Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu eşine hangi süprizle haber verirsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
esime hemen söylemedim. avm ye cagirdim. ordan tuttugu takimin bebek tulumunu almistim. icine de not yazmistim bebegimizin agzindan. o notu hala saklar cuzdaninda. 2. bebek haberini suprizli vermedim galiba hic hatirlamiyorum onu

pazartesi aşılama yapıldı. 14 gün sonra çıkıcak sonuç eger ki pozitif olursa evde güzel romantik bir masa hazırlıycam bi tanede bebek figurlu pasta alıp sonunda geldim baba yazdırıcam inşallah. eşime süpriz bu ailelere daha düşünmedim :)

Dun aksam cift cizgiyi gordum bugun kan verdim sonuc olumluysa yarin soyliyicem esime tamda bunu dusunuyorum nasil supriz yapsam diye

benimki epey uzun zaman geçti üzerinden ama yazayım yinede
esimin is yeri evin çok yakinindaydi o zamanlar.
ara ara hatta sık sık arar telefonda çığlık atardim evde böcek var kertenkele var koş yetiş diye( evimiz biraz kirsal bir yerdeydi)
yine birgün aradım hemen gel dedim.
kosa koşa geldi odaya girdi.
kanepeyi gösterdim baktı öyle böcek bekliyordu galiba
iki tane yan yana duran testleri gösterdim hamileyim dedim.
ve sarilmalar felan:))
ikincide sağlık ocağında test yaptırdım akşama sabredemeyip telefonla aradım.
ne yapıyorsun canım dedim.
faceden bakiniyorum öyle dedi.
Utanmıyor musun iki çocuk babası adam facedelerde dolaşmaya dedim
benim kafada ne güzelmiş o aralar

Ay bir hamile olsam var Ya damdan düşer gibi solicem yeminle bir kalp krizi gecirttirim ama uzun zamandır bekliyoruz

Kızlar bu arada ikinciye hamileyim bu sefer yaptığım testi tuvalette eşimin görebileceği bir yere bıraktım kendi kendine gordu :)

Cnm tebrikler allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç ay denediniz

Bakın ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş hamileliği size

Ben 3 senedir gebelik bekledigim için eşime söyledim hemen test yaptım 3 sebe sonra pozitif çıkınca agladim eşime sarıldım sabahın 6 si o şekilde soyledim

Bakın ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş hamileliği size

Teşekkür ederim evet hamileyim suanda ama süpriz falan yalan oldu. Evde test yaptım ikinci cizgi çıktı. 2 gün bekledim tekrar yaptım oda cift çıkınca eşime söyledim dayanamadim walla. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin. Insallah sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarimiza.

Kızlar bende ilkinde sürpriz yapmamıştım düşükle sonuçlandı maalesef şimdi 6 aydır bekliyoruz Ağustos’ta da eşimin Doğum günü dün dedim ki eğer hamileysem doğum gününde mi sürpriz yapsam sana dedim Yok hayatım doğururken söyle dedi olabilir dedim kendisi benden çok istiyo ne zaman belli olacak falan diye soruyo sürekli normalde 3gün var 10 gün var dedim bakalım yapabilirsem çift çizgiyi görürsem sürpriz yapmayı düşünüyorum iyi oldu bu sayfayı gördüğüm

Amin inşallah rabbim bize de nasip etsin. Bir gün Eger hamile kalırsam sürpriz yapmayı düşünüyorum. Eşimin bebeklik kıyafetleri var onların yanına not yazcam. Babacım senin kıyafetlerini giymek için sabırsızlanıyorum. Yazcam ne yapacak eşim çok merak ediyorum kameraya da cekmeyi düşünüyorum. İnşallah o günler gelir

Ben bir kimyasal gebelik geçirdim. O zaman test yapıp çağırmıştım burda ikinci çizgi mi var ben rüya mı görüyorum diye. Evin içinde mutluluktan dans etmişti :)))Şimdi süpriz yapsam bile sevinemeyecek garibim. Kalp atışı duyana kadar da saklayabilir miyim bilmiyorum :))

ayy okurken çok duygulandım sanki bana verilmiş gibi oldu haberler..
bende ilk gebeliğimde adama damdan düşer gibi söylemiştim hamile olduğumu hiç düşünmüyordum 3 gün gecikme olmuştu benim için hiç normal bir gecikme değildi test al hayatim dedim aldı geldi sabah ilk idrarla yaptim direk çift çizgi koyuydu hemde baya.. çift çizgi oldu hamileyim galiba dedim inanmadı gitti bir test daha aldı öğlen bi daha yaptım yine aynı sonuç şok olduk biz böyle garipti yani sonra kan verme falan süreç başladı işte..
şimdi hamile kalırsam ki bunu çok bekledik kaç aydır değişik bir şekilde söyleyebilirim bu okuduklarım da bana örnek olur

Bende öğrenince elim ayağım titredi. Eşim evdeydi o telaşla bi not yazdım bebek yeleği örmüştüm onu koydum bide testi ekledim içine. Videoya da çektim. Cok şaşırdı

kociş eve gelir sımsıkı sarılınır ve kulagına usulca

-Aramızda biri var :)

Ay ne güzel benim hiç de hayalini kurduğum gibi olmadı Bı aksam tanıdığın nisanından geldik o gün de bütün gün sebepsiz yere ağladım durdum. Gece saat 12 gibi dedim test yapayım adetim de gelmedi. Testi yaptim koydum kenara nasıl olsa negatif çıkar diye. Çünkü planladigimiz bişey değildi. Testi elime almamla başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Çığlık atarak çağırdım eşimi eyvah napicaz diye ağladım o gün bu gündür hala ağlarım napicaz diye 26 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…