Böyle bı konu vardı sanki oraya etiketleyeyım istersenEn güzel hediye
Ya gördüm sanki ama konu bayağı dağılmış yetişemedimBöyle bı konu vardı sanki oraya etiketleyeyım istersen
ilkinde sürpriz yapyosunda 2 cisinda fazla bişey yapamıyorum sadece azında hamileyim diyosunSlm kızlar.. Hep böyle belirtim var şöyle şeyler yaşıyorum gibi başlıklar içerikler var.. Bende bunu merak ediyorum hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?? Ya da hamile kalınca plan yaptınız mı böyle söylerim diye?? Yaratıcı şeylerin çıkacağına eminimbiraz da eğlenelim dimi
Ya yeter ki hamile kalayım klasik kutu hazırlardım videoya çekerdim herhaldeSlm kızlar.. Hep böyle belirtim var şöyle şeyler yaşıyorum gibi başlıklar içerikler var.. Bende bunu merak ediyorum hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz?? Ya da hamile kalınca plan yaptınız mı böyle söylerim diye?? Yaratıcı şeylerin çıkacağına eminimbiraz da eğlenelim dimi
Ama bilemiyorum o zaman farklı şeyler de gelebilir aklımaYa yeter ki hamile kalayım klasik kutu hazırlardım videoya çekerdim herhalde
ne durumdasınYa yeter ki hamile kalayım klasik kutu hazırlardım videoya çekerdim herhalde
Öyle oluyormuş geneldeilkinde sürpriz yapyosunda 2 cisinda fazla bişey yapamıyorum sadece azında hamileyim diyosun
Bugünde hastalanmazsam yarın test yapıcam kuzum eşime söyledim alacak benim tek çıkıp alma imkanım yok maalesef ama gündüz öğleye kadar uyuduıu için sabah yapıcam varsa bi sürpriz yaparım ondane durumdasınyarın senin bat
Hadi inşaAllah güzel haberler ver banaBugünde hastalanmazsam yarın test yapıcam kuzum eşime söyledim alacak benim tek çıkıp alma imkanım yok maalesef ama gündüz öğleye kadar uyuduıu için sabah yapıcam varsa bi sürpriz yaparım onda
Bakalım inşallah kuzumHadi inşaAllah güzel haberler ver bana
Heyecandan haber vermeyi unutma bana haBakalım
Bakalım inşallah kuzum
Yeter ki olsun ya ben telefonu elunden düşürmeyen biriyim hemen yazarımHeyecandan haber vermeyi unutma bana ha
Tamam canım heyecanla bekliyorumYeter ki olsun ya ben telefonu elunden düşürmeyen biriyim hemen yazarım
Tamam canım heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?