evet canım yaşayan bilir halimiziHepimiz ayni yollardan gectik geciyoruz tabikide hep destek olucaz birbirimize dualarimiz sizler icin sizde bebislerinize kausun diye
tatlım merhaba inşallah adet olmamışsındır dualarım seninle müjdeni bekliyorummkızlar nisan 7adet oldum 18de korunmadım normalde bu ay mayıs 5 6 gbi adet olmam gerek ama bilmiyorum yani korkuyorum aslında istemiyorum ama olurmuyum yada hamile kalmış olabilirmiiyimakıntım hiç yok gaz sıkıntım var devamlı üşüyorum resmen bazen titriyorum ama yüzüm ellerim ateşli yani ısı oranım yüksek bilmiyorum bunlar normalmi anormalmi ?:44:
Sifaaaa canim cok sevindimmm..hayirli olsunnnKızlar şükürler olsun hamileyimmm
ayy çok teşekkür ederim canım benim halaaa inanamasamda kendimi rüyada filan sansamda şoku üzerimden atamasamda ben HAMİLEYİMSifaaaa canim cok sevindimmm..hayirli olsunnn
Kızlar şükürler olsun hamileyimmm
canım benim çok çok sağol aminnnnn inşallah darısı sana ve tüm bekleyen isteyen ve özleyen dostlarımıza olsun inşallah ayy ne güzel dilek ve dualarda bulunmuşsun ALLAH razı olsun aminnnnnnnnnn canım benimm aminn inşallahhtebrikler arkadaşım darısı başımıza... Rabbim sağlıklı kolay rahat rüya gibi bir hamilelik ve kolay bir doğum hayalindeki gibi bir evlat nasib etsin inşaallah...
amin canım benim aminn ALLAH razı olsun inşallahcanım benim çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
amin canım benim aminn ALLAH razı olsun inşallahhepimizinki sıkıntısız devam etsin keyfini çıkara çıkara yaşayalım inşallah
o günden sonra koptuk demi ben senin için 444 okudum canım Rabbim kabul buyursun inşallahinş. canım benim ben bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim ha bide sen bana dua okucaktın noldu
o günden sonra koptuk demi ben senin için 444 okudum canım Rabbim kabul buyursun inşallahben haber vermeyi unutmuşum kusuruma bakma kalan sayı var mı halaa varsa yine söyle okumaya çalışalım aaa yeğenimizin cinsiyeti ne bu arada başta sağlıklı-hayırlı olsunda inşş öptüm cnm
tamam canım duan bitti çok sevindim Rabbim kabul buyursun inşallahsaol canım benim çok teşekkür ederim yeterli bu sayı benim için az kaldı zaten çok saol allah razı olsun senden bu arada bebeğim erkekşimdide isim arama çalışmasındayız
çok sağol canım benim ALLAH razı olsuntebrik ederim cnm belirtilerini detayları bizimle paylaşır mısın bizim için de tecrübe olsun
tamam canım duan bitti çok sevindim Rabbim kabul buyursun inşallahoh maşallah erkek yeğen geliyomuş daha zaman bol canım isim bulursunuz ,inşallah
çok sağol canım benim ALLAH razı olsuncanım ben 2. tüp bebek tedavimi yaptırdığım için müjdem nasip oldu bu yüzden çok belirtim olmadı hatta nerdeyse belirtisiz hamileydim takmamak lazımmış şu belirtileri Yüce Rabbim dilesin yeterki inşallah seninde müjden çokk yakında olsun lütfen haber ver sevinelim bizlerde
her daim dualarım var çok iyi bilirim bebek özleminicanım iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah hamile olursam burdan ilan edecem
evet canım hatırladımCanım, bu başlığı ilk açtığın vakit sana yazmıştım, belki hatırlarsın..Şimdı hamile olduğunu görünce senin adına çok sevindim..Allah sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirmeni ve bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinHep iyi haberlerini okuruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?