Ben testi arkama sakladım. Eşim yatıyordu kaldırdım, evlilik yıldönümü hediyeni erken vereyim mi dedim şaşırdı ver dedi. Testi eline verdim uzun uzun baktı bu ne demek dedi hamileyim dedim ağlamaya başladım o da bana sarıldı :)
Aileme söylerken baya organizasyon yaptim ama
Toplu foto çekilelim dedim eşime de video çek dedim. Eşim herkes gülümsesin dedi ben de herkes Emira anne oluyor desin dedim :) sonra çığlık koptu sarildik filan süperdi :) ilk tepkilerini de kaydetmiş olduk
Çok beğendim :)Ben testi arkama sakladım. Eşim yatıyordu kaldırdım, evlilik yıldönümü hediyeni erken vereyim mi dedim şaşırdı ver dedi. Testi eline verdim uzun uzun baktı bu ne demek dediğin hamileyim dedim ağlamaya başladım o da bana sarıldı :)
Toplu foto çekilelim dedim eşime de video çek dedim. Eşim herkes gülümsesin dedi ben de herkes Emira anne oluyor desin dedim :) sonra çığlık koptu sarildik filan süperdi :) ilk tepkilerini de kaydetmiş olduk
bunu ben de düşünüp duruyorum olursa nasıl söylerim diye
bebeklik çoraplarımı buldum evde, 28 senelik..
sanırım onları paketleyip verirdim
Hastaneye mi verdin sağlık ocağına mıÖğleden sonra kan testi verdim. Eşim gelmeden sonuç çıksaydı, yeni gelen kimlik belgesinin zarfına küçük bir not yazmayı hayal etmiştim. Ama malesef sonuç hala çıkmadı.
Yastığın üstüne peçete üstüne sonuçEşim işten döndüğünde herhalde kapıya gebelik testiyle çıkıp orada gösterirdim hemen hoplaya zıplaya. Ya da uyumadan önce yastığının üstüne testi koyardım. Titizlik açısından pek sağlıklı değil ama olsun
ben biraz odun gibiyim ya pek anlamam romantizmdenYa da her yere bebek ayağı mı çizsem şu eli yumruk yapıp kağıda altını basıp ufak ufak parmaklar yapıyoruz ya bildiniz mi buğulu camlara hep yapmışımdıronları koridora dizeyim bana doğru gelsin kapıda sonucu yapıştırayım oda da ben çok romantik mi ormantik mi
Valla senin ormantik fikrinden daha romantik canım hiç gülme bence
Yastığın üstüne peçete üstüne sonuç
İlk önce ben öğreneyim bana sürpriz olsunda sonra onu düşünürüm :)
Cookkkk güzel canım yaaa şuan hayal ettim de gözlerim doldu:) :)Ben testi arkama sakladım. Eşim yatıyordu kaldırdım, evlilik yıldönümü hediyeni erken vereyim mi dedim şaşırdı ver dedi. Testi eline verdim uzun uzun baktı bu ne demek dedi hamileyim dedim ağlamaya başladım o da bana sarıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?