• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu doğumdan bir saat önce öğrendi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Hamile olduğunu doğumdan bir saat önce öğrendi
ABD'nin Boston kentinde şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 47 yaşındaki kadın, hamile olduğunun anlaşılmasından bir saat sonra doğum yaptı
Sitene Ekle
hamile-oldugunu-dogumdan-bir-saat-once-ogrendi-6253555.Jpeg

AA

ABC'nin haberine göre, 47 yaşındaki Judy Brown, safra kesesindeki rahatsızlık nedeniyle Beverly Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan kontrolde hamile olduğu belirlenen kadın bir saat sonra 3,7 kilogram ağırlığında sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

Brown, yaptığı açıklamada, ciddi bir sağlık sorunu olduğundan endişe ederek gittiği hastanede hamile olduğunu öğrenince çok şaşırdığını söyledi. 22 yıldır evli olduğunu ancak çocuk sahibi olmayı düşünmediğini anlatan kadın, vücudunda birtakım değişiklikler olduğunu fark ettiğini, kilo almasını da yaşının ilerlemesine bağladığını ancak bu yaşta hamile kalacağını tahmin etmediğini anlattı.

Brown'ın 22 yıllık eşi Jason Brown da karısının hamile olduğunu öğrenince hastaneye gelerek ilk çocuk heyecanını eşiyle yaşadı.

Hastaneden yapılan açıklamada Judy Brown ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

http://www.milliyet.com.tr/hamile-oldugunu-dogumdan-bir-saat-gundem-2144296/

İnsan hamile olduğunu nasıl anlamaz ki falan diyoruz ama bizim burada da bir kadın hamile olduğunu anlamamış menopoza girdiğini düşünmüş (45 yaşında) taa ki evde birden sancısı tutupta doğum yapana kadar. Hastaneye yetişecek vakti bile olmamış kadının.

Neden bu garip gureba isler hep Amerikada oluyor anlamiyorum arkadas.

olabilir, benim kuzenim 6 aylıktı öğrendiğinde :KK48:

Nasıl olur ya?
Yani 1 tane bile mi tekme yememiş.
İçinde hiç dönmemiş?
İnsanın cahil ötesi olması lazım. Çok enteresan.

Böyle mucizeye inanıyorum. Bizzat yaşadık. Kişinin cahilliğiyle değil genelde çok bilmiş doktorların yönlendirmesiyle oluyor.

Nasıl olur ya?
İçinde hiç dönmemiş?
olabiliyor ipek, kuzenimin çocuk sahibi olması imkansızdı, regl olamıyordu hiç, denemedikleri yöntem kalmadı ama olmadı, zaten aşırı kiloluydu, ve hiç ümidi yoktu, evlendikten tam 21 yıl sonra halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.

Nasıl olur ya?
İçinde hiç dönmemiş?
Bağırsak hareketidir demiş demek ki her seferinde:cool:

olabiliyor ipek, kuzenimin çocuk sahibi olması imkansızdı, regl olamıyordu hiç, denemedikleri yöntem kalmadı ama olmadı, zaten aşırı kiloluydu, ve hiç ümidi yoktu, evlendikten tam 21 yıl sonra halsiz diye doktora gittiğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrendi.
Canim 6 aylık olana kadar farkedilmeyebilir. İlk gebelikse 6.aya kadar bebeğin hareketini filan hissetmiyorsun. 6.aya kadar karnım da çok şişmedi benim. Ama özellikle ondan sonraki aylarda hissetmemek imkansız. Su an 35 haftaligim, Karnimin içinde bıcır bıcır hareket ediyor resmen... yani bu hareketleri neye yorarlar ki anlamıyorum

Kilo karniyla gebelik cok cok farkli bisey 5 aya 6 aya kadar anlarm benimde hic karnim yokru ama 7 den sonra bebek her ay 1kg aliyor ve karin cok buyuyor gobek gibi degil top gibi sert bir karin bunu nasil anlamazlar ben inanmiyrm bu haberlere

Canim 6 aylık olana kadar farkedilmeyebilir. İlk gebelikse 6.aya kadar bebeğin hareketini filan hissetmiyorsun. 6.aya kadar karnım da çok şişmedi benim. Ama özellikle ondan sonraki aylarda hissetmemek imkansız. Su an 35 haftaligim, Karnimin içinde bıcır bıcır hareket ediyor resmen... yani bu hareketleri neye yorarlar ki anlamıyorum
Hayirli dogumlarin olur insallah heranini guzel yasa cok guzel ve her kula nasil olmayan bir mucizeyle birliktesin. ;)

Hamile kalmanın 50 yaşa kadar yolu var ama çocuk sağlıklı doğar mı bu soru işareti tabi sağlıklı doğsada benim tahamülüm olmaz uykusuz kalmaya çocuk bakmaya

Garip gibi görünse de olabiliyor böyle şeyler, benim Arkadaşımın annesi ilk bebeğini hiç anlamamış, doğum yapana kadar karnı da dümdüzmüş.
47 yaşında bir kadın regl düzensizliği yaşayabilir, menopoza giriyorum diye düşünüp gebelik aklına gelmemiştir, hareketleri de Bağırsak ve mideye yormuştur, gebelikte hareketleri hiç kısıtlanmayan insanlarda var.

Back