Çok iyiymişO sabah testi yaptıktan sonra banyoda bırakmıştım sonuç çıksın diye. Ben eşimi o ara uyuyor biliyorum. Ne ara kalktı banyoya gitti hiçbir fikrim yok. Sen birde kapıyı kilitle ve 10 dakika içerden çıkma. Dedim büyük tuvaletini yapıyor herhalde.
Meğersem bu testin başında bekliyormuş. LED lambayı da açmış ışığın altında testi inceliyor. Allah seni napmasın dedim ben bile bu kadar heyecan yapmadım sana noluyor. Beyefendi ikinci çizgiyi gördü nihayet bana da müjdeli haberi verdi sağolsun
Ne yaptın kuzum sonuç çıktı mıHastaneye verdim.
Ona gülmedim tatlım sana destek olmak için güldüm peçete ile için rahat etsinValla senin ormantik fikrinden daha romantik canım hiç gülme bence
Bende alınmıştım :))Ona gülmedim tatlım sana destek olmak için güldüm peçete ile için rahat etsinbenim daha 4 günüm var
Evet. Yine olmadı, Bir daha ki sefere artık. UmutluyumNe yaptın kuzum sonuç çıktı mı
İnşallah kuzumEvet. Yine olmadı, Bir daha ki sefere artık. Umutluyum
Test yaptın mı 10 gün iyi bi süre aslındaBende alınmıştım :))
Benim BAT 10 gün gecikti canım daha bekliyorum bakalım. Kanda çıkmamıştı 5 gün önce.
5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı.Test yaptın mı 10 gün iyi bi süre aslında
Merhaba ben de yeni evli sayılırım. Daha bebeğimiz piyasada yokEvet bayanlar :) hamile olduğumuzu öğrendik diyelim ki İnşallah :) bunu eşinize nasıl söylersiniz ya da söylediniz ? Ne gibi sürprizler hazırladınız veya hazırlardınız tüyoları alalım,
Benim oyle bi sansim yok cunku esim okadar cok istiyoki bebek olmasini test aliyoruz idralimi yapiyorum ben beni cikartiyo kendi tets yapuyo hatta ilk gebeligimde adetim 3gun gecmisti tets aldik ben idralimi yaprim cik test yapcam dedim o beni cikartti ve ciglikla esim hamilesin diye bagirmisti sanki o anne bende babaydim bu sefer hamile kalirsam tarkanin cektigi videodan cekicem kizalr :))
Benim oyle bi sansim yok cunku esim okadar cok istiyoki bebek olmasini test aliyoruz idralimi yapiyorum ben beni cikartiyo kendi tets yapuyo hatta ilk gebeligimde adetim 3gun gecmisti tets aldik ben idralimi yaprim cik test yapcam dedim o beni cikartti ve ciglikla esim hamilesin diye bagirmisti sanki o anne bende babaydim bu sefer hamile kalirsam tarkanin cektigi videodan cekicem kizalr :))
Napalim bizimkide oyle bi durum iste :))Çok iyi ya Maşallah
Çok iyi ya Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?