Yaa ne kadar güzelBen hissetmiştim hamile olduğumu daha regl tarihime vardı hemde. 1 gün gecikti test yaptırdım hemde direk kan verdim öyle emindim ki
Ben ogluşumda bir sabah aniden başlayan mide bulantısı bir gün gecikmem olmuştu kadın doktorumu aramıştım durumumu anlatmıştım oda hemen idrar testi yap pozitiv olursa yanıma gel demişti eşim test aldı iki kopkoyu çizgi vardı 5 ay bulantı yaşamıştımMerhaba hanımlar . Hamile kaldığını ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Erken gebelik testiyle ovulasyon testinin farklı hormonları ölçtüğünü biliyorum. Yine de sormak istedim. Reglim 1 gün gecikti. Erken gebelik testini 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yapmaya korkuyorum. Ovulasyon testinde bu zamanlarda ikisinin de aynı koyulukta çıkması normal mi? 3 gündür ikisi de aynı koyulukta çıkıyor. Regl 1 hafta gecikince gebelik testi yapıcam. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ediyorum.
Evet güzeldiYaa ne kadar güzel
Benimde erkekti ve 4 ay boyunca bulantım olmuştu genelde kız için derler ama bence tam tersiBen ogluşumda bir sabah aniden başlayan mide bulantısı bir gün gecikmem olmuştu kadın doktorumu aramıştım durumumu anlatmıştım oda hemen idrar testi yap pozitiv olursa yanıma gel demişti eşim test aldı iki kopkoyu çizgi vardı 5 ay bulantı yaşamıştım
Evet banada kesin kız olur dediler çevremBenimde erkekti ve 4 ay boyunca bulantım olmuştu genelde kız için derler ama bence tam tersi
Bu arada 1 haftadan fazladır bel sırt ağrısı yaşıyorum ve adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli. Ama diğer belirtiler sık idrara çıkma ,mide bulantısı, göğüs hassasiyeti yok.Merhaba hanımlar . Hamile kaldığını ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Erken gebelik testiyle ovulasyon testinin farklı hormonları ölçtüğünü biliyorum. Yine de sormak istedim. Reglim 1 gün gecikti. Erken gebelik testini 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yapmaya korkuyorum. Ovulasyon testinde bu zamanlarda ikisinin de aynı koyulukta çıkması normal mi? 3 gündür ikisi de aynı koyulukta çıkıyor. Regl 1 hafta gecikince gebelik testi yapıcam. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ediyorum.
Bende hiç belirti yoktu , bir yilimin dolmasini bekliyordum tedavi için, hepde adetlerim duzensizdi umudumu yitirmistim bir an önce adetin yollarini gözledimBu arada 1 haftadan fazladır bel sırt ağrısı yaşıyorum ve adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli. Ama diğer belirtiler sık idrara çıkma ,mide bulantısı, göğüs hassasiyeti yok.
Acaba ovülasyon yapma saatleriniz kaçtıOvulasyon testiyle ogrendim sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim gebeydim
Benim adetim 9 gün gecti 7. Gun kan verdim negatif acaba pozitife dönermi vajinal muayene yaptim bi yumusaklik var yumurta gibi adet olacagim zaman boyle degildi biliyormusunuz ?Âdetim geçikmişti. Dur bakalım hele dedim bekledim biraz. Sonra aniden kokudan midem bulanıp istifra edince ertesi gün koştur koştur test yaptımben biraz temkinliyim bu gebelik konusunda. İki gebeliğimde de âdetim bir hafta falan geçince test yapmıştım.
Açıkçası saat takip etmedim adete 10 gun kala meraktan yaptım ne çıkıyor diye silik cizgi çıkınca sabah akşam yaptım adete kadar 2 cizgi belirgin oldu 2 yada 3 gun kalada gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik çıktı kan verdim pozitif çıktı 5+ 2 hamileyimAcaba ovülasyon yapma saatleriniz kaçtı
Evde fındık vardı kokusu beni rahatsız etmeye başlamıştı ve yemek yediğimde rahatsız oluyordum . Soda içiyordum çok yediğim için rahatsız ediyor zannediyordum. Oysa ki bulantı yaşıyormuşum. Adetim çok gecikmişti 10 gün kadar ama anlamadım çünkü ben de düzensizlik çok sık oluyordu.Merhaba hanımlar . Hamile kaldığını ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Erken gebelik testiyle ovulasyon testinin farklı hormonları ölçtüğünü biliyorum. Yine de sormak istedim. Reglim 1 gün gecikti. Erken gebelik testini 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yapmaya korkuyorum. Ovulasyon testinde bu zamanlarda ikisinin de aynı koyulukta çıkması normal mi? 3 gündür ikisi de aynı koyulukta çıkıyor. Regl 1 hafta gecikince gebelik testi yapıcam. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ediyorum.
Hangi ovülasyon testiydi..ve adete kaç gün vardıOvulasyon testiyle ogrendim sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim gebeydim
Ovulasyon testi LH ölçer, bu hormon vücudumuz tarafından yumurtlama döneminde ve de regl öncesi dönemde artar. Yani %50 doğru gösterme şansı var diyelim. Çok güvenilir değil yani.Merhaba hanımlar . Hamile kaldığını ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Erken gebelik testiyle ovulasyon testinin farklı hormonları ölçtüğünü biliyorum. Yine de sormak istedim. Reglim 1 gün gecikti. Erken gebelik testini 5 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi yapmaya korkuyorum. Ovulasyon testinde bu zamanlarda ikisinin de aynı koyulukta çıkması normal mi? 3 gündür ikisi de aynı koyulukta çıkıyor. Regl 1 hafta gecikince gebelik testi yapıcam. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?