kizlar belirtileriniz ne zaman olmaya başladi ve nasildi :) goz bebekler buyumeside dogrumu, telefon flaşini bilemi yaklaştirince buyuk duruyo imkansizki
Goz buyumesi, kirpik karışmasi, gogus ucu kararmasi, kasikta batma bilmem nelerde neler olan belirtileri her ay ariyodum bende ama hamile oldugum zaman ne kirpigim karisti ne goz bebegim buyudu ne gogsum karardi.
Adetten 7 gün önce kasıklarima her defasindan farkli bir saniyelik kramp girmisti adım atamamistim bir kac gun sonra 1-2 damla pembe kan gelmisti ama yumurtlama donemimden beri dinmeyen gogus agrim vardi hep ellerim ayaklarim buz gibi olurdu ama özellikle geceleri alev gibi yaniyodu her yerim koku duyum boyut atlamistı baskada bir belirti yoktu.
Her ay belirti aradikca daha cok yoksada var gibi oluyo pskolojik olarak düsünmemeye takmamaya calis daha iyi :)
Goz buyumesi, kirpik karışmasi, gogus ucu kararmasi, kasikta batma bilmem nelerde neler olan belirtileri her ay ariyodum bende ama hamile oldugum zaman ne kirpigim karisti ne goz bebegim buyudu ne gogsum karardi.
Adetten 7 gün önce kasıklarima her defasindan farkli bir saniyelik kramp girmisti adım atamamistim bir kac gun sonra 1-2 damla pembe kan gelmisti ama yumurtlama donemimden beri dinmeyen gogus agrim vardi hep ellerim ayaklarim buz gibi olurdu ama özellikle geceleri alev gibi yaniyodu her yerim koku duyum boyut atlamistı baskada bir belirti yoktu.
Her ay belirti aradikca daha cok yoksada var gibi oluyo pskolojik olarak düsünmemeye takmamaya calis daha iyi :)
Aa hadi hayırlısı inşllah 100 ve üstü çıkabilir benceGeçmedi canm 3 varken yaptm geçen ay kimyasal yaşadm o zaman belirsiz çizgi çıkmştı şimdiki hemen net cktı dur gösterym
Sagol canm inş sennde ağrlarn oluyor mu bianda geyr adet agrısı gibi uzanyrm bende battaniyede nolur nlmazAa hadi hayırlısı inşllah 100 ve üstü çıkabilir bence
Aynen hep sırt üstü uzanmanı tavsiye ederim kendini de fazla yorma valla ben ev işi bile yapmıyorum hala bile bebeğime bişey olmasın diye dikkat ediyorum Rabbim inşallah onları korur.Sagol canm inş sennde ağrlarn oluyor mu bianda geyr adet agrısı gibi uzanyrm bende battaniyede nolur nlmaz
Demekki benm şimdi normal canm aynı ağrılarımız:) uzanyrm canm bende dikkat edyrm iş yaptm bgn ben canm ağrıyordu oturuyordm dikkat edym en iyisiAynen hep sırt üstü uzanmanı tavsiye ederim kendini de fazla yorma valla ben ev işi bile yapmıyorum hala bile bebeğime bişey olmasın diye dikkat ediyorum Rabbim inşallah onları korur.
Benim meselâ bir anda sol ya da sağ kasıklarıma ağrı sızı giiryodu karnımın alt kısmına ağrı oluyordu bel ağrım oluyordu bunlarda zaten normal şuan o ağrılar yok ama
Aynen canım kan testi yapınca haber etDemekki benm şimdi normal canm aynı ağrılarımız:) uzanyrm canm bende dikkat edyrm iş yaptm bgn ben canm ağrıyordu oturuyordm dikkat edym en iyisi
Ederim cnm:)Aynen canım kan testi yapınca haber et
peki ateş olcme yontemi kullandinmi :)
Yok canim farki anliyosun zaten normal vucut isisindan cok farkli oluyor alev cikiyomus gibi yaniyor.
her gun mu :)
Evet ama gün içinde ansızın arada bir oluyor fakat geceleri sabaha kadar yorganla tepisiyoz hele bir de sık idrar maratonu basliyo ki Rabbim senin başınada versin inşaAllah da hem alev topu ol hem wc ile daimi iliskiniz olsun tatlı tatlı heycanlar sarsın
inşallahcanim :) seninde bebegin saglikli uzun omurlu mutlu kucagina gelsin ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?