Cok guzel bi plan buupazartesi aşılama yapıldı. 14 gün sonra çıkıcak sonuç eger ki pozitif olursa evde güzel romantik bir masa hazırlıycam bi tanede bebek figurlu pasta alıp sonunda geldim baba yazdırıcam inşallah. eşime süpriz bu ailelere daha düşünmedim :)
Cnm tebrikler allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç ay denedinizEvlilik yıldönümümuzden 1 gun once ogrendim .Zaten hamile kalamıyordum hemen sürpriz hazirladim .Hediyelik karton kutuya testi iyice bantlayip koydum .Uzerine not yazdim .Esim gelmeden video kayit baslattim .Geldi hediyen burda dedim uzattim .Acti .Ilk pembe ucu gördü bu ne pembe kalem mi aldin şaka olmali dedi .Ben de beğenmedin mi dedim .Hirsla devamini acti .Şoka girdi dondu kaldi 1 dk oylece bakti sonra ciglik atti .Sonra beni kucakladi beraber çıldırdık. En son agladik .Hepsinin kaydi var elimde iyi ki boyle cekmisim En guzel ani kaldi
Bakın ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş hamileliği size3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. adetim3 gün geçince test yaptım pozitif ama inanmadım gidip ikinci testi aldım oda pozitif. o akşam eşime söylemedim. ertesi gün kan testi yaptırdım sonuç 85 çıktı ve kesin emin olmuştum. akşam yemeği yapmadım tabi o sevinçle dedim dısarda yiyelim. nasıl söylesem diye düşünüyorum buarada. eşim diyor sende birşeyler var dalgınsın falan. neyse eve geldik daha kapıdan girer girmez eline testi verdim çok şaşırdı ve çok sevindi hemen o akşam planlar falan. ertesi gün benim aileme söyledik ve sonra ki gün beta hcgnin yeterince yükselmediğini öğrendikkeşke hiç aileme söylemeseydim çok pişman oldum. neyse ki eşimin ailesine söylememiştik herkese laf anlatmak çok yıpratıcı. o kadar uzun sürdü ki bu süreç. adet düzenim daha bu ay normale döndü. inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırım. o zaman daha planlı bir şekilde süpriz yapıcam herkese
Bakın ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş hamileliği size
Amin inşallah rabbim bize de nasip etsin. Bir gün Eger hamile kalırsam sürpriz yapmayı düşünüyorum. Eşimin bebeklik kıyafetleri var onların yanına not yazcam. Babacım senin kıyafetlerini giymek için sabırsızlanıyorum. Yazcam ne yapacak eşim çok merak ediyorum kameraya da cekmeyi düşünüyorum. İnşallah o günler gelirTeşekkür ederim evet hamileyim suanda ama süpriz falan yalan oldu. Evde test yaptım ikinci cizgi çıktı. 2 gün bekledim tekrar yaptım oda cift çıkınca eşime söyledim dayanamadim walla. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin. Insallah sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?