, bilmem sanırım dedim. Kan vermem lazım çok da şeyapma o zamana kadar dedim. Öyle böyle 8. Haftaya geldik Bu sürpriz işi nasıl yapılıyor bilmiyorum, sağlıklı mı, dış gebelik mi, kimyasal mı, boş gebelik mi, kalbi atacak mı vs ihtimaller ve korkular varken öyle romantik sevinemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…