Hamile olduğunuzu idrar testinde ne zaman ogrendiniz

botenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
131
51
98
İstanbul
Arkadaşlar adet günüm bugün yarın , dün test yaptım çıkmadı , siz idrarda ne zaman ogrendiniz, geçince mı çıkıyor illaki

Bı de hangi marka test almak lazım , markasına bakmamistim, konular çok dağınık kusura bakmayin benzer konular vardır belki ama yakın zamanda göremedim

Arkadaşlar adet günüm bugün yarın , dün test yaptım çıkmadı , siz idrarda ne zaman ogrendiniz, geçince mı çıkıyor illaki

Adetimden 3 gun once ogrendim canim markasini hatirlamiyorum ama 3-4 lira olan ucuz testlerdendi.
Erken döllenmeyse adetten once cikiyor eger gec dollenmeyse adetten sonra cikiyor adet gunu döllenmeyse yine adetten sonra cikiyor çesitler bol :)

Adetime 3 gun kala fortine gebelik testiyle ogrendim emin olmak icin 2 gun sonra predictor early yaptim.

ben adetim 3 gün geçince yaptım çok silik cıkmıstı 2.çizgi ♡

Ben öğrenemedim hamile olamadım:) inş sen hamileşsndir hayırlısıyla

Adetime 4 gün varken öğrendim

Canm ben 3 gün kala öğrendim erken öğrendim yani bugün şükür melegim kendini baya gösterdi:)

4 haftalktr canm galiba daha kan vermedim ama bu ay erken yumurtladgmı biliyordum :) senn maşallah 7 haftalk olmş:)
Aa neden kan vermiyorsun ki canım?
Evet sat göre 7 haftalık ama ultrasyonda 6 haftalık 3 günlük gözüküyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Aa neden kan vermiyorsun ki canım?
Evet sat göre 7 haftalık ama ultrasyonda 6 haftalık 3 günlük gözüküyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Amin cnm daha yeni öğrendim kızz yarn gitcem eşimle kan vermeye ondan sonra beklerim herlde dr giderim keseyi ne zaman gözüküyor şimdi gitsem çıkmaz değil mi

Amin cnm daha yeni öğrendim kızz yarn gitcem eşimle kan vermeye ondan sonra beklerim herlde dr giderim keseyi ne zaman gözüküyor şimdi gitsem çıkmaz değil mi
Sen kan ver canım ona göre değerini bize de haber et ama kese gözükmez 5 haftalıkken git inşllah her yolunda ilerler kuzum
Mesela benim kese betahcg 8423 flanken gözüktü ben o zaman gittim yani adet geçeli bi 10 gün sonra gördüm keseyi

Bende öle düşünüyorum 1 hafta sonra gidiyim dr hem net görürüm keseyide görmüş olurum dyrm canm eeken döllenme oldu benm sence kan değerm 100 lerdemidir?

Eklentiler

• FBE9EDCD-1A27-4977-AA60-29A4D72C2A7C.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 1.347
kizlar belirtileriniz ne zaman olmaya başladi ve nasildi :) goz bebekler buyumeside dogrumu, telefon flaşini bilemi yaklaştirince buyuk duruyo imkansizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…