Bence doktora gitmeden önce isterseniz kan testi yaptırın net olur hem inşallah hamilesinizdiryaa hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün kucağınıza alırsınız inşallah. bende çarşamba günü testi tekrarlamayı düşünüyorum. ona görede doktora gideceğim
Aynen canım doktora kan testi icin gideceğim. Insallah. Allah isteyen herkese versinBence doktora gitmeden önce isterseniz kan testi yaptırın net olur hem inşallah hamilesinizdir
Biraz önce doktordan geldim idrarda gebelik testi yaptı negatif. Yarın gel kan ver dedi. Gebe değilim. Ama adet olana kadar umut varAynen canım doktora kan testi icin gideceğim. Insallah. Allah isteyen herkese versin
Amin kuzum amin inşallahyaa hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün kucağınıza alırsınız inşallah. bende çarşamba günü testi tekrarlamayı düşünüyorum. ona görede doktora gideceğim
Ne kadar geçti adetinBiraz önce doktordan geldim idrarda gebelik testi yaptı negatif. Yarın gel kan ver dedi. Gebe değilim. Ama adet olana kadar umut var
3. Gun bugunNe kadar geçti adetin
Kan ver bende 2. Günümde öğrendim dün yani çarşamba tekrar kan vermeye gidicem3. Gun bugun
Tamm canm .Kan ver bende 2. Günümde öğrendim dün yani çarşamba tekrar kan vermeye gidicem
Kızlar doktora geldim kan verdim. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi. Bakalm sonucu bekliyorum simdiKan ver bende 2. Günümde öğrendim dün yani çarşamba tekrar kan vermeye gidicem
Canım ne yaptın var mı bi gelişmeKızlar doktora geldim kan verdim. Rahim duvarında kalınlaşma var dedi. Bakalm sonucu bekliyorum simdi
Öğle arasindayim canim bekliyorumCanım ne yaptın var mı bi gelişme
Öğle arasindayim
hadi inşallah canım hayırlısıÖğle arasindayim canim bekliyorum
Naptıııın aldın mı sonucuÖğle arasindayim canim bekliyorum
Aldım canim. Gebelik yok dedi doktorum. Ama yeni bir oluşum varsa olabilir dedi. Bekliyorum. Kırmızıları görene kadarNaptıııın aldın mı sonucu
Hayırlısı olsun canımAldım canim. Gebelik yok dedi doktorum. Ama yeni bir oluşum varsa olabilir dedi. Bekliyorum. Kırmızıları görene kadar
Cümlemiz için canimHayırlısı olsun canım
0,25 ise gebelik yoktur. Eğer yumurtlama dönemini bilemiyorsan bence ovulasyon testi var onu kullan derim ama 0,25 ise gebelik yoktur 1 hafta sonra tekrar yaptır istersenKızlar merhaba öncelikle gebe olan arkadaşlara hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayk nasip etsin inşallah. Benm size sorum benım ayın 12.de regl ağrısı gibi ağrım başladı ayın 14. De soluk pembe kanamam oldu salı sabahı bitti 4,5 damlalar şeklinde 2 gün sürdü .pko var bende ne zaman adet olucam blmyrm düzensiz. 2 adet takvımı kullanıyorum birinde 24. Birinee 27. Gözüküyoe adet günüm. Cumartesi acile gittim ağrım çok olunca test yapıldı beta 0,25 çıktı çok az enfeksiyon çıktı idrar yollarında ama bu enfeksiyon çok düşük gebelik olabilir bu kdr ağrı yapmaz enfeksiyon dedi doktor. Şmdi adet günümü bekliyoeuö sizce siz ne diyorsunjz varmı umut ?
Ovulasyon testi kullanıyorum zaten ayın 8,9,10 pikti değerlendirdik 12.de ağrılarım başladı ve pembe kanamam oldu. Adetime 1 hafta varken 0,25 çıkmıştı. Adet dönemimi bilemiyorum malesef düzensiz oluyorum yada ilaçla.0,25 ise gebelik yoktur. Eğer yumurtlama dönemini bilemiyorsan bence ovulasyon testi var onu kullan derim ama 0,25 ise gebelik yoktur 1 hafta sonra tekrar yaptır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?