Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu eşine hangi süprizle haber verirsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O sabah testi yaptıktan sonra banyoda bırakmıştım sonuç çıksın diye. Ben eşimi o ara uyuyor biliyorum. Ne ara kalktı banyoya gitti hiçbir fikrim yok. Sen birde kapıyı kilitle ve 10 dakika içerden çıkma. Dedim büyük tuvaletini yapıyor herhalde.
Meğersem bu testin başında bekliyormuş. LED lambayı da açmış ışığın altında testi inceliyor. Allah seni napmasın dedim ben bile bu kadar heyecan yapmadım sana noluyor. Beyefendi ikinci çizgiyi gördü nihayet bana da müjdeli haberi verdi sağolsun:KK53:
Çok iyiymiş :rapci:

Ev ovü testleri ile dolu oldugu için banyoda falan sürekli test gördüğünden sanmıorun testi bi yerlere bıraktgmda dikkatini çekeceğini :D
Benim de farklı bi yolla sölemem lazım ama eşimle sabah beraber cıkıp aksam beraber giriyoruz eve onsuz kan testi yatıramam sanırım :/
Kan testi yaptırmadan da emin olup süpriz yapmak istemem :/
Amaaaannn hele bi olsun da buluruz bişeler :D

3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. adetim3 gün geçince test yaptım pozitif ama inanmadım gidip ikinci testi aldım oda pozitif. o akşam eşime söylemedim. ertesi gün kan testi yaptırdım sonuç 85 çıktı ve kesin emin olmuştum. akşam yemeği yapmadım tabi o sevinçle dedim dısarda yiyelim. nasıl söylesem diye düşünüyorum buarada. eşim diyor sende birşeyler var dalgınsın falan. neyse eve geldik daha kapıdan girer girmez eline testi verdim çok şaşırdı ve çok sevindi hemen o akşam planlar falan. ertesi gün benim aileme söyledik ve sonra ki gün beta hcgnin yeterince yükselmediğini öğrendik :( keşke hiç aileme söylemeseydim çok pişman oldum. neyse ki eşimin ailesine söylememiştik herkese laf anlatmak çok yıpratıcı. o kadar uzun sürdü ki bu süreç. adet düzenim daha bu ay normale döndü. inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırım. o zaman daha planlı bir şekilde süpriz yapıcam herkese

Evet bayanlar :) hamile olduğumuzu öğrendik diyelim ki İnşallah :) bunu eşinize nasıl söylersiniz ya da söylediniz ? Ne gibi sürprizler hazırladınız veya hazırlardınız tüyoları alalım :hamarat:, :21:
Merhaba ben de yeni evli sayılırım. Daha bebeğimiz piyasada yok ;) ama hep hayal ediyorum ve hamile olursam eğer banyonun aynasına " baba oluyosun şapşal " yazıcam testi de aynanın önüne koyucam. Sabah sabah neye uğradığını şaşırır heralde :KK68:

Evlilik yıldönümümuzden 1 gun once ogrendim .Zaten hamile kalamıyordum hemen sürpriz hazirladim .Hediyelik karton kutuya testi iyice bantlayip koydum .Uzerine not yazdim .Esim gelmeden video kayit baslattim .Geldi hediyen burda dedim uzattim .Acti .Ilk pembe ucu gördü bu ne pembe kalem mi aldin şaka olmali dedi .Ben de beğenmedin mi dedim .Hirsla devamini acti .Şoka girdi dondu kaldi 1 dk oylece bakti sonra ciglik atti .Sonra beni kucakladi beraber çıldırdık. En son agladik .Hepsinin kaydi var elimde iyi ki boyle cekmisim En guzel ani kaldi

Benim oyle bi sansim yok cunku esim okadar cok istiyoki bebek olmasini test aliyoruz idralimi yapiyorum ben beni cikartiyo kendi tets yapuyo hatta ilk gebeligimde adetim 3gun gecmisti tets aldik ben idralimi yaprim cik test yapcam dedim o beni cikartti ve ciglikla esim hamilesin diye bagirmisti sanki o anne bende babaydim bu sefer hamile kalirsam tarkanin cektigi videodan cekicem kizalr :))

Çok iyi ya Maşallah
Benim oyle bi sansim yok cunku esim okadar cok istiyoki bebek olmasini test aliyoruz idralimi yapiyorum ben beni cikartiyo kendi tets yapuyo hatta ilk gebeligimde adetim 3gun gecmisti tets aldik ben idralimi yaprim cik test yapcam dedim o beni cikartti ve ciglikla esim hamilesin diye bagirmisti sanki o anne bende babaydim bu sefer hamile kalirsam tarkanin cektigi videodan cekicem kizalr :))
:KK49:

Çok iyi ya Maşallah
:KK49:Çok iyi ya Maşallah

:dua::dua:Ben gel bi carsiya gidelim sana bisey alcam dicem bebek patiklerinin onune gecip kizmi erkekmi bilmiyoruz uyan vi renk olsun ilk hediyesi babasindan olsun dicem

Aslında bir arkadaş yazmış aynaya yazarım diye. Hoşuma gitti bende rujla yazabilirim tabi ondan gizli öğrenebilirsem kan testi vermeden emin olamam. Ya da ikinci altetnatif yemek hazırlayıp yemektede bebek patiğini küçük hediye kutusuna koyabilirim yanına da testten öğrendiysem testi koyabilrm. Ya da yemek yerine pasta alabilirim onun yanında hediye olarak verebilirim.:) planlar bol

Ben ilk ikisinde sürpriz yapmadım. İlkinde yanımdaydı testi yaptığımda, ikinciyi telefonda söyledim (21 haftalık hamileyken kaybettik 2.yi), 3.yü öğrendiğimde yurt dışındaydı bebek bodysi aldım test sonucunu ve bebek body sini hediye paketi yaptım 5 gün sonra gelince verdim eline ama malesef 7+6 haftalıkken kalbi durdu. 3 gebelik ve deli gibi kardeş isteyen tek çocuk

benim hiç umudum yoktu hem prolaktinim yüksekti hemde pkolusun demişti doktorum :) 20 gün parlodel kullandım falan dişim için antibiyotiğe başlıcam işte okuyorum netten parlodel infertelitelide etkili diye merak ettim nöbetçi eczaneden erken gebelik testi alsana dedim o da normalini almış şapşalım benim :) neyse ben meraktan girdim yaptım gökhan da gitti ev sahibi ile konuşmaya ama hiç umudum yok öyle mal mal teste bakıyorum bi baktım çift çizgi :KK70:(hep hayal ederdim ondan habersiz yapıp kargoyla iş yerine yollayıp içine dünyanın en yakışıklı babası ben geliyorum diye yazıp bir çift bebek patiği koyacaktım ama öyle olmadı :D ) kapı çaldı gökhan içeri girdi ben gökhana testi uzatıp gökhan bak bakayım burda ikinci çizgi var dimi ben mi yanlış görüyorum hayal mi gökhan bak bakayım dedim . hayatım sakin ol evet ikinci çizgi var dedi bu ne demek oluyor dedi tebrikler canım baba oluyorsun deyip ben sevinçten ağla ağla bir saat adamcağız beni sakinleştirmekten sevinemedi bile :)

Back