Hamile olduğunuzu ilk nasıl anladınız?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Hanımlar hamile olduğunuzu ilk nasıl anladınız? Adet gecikmesinden önce anladınız mı? Ve eşinize nasıl söylediniz?
Kendimi pek heveslendirmek istemiyorum fakat genelde adet günümden bir iki gün önce olurum yarın adet günüm ve hala daha olmadım bir de son zamanlarda iştahım kesildi ve aşırı duygusalım sürekli ağlayasım geliyor.. Bazen acaba hamile miyim diyorum sonra ümitlendirmek istemediğimden fazla kaptırmıyorum hem isteyip istemediğimide bilmiyorum... son günlerde eşimlede konuşmuyoruz... kafam çok karışık...

Ben adetim geçtikten sonra Test yaptım da öyle anladım . Bi belirtim olmadı . Sadece adet olacakmışım gibi sancılarım vardı .adet olucam diye bekledim hep

Sağolun inşallah . Herkeste farklı belirtiler olabiliyo .siz de hamilesinizdir inşallah ❤
Pek sanmıyorum bir kaç tane şeyler okudum bende hiçbiri yok sadece bir iki gün önce çok fazla idrara çıkıyordum birde iştahım kesildi onlar dışında bir şey yok.. bakalım yarın adet günüm gecikme olursa çıkar bi test alırım.. belki bu sayede eşimlede aram düzelir, ben pek istemiyorum 23 yaşındayım kendimi tam hazır hissetmiyorum ama bir yandanda istiyorum minik bir sırdaşım veya kahramanım olsun istiyorum hayırlısı artık

Hakkında hayırlısın olsun canım ama eşinle aranı düzeltmek için çocuk yapma . Önce aranızı düzeltin sonra çocukta olur

İlkinde çok merak edip ateş ölçmüştüm ve o ay hissetmiştim içime doğmuştu adet öncesi test alıp yaptım çıktı.

Eşime de temmuz ayında parkta gezerken söylemiştim tabi o da piknikteki herkese söylemişti

Kasık agrısından şüphelenip test yaptım
3. Oldugu için eşime panikle söylemiştim çünkü daha kızım 18 aylıktı

Hakkında hayırlısın olsun canım ama eşinle aranı düzeltmek için çocuk yapma . Önce aranızı düzeltin sonra çocukta olur
Yok eşimle aram düzelsin diye yapmam zaten allah korusun düşüncesi bile kötü olmayan bebeği kullanmak gibi İki gün önce tartıştık ve kendisi aşırı derecede çok istiyor adet olduğumu görünce ilk eşim için üzülüyorum eğer şu an hamileysem sadece belki aramız düzelir yaptığından dediğinden olur diye düşünüyorum ama tabii her şeyden önce hayırlısı

Yaaa çok tatlı hepsi hayırlısıyla büyür ve iyi bir evlat olur inşallah bolca mutluluklar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…