Hamile olduğunu bilmeden tarlusal kullananlar acilll

Bu ne zaman oldu canım, hiç haberim yoktu

Adet olmadım dr beta baktı gebelik yoktu tarlusal verdi ve 10 gün içinde adet olursun dedi olmadım dra gittim bebeğin kesesini gördüm

Bende bu durumdayım 8 günüm geçti ve bu hayatımda bu kadar geçmesi ilk oluyor en son geçince hamiş kalmıştım.kist vesaire hiç birşeyim yok içmekte kararsızım. Şimdi ise testlerim negatif doktor tarlusal verdi kullan dedi kullansam mı bilemedim?

Kan verin sonra kullanın bence

Üzüldüm zor işler bunlar tşkr ederm.
Evet o yüzden emin değilseniz kullanmayın tarlusalı drm tarlusal çolta masum bi ilaç değil demişti biraz daha geçsin tekrar test yapın negatif çıktıktan sonra kullanın

Sitede bu durumu yaşayan çok kişi var. İnşallah sağlıkla devam eder

Evet o yüzden emin değilseniz kullanmayın tarlusalı drm tarlusal çolta masum bi ilaç değil demişti biraz daha geçsin tekrar test yapın negatif çıktıktan sonra kullanın
Tamam öyle yaparım bende en azından 10 geçsin istiyorum zaten olmazsa tekrar kan verip kullanıcam. Çok sağolun insan böyle şeyler yaşayınca nereye yazıp meded umacağını bilemiyor inanın

Tamam öyle yaparım bende en azından 10 geçsin istiyorum zaten olmazsa tekrar kan verip kullanıcam. Çok sağolun insan böyle şeyler yaşayınca nereye yazıp meded umacağını bilemiyor inanın
Haklısınız inşallah gebeliktir hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…