Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz

yaa hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün kucağınıza alırsınız inşallah. bende çarşamba günü testi tekrarlamayı düşünüyorum. ona görede doktora gideceğim
Bence doktora gitmeden önce isterseniz kan testi yaptırın net olur hem inşallah hamilesinizdir

Kızlar merhaba öncelikle gebe olan arkadaşlara hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayk nasip etsin inşallah. Benm size sorum benım ayın 12.de regl ağrısı gibi ağrım başladı ayın 14. De soluk pembe kanamam oldu salı sabahı bitti 4,5 damlalar şeklinde 2 gün sürdü .pko var bende ne zaman adet olucam blmyrm düzensiz. 2 adet takvımı kullanıyorum birinde 24. Birinee 27. Gözüküyoe adet günüm. Cumartesi acile gittim ağrım çok olunca test yapıldı beta 0,25 çıktı çok az enfeksiyon çıktı idrar yollarında ama bu enfeksiyon çok düşük gebelik olabilir bu kdr ağrı yapmaz enfeksiyon dedi doktor. Şmdi adet günümü bekliyoeuö sizce siz ne diyorsunjz varmı umut ?

0,25 ise gebelik yoktur. Eğer yumurtlama dönemini bilemiyorsan bence ovulasyon testi var onu kullan derim ama 0,25 ise gebelik yoktur 1 hafta sonra tekrar yaptır istersen

0,25 ise gebelik yoktur. Eğer yumurtlama dönemini bilemiyorsan bence ovulasyon testi var onu kullan derim ama 0,25 ise gebelik yoktur 1 hafta sonra tekrar yaptır istersen
Ovulasyon testi kullanıyorum zaten ayın 8,9,10 pikti değerlendirdik 12.de ağrılarım başladı ve pembe kanamam oldu. Adetime 1 hafta varken 0,25 çıkmıştı. Adet dönemimi bilemiyorum malesef düzensiz oluyorum yada ilaçla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…